LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N_ToNx:
Ne razumem kako neko moze da se odusevljava sa onom budalastinom koju su napravili JZ i Lp!Pesma je nevidjeno glupa,a oni u publici se nesto gube.....
Pa ja bih se do besvesti gubila kada bi ih videla uživo, pa makar svirali našu izvornu. :lol:
Šalu na stranu, zar se ti ne bi imalo pogubio kada bi im bio na koncertu? :wink:

aaaaaa gospode boze...mala, nevidjeno mi ides na zivce...pogleajte temu o Britney, izjavila je da joj je ona ok, ali da ipak najvise voli Xtinu...E O TOME VAM PRICAM SVE VREME...mene je sramota da slusas LP zbog takvih ljudi...duso, kako ne kontas, ne mogu se u isto vreme slusati LP i Xtina!!!!! Skontaj to vise, opredeli se, kaljas ugled i ponos nama ostalima...prekini vise pisati ovde, ukljuci tv, prebaci na MTV, nabij glavu u televizor, i pusti da ti mirno ispira mozak...

I mene si iznenadila to za Brtiney, ali jbg dkole sta se toliko oko tih stvari nerviras, pa mislim kontam sta hoces da kazes, i ja se slazem da neko ko slusa Britney glupo je da slusa i LP, jer ja LP smatram kvalitetnim bendom, ali u poslednje vreme svi slusaju sve, svi se prave ludi, ovo mislim na mnoge moje prijatelje koji su isto poceli da slusaju svaka sra*a, iako su nekad slusali normalnu muziku....

Dajte ljudi šta vam je? Samo se svađate, a iz nekog razloga sada se tu uplela i Britney. Ajde sada opušteno, evo ja upravo slušam Figure09, a i vama predlažem da umesto što ulažete napore u prepucavanje, uzmite i odlušajte dobri stari Linkin.

Nebi voleo da jednog dana zatektnem
folder_lock_new.gif
ispred teme, i to samo zbog glupe svađe, koju je naravno po običaju započeo niko drugi nego Vision. :?

Da se LP ne vrti na MTV pola ljudi ih ne bi ni slusalo.Vecina misli da su oni cool i popularni zato sto se prikazuju na MTv pa pomisle sto ih i oni ne bi slusali.Kad vidim da moj drug, koji slusa pesme samo mesec dana dok se vrte na televizoru,slusa neke pesme od LP vidim dokle je to doslo,tako da uopste nije iznenadjujuce da neko slusa i LP i Britney

N_ToNx:
Da se LP ne vrti na MTV pola ljudi ih ne bi ni slusalo.Vecina misli da su oni cool i popularni zato sto se prikazuju na MTv pa pomisle sto ih i oni ne bi slusali.Kad vidim da moj drug, koji slusa pesme samo mesec dana dok se vrte na televizoru,slusa neke pesme od LP vidim dokle je to doslo,tako da uopste nije iznenadjujuce da neko slusa i LP i Britney
Pa sta i ako slusa Britni?I gitarista Linkin parka kaze da slusa Britni pa se niko zbog toga ne uzbudjuje.Meni je Britni odvratna,ali Xtinu ponekad volim da slusam jer ima stvarno dobar glas.

Opusteno ljudi :wink:
pa zaista moze svako da slusa sta god hoce, samo sto onda se ne mogu takve osobe nazivati pravim fanovima, barem po meni, jer i ja znam te likove koji slusaju mesec-dva uvrh glave neku muziku(ne mora biti linkin) i onda kao nesto u3puju da su fanovi-smesno....

A najpametnije sto kaze Daba, pustite malo LP za svoju dushu i ne preokupirajte se tudjim muzickim ukusima, :wink:

Vi se ili svadjate pa pisete puno, ili ne pisete uopste :wink:
Pa dobro da i nama jednom tema bude na drugoj strani :P
Kad vec niko nista ne pita, da li neko ume tacno nesto da napise sto se tice koncerata LP, turneja i sl.
Ja stalno cujem, naravno ne iz pouzdanih izvora da ce LP doci na exit, pa kao doci ce i u BG za godinu dve...naravno da ne verujem, jer bar za sada mi to deluje neizvodivo, ali svejedno zna li neko nesto ....?
pozdrav :wink:

e, lepa ti tema...ovako...ne mogu da vam opisem koliko ceznem za tako necim...ja sanjam nocima da sam na njihovom koncertu, mislim da je to trenutno moj zivotni cilj...a realno...ove godine oni rade na albumu, i organizuju te gluposti oko pomoci za zrtve cunamija, tako da su trenutno time okupirani...ne znam uopste da li rade nesto u studiju...skinuo sam neki klip, cester je bio u indiji juce, davao neke intervjue, ma glupost...oni sigurno nece raditi turneje dok ne zavrse album, a moguce da ce imati samo poneki pojedinacni koncert, napr. rock am ring, kao prosle godine...ili mozda nas exit...e,sad, citao sam na www.serbian-metal.org da postoji neka anketa, kao pitanje fanovima, od strane organizatora koga bi od stranih bendova voleli da vide na exitu...i za sada vode Rammstein i Korn...sto bi takodje bilo odlicno...ja sam naravno vec poslao par mailova, pa i vama savetujem da ucinite isto...za lp naravno...

a dotle, otkrio sam sjajnu stvar, pa vam preporucujem...u pitanju je album X-Centra, zove se restart...ja sam skinuo samo neke pesme, a vidim da je dosta slicno LP-u...samo domace...svetsko a nashe...jel zna neko gde ima ceo album da se skine, ili tako nesto?

i da, e-mail na koji mozete da glasate koji bend zarko zelite da vidite na exitu, je nshronika@dnevnik.co.yu

sada pokazite koliki ste fanovi, posaljite bar jedan mail, da znaju da nas ima...samo, kad budete naveli ime benda, morate navesti i razlog zbog kojeg zelite da ih vidite...budite kreativni... :D :D :D

Back