LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pazi, zanimljivo je to, jer neki su ga čak ocenili i veoma pozitivno. Mada meni je to naprosto neshvatljivo. :?

Nego jeste čuli da nam Chester učestvuje u nekoj kampanji protiv nasilja u školama. Pročitajte šta je izjavio:
Citat:
"What's up, this is Chester from Linkin Park. Yeah, I got knocked around a few times. When I was younger, I was even more awkward looking than I am now. I'm a pretty thin, scrawny-looking kind of guy. High school was pretty rough for me, I mean I was.. I had alot of friends, but I also had alot of people who really didn't like me, and I found my self defending myself alot and it was rough. So you know -- yeah, I've had my fair share of getting tossed around like a rag doll. And it's-- it's extremely emotional, you know, you can really effect a person's self-esteem, you know. On top of not being well-received by certain people at school, I was also-- I had also been sexually abused when I was a kid too, so that really-- those two things combined kinda made me want to escape life pretty much, and I've thought of killing myself a few times, of course, but who hasn't, in their life, I guess. Felt really sympathetic for themselves, and woe is me but I turned to drugs, and went on, like, a five year rampage trying to just-- I thought that if they didn't like me for who I was then maybe they'd like me if I was more like the people they admire, like, you know, like some, most rockstars we know. That's how I dealt with it, and that didn't work out very well for me. I had joined a band when I was thirteen, and that was my escape because I didn't hang out with anybody in my school, or any of my friends. I actually joined up with older kids far from where I was, so they didn't have any knowledge of really who I was or whatever, they just kind of recognized me for my voice and wanted me in their band, so I lived, kind of, a dual, kind of, life, you know, I was a nerdy kid at school and then I was, you know, a f*cking rocker on the other half of the valley and I think most of the bullies I knew in high school probably have grown up now and wish they weren't quite the pricks they were in high school."

I još nešto, dali neko zna kada izlazi ona knjiga o Meteori, ili je već izašla?

da, stvarno, ima i skroz pozitivnih reakcija...napr. skinuo sam neki Mike-ov intervju u mp3, u kojem prica o tom albumu, i covek se prese.rava do besvesti...to je kao bila neka svirka...sto moyete videti ako skinete spot...i onda kao publika je bila u transu, veoma dirljivo, osetio sam nesto posebno, i te gluposti...kao pesme su dobile novu dimenziju...kaaaaaaakve gluposti...ne mogu da verujem...
A za tu knjigu...izaslo je to vec...kao sadrzi dosad neobjavljene slike i price sa turneja, i te gluposti...a izasle su i neke kao patike koja je dizajnirao Mike...preterali su vise...jel neko misli na novi album uopste????? :evil: :evil: :evil:

Ma bwe nije-vratice se (valjda) one. A stvarno, u zadnjih nekoliko mjeseci LP me zesce smori-sa Gay Z-em su ga zesce pretjerali!!! I k'o sto kazete, da li uopste i misle na novi album... Mislim, ovo sto su do SADA radili nije bila komercijala, ali od nedavno... i sad te padtike, pa za to nisam cula. A i ono Breaking the Habit bonusi ili sta je vec bilo, ne znam ni sama... mislim stvarno... :roll:

Citala sam jedan intervju,i Cester je izjavio da 2005. nece ici na turneju,a da novi CD ne planiraju pre 2006.!!! :x Rekao je da ce za to vreme svaki clan da se bavi necim sa strane,a on namerava da izda solo-album! :lol: Napomenuo je fanovima da ne brinu jer se bend nece raspasti.(sad koliko da mu verujemo?!)

ne mogu da vam opisem kako se osecam...danas sam tako prazan...ova vest, i sve ovo sto se dogadja...jednostavno ne mogu da verujem...
ovo vam je clanak koji je Bred napisao za clanove LP Underground, najpoznatijeg fan sajta LP...procitajte ga, jednostavno govori sve, sve sumne koje su se pojavile zadnjih par meseci...

"New Music?" by Brad Delson

So we're wrapping up Projekt Revolution (I'm writing this in Denver), which means we're almost finished touring in support of Meteora, and everyone wants to know one thing: When will we be putting out our next record? Well, if you're reading this, you're in luck...because I'm going to give you the unaltered truth: I have no idea.

If I've momentarily captured your attetention, then my introductory paragraph was a success. As I know you still want to know more, I'll be expanding upon my "I have no idea" answer throughout this piece. Well...let's get started.

When we released Meteora, we knew we had lived up to the enormous pressure that came with Hybrid Theory's unanticipated success. Our second studio album faithfully reflected out evolving musical vision, and formed the backbone for the 22 months of live shows that followed. Drawing from Hybrid Theory, Reanimation, and Meteora, the six of us were proud to showcase a growing body of work on stage. On Projekt Revolution, our shows often eclipse 80 minutes - not bad for a band whose two studio albums total just over an hour. That brings us into the present.
Bolstered by the inspiring support of our fans all around the world, we've been given an invaluable gift: the opportunity to continue doing what we love - writing, recording, and preforming out songs. This can't be taken for granted. Bands stuggle for the opportunity to make a record and garner a following. Those very few fortunate enough to accompolish this still have the burden of justifying their continuing efforts. With Hybrid Theory, we introduced our sound to the world. With Meteora, we've earned the right to continue.

And so, after taking an arguable well-deserved break (I'm clearly blasted), we'll begin crafting the musical future of our band. Each of us approaches writing differently. In Mike's case, he's always working (most recently, it's been on the tour bus we converted into a studio). In my case, I prefer working at home, and when I can focus (almost) exclusively on writing. As for the other guys, most record ideas onto their Individual Pro-Tools rigs. When we do get toghether, it's usually in pairs. We build our songs on the computer, layering one idea on top of another. eventually, once the songs are fully-demoed, we begin playing them together in a practice space.

Although, we don't yet have many completed songs, we've begun to lay down ideas. What I can say definitively about our future effort is that we will take out time, and release the material when we believe it is complete. We approched Meteora with the philosophy that we wanted to retain the core of our musical identity, challenging ourselves to experiment and grow. With this record, we are excited to fundamentally challenge our artistic process. I believe that as an artist, it is essential to continue to surprise and challenge your audience in order to stay relevant. Artistically, we are up for the challenge.

Throughout our career, our fans have supported and rewarded our determined vision and commitment to taking riskes. We have endeavored to show our apprectiation by putting our fans first and creaing unique opportunities for you to actively participate with us in and throughout our career. I hope that as we complete and release new music, it continues to surprise, stir, and inspire. And I hope that you'll be along for the ride.

ja sam video samo ovaj clanak, a onaj koji si ti pomenula za cesterovu solo karijeru nisam...ajd kopiraj to ovde, u originalu, da mozemo da procitamo...

Ja prosto ne mogu da vjerujem... :cry: :cry: :cry: band kome sam vjerovala i za koji sam mislila da govori istinu me je iznevjerio... to je tako... huuuuhbuaaaahhhhh :cry: :cry: :cry: :!: :!: :!: Cak sam i prestala da ih slusam. Dobro ste procitali-mislim, uvijek cu ja voljeti HT i Meteoru, i SVAKAKO cu kupiti njihov novi album kada i AKO izadje... ali... nkon svega ovoga... to vise nije to... Dkole je dobro rekao----sve je nekako... prazno... ne znam... mislim, sve je islo super, Hybrid Theory, Meteora... textovi tako istiniti, ili sam ja MISLILA da govore istinu... Jedino za sta sam im zahvalna, i UVIJEK cu im biti je za svaki put kada mi je njihova muzika pomogla, mislim, kad sam bila u depresiji, ili tako nesto... Jednostavno, ne mogu da shvatim-do juce je sve bilo DOBRO, i vise nego dobro... I onda... ma ne mogu ni da razmisljam o tome-ako su lagali sve ove godine samo da bi zaradili kintu---onda sam izgubila 2 godine slusajuci njih. Mada mi je bilo lijepo, sav taj utisak kvari ovaj album sa Jay Z-em... prosto me je bilo sramota kada sam vidjela spot za Numb/Encore na TV-u... :cry: :cry: :cry: Strava. :cry: :cry: :cry: :cry:

Collision Course prodat u 368 000 primeraka samo prve nedelje. Samo mislim, 368 000 razočaranih nesrećnika, kojima su možda propala sva njihova uverenja i prdstave o Linkin Parku. Ili je ipak, što je najverovatnije, veći broj njih bio poklonik Jay Z-a. U svako slučaju, komercijalizacija je gadna stvar. :(

E sad, ljudi šta da radimo na ovoj temi. Ja ne pričam mnogo, a isto tako i Vi. Zato jer i nema konkretno o čemu da se priča. Postoje dve mogućnosti, da pratimo te nastupe "sa strane", ili ono što ja preferiram, da ponovo pričamo o starim danima kada je umetnost LP-a bila na vrhuncu. :)

Shinoda kreće na neke hip-hop projekte, evo šta je izjavio:

Right now, I want to switch things up and do something different. I'm in the studio right now working on a hip-hop project. I recently had some meetings with Black Thought, Common, and I'm supposed to meeting with Ice Cube this week. I also just did a track for Chali 2na's solo album, and I'm doing some other production as the projects turn up. We'll have to see what happens.

Znas kako, u svim velikim bendovima, uvek si imao problem individualnog pevaca koji je umisljao rayne gluposti, stalno se svadjajuci sa ostatkom benda, misleci, da je on najbolji, itd...mnogi su se tako raspali...ja sam se toga bojao 5 godina...i bez obzira na sve one pateticne izjave tipa svi smo mi jednaki, bez vodje, i te gluposti, ja nisam u to verovao...bojao sam se cestera i njegove defektne licnosti...iskreno, jedina stvar koja mi se kod njega svidja je glas...on je odlican muzicar, ali nikad mi se nije svidjao njegov stil, frizure...on je nula kao licnost...sa druge strane, Majku sam verovao...mislio sam da je mnogo pametniji...i ono sto ne shvatam, zar mu je bitnije da radi sa onim debelim crnim supkom Ice Cubom, nego sa jednim od najvecih bendova danasnjice...u cemu je poenta snimiti jednu pesmu na albumu za Chali, kada ce oni prodati 100 000 albuma, a LP 10 000 000....stvarno ne razumem tog coveka...a sta ce ovi da rade sa strane...joe ce da rezira neke spotve i filmove, a sta ce da rade Phoenix, Rob i Brad...kome trebaju individualni gitaristi i bubnjari...neke stvari ne mogu da skontam...

E neverovatno je koliko dugo nisam pisala.....Nisam sigurna ni kada cu sledeci put biti u prilici da odgovorim,sad imam malo vremena, ne idem vec dugo u skolu, ali kad podjem bice frka...
Znaci vidim da ste svi razocarani, da slabo pisete, mada dosta se i trudite, verujem da svi isto imate puno obaveza... Dobro nam se ova tema odrzala :wink:
Nemojte toliko ocajavati, pa nisu stvari bas toliko lose... Bice lose ako ne izdaju novi album, ali zasto uopste misliti o tome? Pa meni iskreno se svidja Numb/ Encore nisam bas neki fan Jay Zija ali bilo mi je pravo osvezenje da ponovo cujem nesto novo kako Chez izgovara...
What the hell are u waiting for///////// Meni se svidja, ne mogu uporedjivati sa prethodnim LP albumima, ali lepo je, drugacije je...
Nemojte bre prestati da slusate, zaista mi je zao sto mnogi fanovi odustaju od linkin parka... Ne mozete da zamislite kako mi je krivo kad mi je par prijatelja koji su vazili za najvece fanove reklo da im je linkin jednostavno dosadio...tuzno, ja ne smem dozovliti da se to i meni desi... I dalje skoro svakog dana slusam meteoru, slusam LIVE in texas, slusam live 2000, slusam pesme od Gray Daze, slusam SYSTEM, i dalje je IN the end pesma za koju zivim ( ma koliko god nekima to smesno zvucalo), i dalje se isto rastuzim kad je cujem i i dalje je Chester Bennington za mene najeveca legenda, najveci car , osoba koja tako utice na mene,...
Nadam se da nece pauzirati, ali iskreno, radije bih i da naprave malu pauzu sa novim albumom nego da se onako svako na svoju stranu... ako Chez zaista snimi solo album, ..... ne bih to volela, iako obozavam da slusam njegov glas. Ako se to desi, chak i ako ponovo izdaju zajednicak album , svi ce gledati samo Chestera kao glavnog a ostali clanovi ce biti zanemareni...

Inace, ja se trudim iako sam u frci da citam sta novo napisete, tako da nemojte zabusavati, a ja cu se truditi uskoro opet da pisem,

voli vas CHAZY

LINKIN PARK, I WILL LOVE U 4 EVER,

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ovo radim cisto da bih vretio temu na prvu stranu...privukao malo paznje...a bas sam nesto raspolozen za lp zadnjih dana...slusam ono, kad su bili Xero...Reading my eyes...znate to? divna je...

volim lp, mislim da su ok
pesme: figure 09, breaking the habit, numb
od njih najvise gotivim joa hahna-a
p.s. jeste li slusali onu glupost encore/numb???
ima nekih ok delova, ali neki su smorili tesko...

Ja ne odustajem od njih, i dalje su mi fantastichni. Kad god idem da bordujem, stavim ih u diskmen i potpuno odem u neki ludachki trip. Kad god chujem neku njihovu pesmu, sva se najezim i mnogo sam srecna. Ne slusham ih neshto mnogo u poslednje vreme, ne zashto su mi dosadili, nego shto slusham i neshto drugo, novije, drugachije... Numb/Encore je chisto sr*anje, i sigurna sam da je Chester za to kriv. Samo da se ne rastanu, to moja jedina zelja. Bili su veliki bend od pochetka, i nadam se da njihova karijera nece ici silaznom putanjom. :(

Moon Child:
helena_LP-freak:
Ali zar ne vidis, vise nista nije kao prije-postali su KOMERCIJALA (uf, kako ta rijec UZASNO zvuci) :cry: .
zar nisu oduvek bili?
I'm sorry ali nisam bas u toku s njima...
Tako možemo reći onda da je ceo muzički svet ništa drugo nego komercijala, što je u stvari i istina. Jer zašto ljudi snimaju albume? :arrow: Da bi se prodavali. Zašto prodaju albume? :arrow: Da bi zaradili novac.
Kad je Linkin u pitanju, jedino što je važno jeste njihova muzika.

Joj, pa oni jesu velika komercijala. Ali, zashto su ljudi uvek u zabludi da sve shto je komercijalno mora da znachi da je i loshe. Zashto??? :? I Metalika je teshka komercijala i ponovo imaju puno fanova koji slushaju ne komercijalnu muziku. :roll:

Tinar:
Joj, pa oni jesu velika komercijala. Ali, zashto su ljudi uvek u zabludi da sve shto je komercijalno mora da znachi da je i loshe. Zashto??? :? I Metalika je teshka komercijala i ponovo imaju puno fanova koji slushaju ne komercijalnu muziku. :roll:
ne mislim ja tako,nemo' pogresno da me s'vatate :P
komercijala nije = losa muzika....ne nuzno :roll:

Za početak srećna Nova Godina svim fanovima Linkin Parka i neka vam 2005. bude ispunjena najlepšim trenucima. Isto tako želim sve najbolje bendu i neka nastave sa dobrim radom (naravno ukoliko izostavimo znamo već šta...)

logo-white_on_black-small.jpg

logo-black_on_white-small.jpg

Nego obavezno poslušajte >>ovu pesmu<< U pitanju je feat DJ Vice-a i Mike-a. Pesma je naime vrlo retka, a snimita je negde 2001. u Los Anđelesu, ali skoro niko nezna tačno kada. Nije loše, vredi poslušati, samo je jako kratka (1min).

ps - one slike gore su najnoviji logo-i koje je objavio LP association.

Da, srecna nova godina svima, mnogo svega, i blabdlalal...
anyway...ta pesma se danas pojavila u javnosti, na dva extra sajta koja morate posetiti...www.lptimes.com i www.forfeitthegame.com...pesma je ok...takodje, eto, kao ng poklon, pogledajte obaveyno ta dva sajta, narocito ovaj drugi, ima tone, tone, tone informacija koje cak ni ja nisam nasao na drugim sajtovima...a trebalo mi je 3 sata da ga celog procitam...napr. postoje informacije, tajne o svim spotovima i pesmama, sve objavljene pesme...zatim transskript majkovih chatova sa fanovima...svi obajvljeni singlovi, retke pesme...a na posebnom delu sajta su retke stvari...potrebno je da se besplatno registrujete, i dobijate pravo na download stvarno retkih stvari...ja sam napr. danas skinuo One Step Closer, obradu neke devojke na akusticnoj gitari...mislim, nisu to neke ekstra stvari, ali vredi sve to cuti..narocito ako ste zagrizeni za lp kao ja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back