LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
CobRa-SiC-:
Tako si i govorila da LP na svojim albumima radi 2 do 2,5 godine i da se po tome LP razlikuje od ostalih bendova koji na albumu rade oko godinu dana.

Pa slushaj, meni JESTE drago sto se oni jako trude oko svakog albuma-ali ipak cekanje te ubije u pojam-meni nije krivo sto moram da cekam, makar cekala i 10 godina na novi album, ako ce on biti OK... Ali ako bude glupost... e TO bi bilo ubitacnao.

Tinar:
Ma pametni su oni klinci, nece dozvoliti da zeznu sledeci album (nadam se). Kao shto su mnogi rekli: ako naprave neko njesra, teshicemo se uz meteoru!!!
i uz HT :wink:
Ali ako Mike radi nesto sa strane, i to rapp, to valjda nema nikakve veze sa LP-om, 'e l' da... Neka on saradjuje i sa Eminemom, sto se mene tice, samo nek se to ne petlja u rad LP-a...

:shock: :shock: :shock:
U bwe nemam blage-pa kod mene pise tacno PAPERCUT(JAPAN EDIT) Iskreno, ja sam bila u frci ovih dana pa nisam cestito ni preslusala CD osim naravno pjesama koje prije nisam cula-za Papercut(Japan Edit) sam mislila da je isto kao Papercut, samo sa nekim izmjenama, mislim, drugacijim lyricsima... Ali sad slusham i vidim da je TOTALNO isto :shock:
E ne znam o cemu se radi-mozda su prije imali neki Papercut, i to im bila glavna verzija, pa napravili taj Japan Edit (danasnji Papercut) i verzija im se ucinila bolja pa odlucili da je zadrze za HT??? E ne znam o cemu se radi!!! AKo hoces da ti poshaljem neku drugu sa Under Attack-a??? U bwe i mene zeznuse!

da, mozda si u pravu...pa ajde, bila je neka pesma, nisam siguran koja, valjda RunAway, pa nesto 09-11, ili tako nesto...vidi koja pesma ima to 9'11, preslusaj je, pa ako nadjes neke razlike, posalji mi je...ne moraju biti bitne razlike, ja se zadovoljavam sitnicama

Imam ja obe demo verzije, ali ovo je neki mix, pa je moguce da nije to...inace demo verzija te je verzija neke pesme koja je nastala pre izdavanja konacne verzije...obicno se razlikuje po tekstu, i nekim delovima...inace, ja imam demo verzije skoro svih pesama sa HT :lol:
Ajd posalji mi taj Points mix, pa cemo videti...

sm.dkole@neobee.net

Imas na sajtu grafitidecblabla u audio sekciji stoji demo od Points Of Authority koji isto zvuci kao Points Of Authority second mix sa Under Atack-a. Ova je malcice ubrzana i promenjen je malcice text.

E, ljudi, pisite nesto, tema nam vec 5 dana cami na trecoj stranici...
Ajde da se u ovim tuznim LP trenucima setimo nekih pocetaka...kako ste poceli da slusate LP...sigurno ima zanimljivih pricica... :P

LP sam počeo da slušam čim sam video spot za "One Step Closer". Tada u Čačku skoro niko da nije ni čuo za njih a ja sam ih ko ludak slušao. I prestao sam jer sam se debelo razočarao.

Ma LP je dobio nagradu za BEST ROCK... Bili su samo Chazz i Joe, ali sam vidjela i Samanthu i neku Joevu ribu... Chazz se onako bas fino zahvalio... ma sta znam... bilo je OK, mada mene MTV nagrade uzasno nerviraju, kao i sam MTV program, mada ga ponekad gledam iz dosade.

Da, za best rock. Nego rekli su oni još pre da će ići samo njih dvojica. Dobro, svaka im čast na nagradi. Moram samo još dodati da je ovo bio najgori MTV music awards dosad. Nekako jadno sve izvedeno, ma šta ja znam, ustvari i mene MTV malo nervira...

Nego pre par dana izašla je i druga pesma sa Jay-Zom, Lying From you/Dirt Off Your Shoulder
Skinite je ako hoćete, ja nisam, niti nameravam da slušam više išta sa Collision-a.

Nego, ajde ono što je dkole reko, nek nam neko još ispriča priču kako je počeo slušati LP. Ja se uvek rado sećam tih trenutaka, nekako je tad bilo bolje vreme u vezi Linkina. Sada su zaista krenuli nadole. Tužno je to... treba im nešto novo (nikakav remix, feat. ili sl.), originalno i što podseća na stare pesme sa Hybrida, da se ponovo setimo kakav je Linkin bio. Eto tako nešto očekujem od trećeg albuma, nešto što će podsećati na Hybrid Theory! Na dobra stara vremena. :)

E, u pravu si daba, uvek se rado secam tih trenutaka...juce sam skinuo neku emisiju od pola sata, sa njihove svirke u Fillmoru 2000. godine...kako su to dobra vremena bila, ynate ono kada je Mike imao Crvenu, a Chester plavu kosu...nekako, vise su zvucali kao neki...e, da, to je prava rec Underground rock...svirka je umaloj sali za 3000 ljudi, a oni onako, bez imalo stednje, razvaljuju, bacaju se u masu...to su bila vremena, a ne kao sada...i generalno, mislim da smo dosli do toga da izjavimo...gledano po pesmama, Meteora nije los album, cak pesme su odlicne, ali HT je nekako cvrsci, grublji, jednostavno, meni bolji album...cak mislim da su oni sa meteorom pokusali da idu na sire mase i mtv...a sada im treba nesto jako tesko, nesto divlje...

...nesto da se vrate na staro... Ja ne znam, ali vi sto ste gledali EMA, sigurno ste primijetili da su, za razliku od drugih dobitnika raznih nagrada, Chester i Joe bas, bas dugo se rukovali sa fanovima, ''nabacivali im'' i slicno... i nisu odmah izvadili pola metra dugu listu na kojoj pise kome se sve zahvaljuju za postignuti uspijeh... vec su se zahvalili samo fanovima... dok su fanove mnogi drugi izvodjaci stavljali na zadnje mjesto... ne znam, meni je nekako bilo drago da to vidim... shashavo, ali dobro... :wink: Nego, sto se sledeceg albuma tice, stvarno, propali su ako ne bude bolji od Meteore ili bar dobar kao Meteora... Meni je Meteora stvarno super, ali, ipak, HT... ma sta znam, bolje da ne lupam :)

Evo ovako...dugo niko nista nije pisao, pa rek'o da vam donesem par informacija...
Otkrio sam dva extra sajta... prvi je www.hybridtheoryepsite.tk, a drugu www.lptimes.com na oba imate sve retke stvari koje vam trebaju, a neke od nih cak ni ja nisam imao...pa ako imate volje za skidanje...
napr. skinuo sam Breaking the habit instrumental sa BTH singla, i jednu stvar sa koncerta, naime, potpuno povezano su odsvirali Step Up, Nobody's Listening i It's Going down...i zvuci diiiivno, onako publika u transu...
e, da...evo vam jedan clancic kako je kritika u britaniji reagovala na Collision...dali su im ocenu 1 od 5, jadno, ali su popljuvali i Jay-a i LP...procitajte ako vas ne mrzi...i pisite nesto ljudi...

UK's The Guardian has posted their review of Collision Course, giving it 1 star out of 5

There are millions of reasons why hip-hop kingpin Jay-Z and rap-metal megaliths Linkin Park would want to team up, but not one which doesn't feature a picture of a former US president on the front. Although rap and rock have been crunched together with fascinating results in the past (most recently on Dangermouse's unlicensed Beatles/ Jay-Z hybrid, The Grey Album), this spin-off from MTV's Ultimate Mash-Ups series smacks of boardroom brainstorming, quite probably involving the phrase "brand synergy". On a musical level, nothing works. As existing songs are gracelessly shoehorned together (Encore with Numb, Big Pimpin' with Papercut), Jay-Z's bulletproof braggadocio finds no point of connection with Linkin Park's grumpy melodrama.

The exercise is never more pointless than on the new version of Jay-Z's 99 Problems, which was actually a perfectly good piece of rock-rap before Linkin Park got their hands on it. To add insult to injury, Collision Course is only 21 minutes long, thus calling to mind the old borscht-belt joke about two Jewish women in a restaurant: "This food is terrible!" "Yes, and such small portions!"

Back