LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cela ta Green Day/U2/save the planet druzina koja zamislja da ce spotovima promeniti i osvestiti civilizaciju mi se gadi koliko je ljigava...a sada kada je i ovaj gitarski boyband uleteo u ovo "kolo",sve deluje tragikomicnije nego ikada...

moj internet je cudo u drugom smislu...nekad se toliko muci da nece da udje ni na homepage....nego...sto niko ne pise ovde vec danima...ja nemam novi CD,tata nije hteo da se otvori :(
a sad sam zgrabila priliku i kod mame na poslu na netu skidam sve i svasta :D
pa ako neko moze da se smiluje i izbaci neku web stranicu da poskidam neke klipove i muziku njihovu... ;) :D

Jeste videli novi spot? BLEED IT OUT? Gospode Boze kako je ocajan...ono je znachi strasno,onako glupu ideju nisu imali josh od...u stvari,ovo je najgori spot do sada....kao fora je da oni sviraju u nekoj kafani bukvalno, a oko njix se svi ljudi tuku...znachi,opsti haos,samo sto je kao fora da oni idu normalno,u real-time u,mozda malo usporeno samo,a scene tuce idu u nazad...mislim skroz bizarno,nisam protivnik toga,ali ako izgleda mocno,a ovo izgleda krajnje glupo i naivno, vidi se da je snimljen za 2 sata, i totalni utisak o pesmi je pokvaren,a cilj je da ga poboljsa...bas sam razocaran,oba spota sa M2M su bas ocajna,bez trunke maste i krajnje glupa....

Pa on je jedini kao neshto...ali probaj se vratiti na Papercut,One Step Closer,Crawling....choooovece koja razlika...HT spotovi su neprevazidjeni....

inache,imas Bleed it Out na www.lpprojekt.com
a takodje imash i live spot (nezvanicni) koji je takodje postavljen,uradio ga je friend moj,Jnudda,e to je vec extra spot,potpuno odrazava energiju pesme i benda....obavezno ga skini...

Evo ja sam novopeceni delija u ovom forumu :D Odlucio sam da owde napravim prvi post jel volim da slusam Linkin Park vise nego leba da jedem 8-) Eto da neidem offtopic recicu da imam sve albume osim collision course nije izgovor sto ga nemam ali nesvidja mi se!Na novom albumu mi se zvidja What i'v done ali ubedljivo najbolja je Numb sa Meteore zatim idu Crawling koji je dobio gremi za najbolju pesmu a i Numb je isto slede pesme Faint,Points of Outhority,Runawa,In the end,By myself nemogu ni jednu da izdvojim vise sve su dobre!!!
Linkin Park RuLz i nek zna to ceo svet da je najbolja grupa volim Linkin Park do njihovog raspada tj dok ne omatore :lol: :lol: !Ajde ziveli za Linkin Park 8-) 8-)

momci su super muzika je drugacija nego kod drugih bendova i dopada mi se sto su svoji i furaju svoj fazon...........inace bas ne slusam ove novopecene grupice ali oni su bas dobri imaju super pesme ..........

Back