LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Супер су ја волим да их слушам. За мене су они најбоља инострана група јер њихова музика некако брзо улази у главу али те не смори брзо (с обзиром да песме које брзо уђу у главу још брже почну да смарају). До јаја су углавном

Какав метал,чула сам пар пјесама можда имају 1 евентуално 2 које нису лоше,остало срање...Како ће бити метал кад на наступима користе миксету????

bo!:
Какав метал,чула сам пар пјесама можда имају 1 евентуално 2 које нису лоше,остало срање...Како ће бити метал кад на наступима користе миксету????
Pa sta ces ti na ovoj temi?! :confused:
Ne sputavam tvoje misljenje,ali stvarno... :roll: :shock: :shock: :roll:
Pa zato im se onaj prvi proslavljeni album zove "Hybrid theory"...

Е како ти Александра 93 можеш да причаш нешто о ЛП и Џеј Зију и да причаш како да није Џеј зија не би било ништа. Ти ниси ни имала 10 година кад је ЛП избацио пви албум Hybrid theory на коме су се налазили One step closer, In the end, Papercut, Points of authority, Crawling... На следећем албуму Reanimation су се налазили ремикси са првог диска. Трећи албум носи хитове Somewhere I belong, Faint, Numb... Мени су одлични и уз Лимп Бизкит најбоља група из тог неког поп рока. По мени је глупост називати их Метал групом јер они имају тврдог звука али исто тако и реп деонице и...

Back