P
plavooki-007
Gost
Mole se Nevena, Milena i Milana pod pseudonimom sveto trojstvo da vise ne lupaju gluposti po racunaru!
A po forumu moguplavooki-007:Mole se Nevena, Milena i Milana pod pseudonimom sveto trojstvo da vise ne lupaju gluposti po racunaru!
HA, HA GOOD ONE!!!Nadya:A po forumu moguplavooki-007:Mole se Nevena, Milena i Milana pod pseudonimom sveto trojstvo da vise ne lupaju gluposti po racunaru!![]()
I jedan moj drug mi je rekao da su oni pederasti....... a od tada vise ne razgovaram sa njime :x :x :xVisionOfDisorder:linkin park su previshe gay za moj ukus.
KoRny_girL:
A ti,dechko, da ti nesto kazem.. Oni nisu ni u kom slucaju pederasti zato sto ne psuju u svojim pjesmama (psovke su od sad bit neke pjesme? hahaha)
TATA TI JE PEDERAST PA NA DRUGE PREBACUJES DA TI BUDE LAKSE!
Cuj,ako ti se ne svidjaju,ok rekao si to,niko te nije pitao za obrazlozenje zasto ih ne volis,jer je ova tema i stavljena da tu pisu LP ili LB fanovi...
KoRny_girL:E,a kladim se da ces AKO NE TI onda tvoja djecica slusati ono sto ti sada ''kao'' mrzis..
LINKIN PARK SU LEGENDE!
KoRny_girL:¸Ko je Chad?![]()
mogucno (: (8KoRny_girL:sjetices se ti ovoga
iza sebe imaju samo dva albuma,tek su poceli a vec su svi culi za njih...
ne bi bilo ni dobro ni normalno ako bi svi ljudi na svijetu imali isto misljenje o necemu... blah!
ovdje smo da se raspravlja o ukusima...
mada se mi Srbi znamo samo svadjati i vrijedjati..
ali ako vec govorimo svoje misljenje ne moramo PLJUVATI po necijim idolima! hm!![]()