LIMUNDO KUPOVINA - PREDLOZI I SAVETI

sta mislite o sajtu, na kome bi kupovina bila nesto nalik tenderu

-prodavac postavi slike i najnizu cenu na koju bi pristao(naravno ta cena ne bi bila vidljiva potencialnim kupcima)
-svako ko zeli da ga kupi posalje svoju ponudu i najbolja ponuda dobija novcic...?

cilj mi je da se izbegnu namestene licitacije koje pocinju sa deset dinara...

kao programer imam zelju da napravim dobar sajt za numizmatiku ali mi fali inspiracije:)

pa ako neko ima neki dobar predlog, voleo bih da ga cujem...

mislim da bi se svidelo prodavcima(zasto i nebi kad su to idealni uslovi) ali ne i kupcima koji bi morali da nude manje vise maks ponude ako stvarno hoce da kupe, kupac na licitaciji kupuje pre svega da bi nekako kao nesto ustedeo/prosao jeftino, a to sto cesto plati na cupriji je druga stvar :)
medjutim mislim da nije lose kao opcija za aukciski sajt - neke stvari bi definitivno isle i tako tj. one najvrednije i najredje -koje se i ne stavljaju olako na licitacije pogotovu sa niskom pocetnom cenom, a to bi bio pravi pogodak za sajt zbog % koji uzima.

Да ли је неко имао искуство са продавцем Kolex? Ако да, какво је. Занима ме јер има готову неисцрпан извор римског новца од којих добар део делује ко одлична понуда.

Да ли је неко имао искуство са продавцем Kolex? Ако да, какво је. Занима ме јер има готову неисцрпан извор римског новца од којих добар део делује ко одлична понуда.

Ja imam pozitivno iskustvo, desetak puta sam kupovao od njega, uvek je bilo povoljno i ništa nije bilo falš.

evo jednog extra lota Srbije. Vrlo lep izbor i kvalitet pa učestvujte u licitaciji! kreće od 10din!

http://www.limundo.com/kupovina/Numizmatika/Srbija-i-EX-YU-Kovanice/-EXTRA-LOT-SRBIJA-/1438008

ne ljutite se zbog duplog posta, prvo sam nudio u temi "Prodajem" pa da obavestim one koji su pitali za cenu

pozdrav svima jopet
Lot je stvarno lep, nema sta. Ali na zalost mi se ne cini da ce dostici punu cenu.
Istina ima jos dva dana pa mozda ponudjaci malo pojacaju.
Ovo sto je do danas izlicitirano je daleko ispod prave cene.
U svakom slucaju ti zelim da lot postigne punu cenu koliko vredi.

i da je bilo lepih komada, sve je to soda bikarbona pojela...vidis da se zute ko dukati a sve kasna antika...da nije dirano nista, bilo bi mnogo bolje i primamljivije (makar sa sve blatom)...ovako komadi izgledaju kao mercedes bez znaka

vec smo pricali o "danku zelje za ciscenjem"...

Vec je otislo preko 4000...ici ce i malo vise verovatno.. velik steta sto su oguljeni ali cini mi se da ipak vredi sve zajedno...

Da, ali pogledaj, stavio je UNC ovu normalnu varijantu a vidi kakva mu je bez puta pogledaj revers, neki VF bas i nije nesto stanje. Ja sam svoju brilliant UNC 10 e platio i miran sam jer znam da bolje stanje ne mogu naci nikad jer je savrsena. Ali vidis zaista interesantna stvar, nisam znao da mogu da se nadju ispod 10 e, heh kako ti to pronjuskas sve :)
pozdrav

Da, ali pogledaj, stavio je UNC ovu normalnu varijantu a vidi kakva mu je bez puta pogledaj revers, neki VF bas i nije nesto stanje. Ja sam svoju brilliant UNC 10 e platio i miran sam jer znam da bolje stanje ne mogu naci nikad jer je savrsena. Ali vidis zaista interesantna stvar, nisam znao da mogu da se nadju ispod 10 e, heh kako ti to pronjuskas sve :)
pozdrav

Sad sam trazio ponovo a nisam nasao, ali znam sigurno da ima na jos jednom mestu na limundu za 800 dinara ili tako nesto ;)

Back