LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ne znam tacno za koje mesto se Orve kandiduje
ja sam Hemi The Pope, znaci duhovni Limanski vodja, Orvel znaci moze da bude svetovni a da zajedno vodimo narod Limana u svetlu i prosperitetnu buducnost i nove pobede!

Liman, to ona tuzna velika spavaonica izgradjena na osnovu socijalisticke ideologije, samo sa najosnovnijim sadrzajima i neusorena poput bosanskog sela? Za par decenija tu ce ziveti samo nekakvi Arapi i Kinezi...

Liman ce i dalje bacati svetla daleko, limanci od njega mogu stvoriti kulturni centar. A i tako ce biti. Vi i ne osecate kako Liman pulsira,raste i razvija se.... Evolucija Limana nije vidljiva golim okom, nego introspekcijom Limanaca. A ostali delovi grada mogu samo da konstruktivno pomognu razvoju Limana i vice versa.
A sto se tice funkcije: Orvel ce se zadovoljiti funkcijom etnologa Limana.Mada nema nista protiv da bude i enolog. :lol:

Orvel:
Liman ce i dalje bacati svetla daleko, limanci od njega mogu stvoriti kulturni centar. A i tako ce biti. Vi i ne osecate kako Liman pulsira,raste i razvija se.... Evolucija Limana nije vidljiva golim okom, nego introspekcijom Limanaca. A ostali delovi grada mogu samo da konstruktivno pomognu razvoju Limana i vice versa.
A sto se tice funkcije: Orvel ce se zadovoljiti funkcijom etnologa Limana.Mada nema nista protiv da bude i enolog. :lol:

Ovo cak nije ni smesno. Meni su limanci uvek bili neka dodjoska sorta koju je karakterisala nekultura, a u poslednje vreme i sve veca sklonost ka narkomaniji i slicnim glupostima. U tom smislu ja Liman i ne dozivljavam kao Novi Sad. Pre kao neki skup zavicajnih klubova ni malo kompatibilan sa onim istinskim duhom Novog Sada.

HEMI 426:
obzirom da su juzne granice limana negde na fruskoj gori, plodnim obrinicma i medju vinogradima i da limanska vlada pretenduje i na te teritorije....enologija ima mnogo smisla... :wink:
A ti, HEMI - kao duhovni vodja pices samo PRICESCENA VINA. :wink:
A ZA MENSIKU...Dame biraju!

Gwydion:
Ovo cak nije ni smesno. Meni su limanci uvek bili neka dodjoska sorta koju je karakterisala nekultura, a u poslednje vreme i sve veca sklonost ka narkomaniji i slicnim glupostima. U tom smislu ja Liman i ne dozivljavam kao Novi Sad. Pre kao neki skup zavicajnih klubova ni malo kompatibilan sa onim istinskim duhom Novog Sada.
Potpuno si u pravu : Eno i onaj JOHNY LENNON(mamicu mu narkomansku) ima ulicu kod mene. Odmah se vidi da mu je Liman zavicaj. :lol:

Orvel:
Potpuno si u pravu : Eno i onaj JOHNY LENNON(mamicu mu narkomansku) ima ulicu kod mene. Odmah se vidi da mu je Liman zavicaj. :lol:

Postoje stvari mnogo bitnije od naziva ulica. U jednom velikom gradu breko bare ulice i nemaju imena nego se razlikuju po brojevima. To ne znaci da je New York losiji od Limana, zar ne? Jedino sto Liman ima to je blizina Dunava, dovoljno mesta za parkiranje i blizina fakulteta (bar dva Limana). Ni po cemu drugome Liman nije dobro mesto za zivot. Cak naprotiv!

HEMI 426:
a ako nastavi da pljuje liman, tamo ce i da se vrati..... :wink:

To oko vracanja moze biti samo zbog mog zdravstvenog stanja koje je trenutno nejasno. Nadam se da moj medicinski problem nije nista opasno, no ko zna? Dakle, to sve zavisi od nekih drugih faktora, a ne od infantilnih pretnji ne znam ni ja koga sa neta.
Niko ovde nista i nikoga ne pljuje, mi ovde samo razgovaramo. U tom razgovoru imam misljenje da je Liman zapravo nereprezentativni deo grada, a to sto mislim i argumentujem, no razgovor podrazumeva neku komunikaciju. Sem klinackih zelja da Liman bude ono sto zapravo nije nisam primetio ni jedan realni argument koji bi ukazivao na bilo kakvu "superiornost" Limana.

Gwydion:
To oko vracanja moze biti samo zbog mog zdravstvenog stanja koje je trenutno nejasno. Nadam se da moj medicinski problem nije nista opasno, no ko zna? Dakle, to sve zavisi od nekih drugih faktora, a ne od infantilnih pretnji ne znam ni ja koga sa neta.
Niko ovde nista i nikoga ne pljuje, mi ovde samo razgovaramo. U tom razgovoru imam misljenje da je Liman zapravo nereprezentativni deo grada, a to sto mislim i argumentujem, no razgovor podrazumeva neku komunikaciju. Sem klinackih zelja da Liman bude ono sto zapravo nije nisam primetio ni jedan realni argument koji bi ukazivao na bilo kakvu "superiornost" Limana.
Bog te, pa ti si shvatio ovo OZBILJNO! :lol:

Gwydion:

Ej bre...

Znas ti koliko sam energije utrosio da malo bar opasuljim limance, da ziveti na limanu i nije nesto sto bi se neko mogao ponositi tim, to mislim generalno za sve delove grada, eventulano lipov gaj moze da se kaze da stvarno treba da se ponosis time :lol:...

Tako da to ne vredi....

Njih je najbolje prihvatiti takve kakvi su, mislim sta da im radis, psti ih da zive u iluziji i da se igraju "drzave" :lol: misim zna se da je jedino Novo Naselje nesto kao knezevina a sve ostalo je kesa... :lol:

Tako da i tebi preporucujem da ih batalis, znas ako ih shvatis u njihovoim tripu mogu da budu jako zanimljivi i zabavni, a u sustini ima i medju njima poneko ko nesto vredi :lol: tako da vredi se ponekad malo druziti sa njma... :D :D :D

Back