LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde da napravimo "limansku stranku"
ja kad budem imao 18, napravicu je keve mi ako vi necete.

Treba pokupiti odredjen broj potpisa na limanu, ne znam koliko, ali nije frka skupiti. Klosarima (nama) kazes da ocemo da ocepimo liman, a babama i dedama da ce im struja biti jeftinija.

Za vreme poslednjih izbora, lepile su se nalepnice "g17+ za evropski Liman", sto je jako dobra fora.
A jos i ako te izaberu i ako imas mesto u skupstini grada, mozes da se zajebavas, a dobijas i platu.

Хехе... :twisted:

liman4xk.jpg

Granice LIMANA
Mali Liman, Liman 1,2,3,4, Liman 5 koji je bio planiran na podrucju danasnjeg naselja depresija i nekih delova severnog telepa (odmah posle limana 4), mornarica na limanu koja treba da se pretvori u stambenu zonu, Ribarsko ostrvo, LIMANSKA pijaca, Spens sa okolinom i stadijonom Vojvodine...
Treba se zalagati da Liman dobije status opstine, i osnovati Limansku stranku koja bi na gradskim lokalnim izborima na podrucju Limanu dobila apsolutnu vecinu, a samim tim i znacajan broj poslanika u skupstini grada gde bi postala vazan faktor i mogla da izdejstvuje da liman postane opstina...

PALACINKA:
E, hero.
Samo da znas da trenutno u ovoj nasoj jadnoj i napacenoj drzavi ima 180 (!!!) aktivnih stranaka koje se sve (osim valjda kariceve) finansiraju iz drzavnog budzeta!
Nedavno sam video da ih je u registru 312 ili tako nesto. Nisu obrisali stranke iz bivse juge.

Evo, na forumu mozemo 30 ljudi skupiti, a kamoli na Limanu.
Treba uzeti neki slogan od crnogoraca (separatisticki)
"Za samostalni Liman"
ili kao sto je jedan moj drug rekao "LIMAN DRZAVA nikad Jugoslavija"
ili "Budi Limanac - glasaj za SL"
"Za evropski Liman"
"Liman do Tokija"
...

Za naSelju,
znas kako bi mi bilo lepo da me od tebe odvoje...

Back