LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ah sta cu? Tamo su svi nepristupacni, i nisu komunikativi kao ovde....

Aj samo mi objasni odkud ti znas za LJ & S?

Posto tamo ne ides, jedino ako si gledao moje postove u profilu. !?

Inace, kako su tamo prsnuti likovi!!! Da ne poverujes!

da pratim tvoje postove, nemam pametnija posla!!!! :shock: ali kad pokrenes opciju "nove poruke" na vrhu stranice ispadnu ti sve aktuelne poruke tog dana ( odlican nacin da odjednom vidis da li se pojavilo nesto sto te interesuje ) i tako vidim izmedju ostalog da su bio aktivan ( ispravi me ako sam pogresio ) masturbaciji, analnom, oralnom i zivotinjskom sexu i mnogo drugih devijacija tog tipa. nisam imao stomaka da ulazim ( znajuci kakvi su likovi tamo ) i citam sta si lupao ali vidim da si se bas bacio u materiju...

HEMI 426:
da pratim tvoje postove, nemam pametnija posla!!!! :shock: ali kad pokrenes opciju "nove poruke" na vrhu stranice ispadnu ti sve aktuelne poruke tog dana ( odlican nacin da odjednom vidis da li se pojavilo nesto sto te interesuje ) i tako vidim izmedju ostalog da su bio aktivan ( ispravi me ako sam pogresio ) masturbaciji, analnom, oralnom i zivotinjskom sexu i mnogo drugih devijacija tog tipa. nisam imao stomaka da ulazim ( znajuci kakvi su likovi tamo ) i citam sta si lupao ali vidim da si se bas bacio u materiju...

A ti s oprostenjem ne drkas?

A bio sam aktivan, nisam isao tamo da bi gledao.

Takodje analni i oralni sex (sve dok je u pitanju heterosexuyalni odnos) za mene nije devijacija.

Ne znam kako kod vas ali na Novom Naselju ribe puse tipovima, cak i kada su na limanu kao sto sam ja bio tada, ali ako vi imate svoje obicaje, samo napred! ;)

HEMI 426:
pa matori, mozda si ti na naselju i neki tip,ali na limanu mozes samo da budes riba i to zesce losa....da budes " bataljonka" ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nisma znao da na limanu i tipovi budu ribe.... Ali do sada sam vec naviko na razne afinitete limanaca, ako je tako kako se predstavljate...

A inace bio sam ranije mnogo puta na limanu u cilju sexanja sa jednom ribom, tako da moram da te razocaram i na limanu sam bio "neki tip"... :)

upsidedown-1.gif

Back