Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
Zato shto se o Limanu raspravlja na ostalim temama... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Orvel:Liman ce i dalje bacati svetla daleko, limanci od njega mogu stvoriti kulturni centar. A i tako ce biti. Vi i ne osecate kako Liman pulsira,raste i razvija se.... Evolucija Limana nije vidljiva golim okom, nego introspekcijom Limanaca. A ostali delovi grada mogu samo da konstruktivno pomognu razvoju Limana i vice versa.
A sto se tice funkcije: Orvel ce se zadovoljiti funkcijom etnologa Limana.Mada nema nista protiv da bude i enolog.![]()
mens:Necemo te odmah ubiti, dacemo ti minut da se pokajes!!!!:shock:
Pa to bi i vi mogli s vremena na vreme da uradite.. :wink:mens:prosto je atmosfera svezija, kada se obnove ove teme...........:wink:
A ti, HEMI - kao duhovni vodja pices samo PRICESCENA VINA. :wink:HEMI 426:obzirom da su juzne granice limana negde na fruskoj gori, plodnim obrinicma i medju vinogradima i da limanska vlada pretenduje i na te teritorije....enologija ima mnogo smisla... :wink:
Potpuno si u pravu : Eno i onaj JOHNY LENNON(mamicu mu narkomansku) ima ulicu kod mene. Odmah se vidi da mu je Liman zavicaj.Gwydion:Ovo cak nije ni smesno. Meni su limanci uvek bili neka dodjoska sorta koju je karakterisala nekultura, a u poslednje vreme i sve veca sklonost ka narkomaniji i slicnim glupostima. U tom smislu ja Liman i ne dozivljavam kao Novi Sad. Pre kao neki skup zavicajnih klubova ni malo kompatibilan sa onim istinskim duhom Novog Sada.
Orvel:Potpuno si u pravu : Eno i onaj JOHNY LENNON(mamicu mu narkomansku) ima ulicu kod mene. Odmah se vidi da mu je Liman zavicaj.![]()
Orvel:A ti, HEMI - kao duhovni vodja pices samo PRICESCENA VINA. :wink:
A ZA MENSIKU...Dame biraju!
nemoj da diras gwydiona,covek se tek digao iz mrtvihmens:Necemo te odmah ubiti, dacemo ti minut da se pokajes!!!!:shock:
HEMI 426:a ako nastavi da pljuje liman, tamo ce i da se vrati..... :wink:
Bog te, pa ti si shvatio ovo OZBILJNO!Gwydion:To oko vracanja moze biti samo zbog mog zdravstvenog stanja koje je trenutno nejasno. Nadam se da moj medicinski problem nije nista opasno, no ko zna? Dakle, to sve zavisi od nekih drugih faktora, a ne od infantilnih pretnji ne znam ni ja koga sa neta.
Niko ovde nista i nikoga ne pljuje, mi ovde samo razgovaramo. U tom razgovoru imam misljenje da je Liman zapravo nereprezentativni deo grada, a to sto mislim i argumentujem, no razgovor podrazumeva neku komunikaciju. Sem klinackih zelja da Liman bude ono sto zapravo nije nisam primetio ni jedan realni argument koji bi ukazivao na bilo kakvu "superiornost" Limana.
Gwydion:To oko vracanja moze biti samo zbog mog zdravstvenog stanja koje je trenutno nejasno. Nadam se da moj medicinski problem nije nista opasno, no ko zna? Dakle, to sve zavisi od nekih drugih faktora, a ne od infantilnih pretnji ne znam ni ja koga sa neta.
Niko ovde nista i nikoga ne pljuje, mi ovde samo razgovaramo. U tom razgovoru imam misljenje da je Liman zapravo nereprezentativni deo grada, a to sto mislim i argumentujem, no razgovor podrazumeva neku komunikaciju. Sem klinackih zelja da Liman bude ono sto zapravo nije nisam primetio ni jedan realni argument koji bi ukazivao na bilo kakvu "superiornost" Limana.