HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
Mare:A sve to poteklo sa dna močvare, svaka čast!
tacno....a sta mislis kolika je kolicina rada, truda i pameti da se od "pustinje" napravi oaza na koju sa pravom mozemo biti ponosni!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mare:A sve to poteklo sa dna močvare, svaka čast!

nesons:Pa kad pogledas da je izgradnja govnarijuma , bila planirana pre samog Limana ,
pa vremenom i nastanjeni prvi stanovnici ( vojna lica ) , . . . .![]()
izgleda da je Liman veoma bitan ( strateski )deo grada , i da ce dostici medjunarodnu slavu . . . . kad se svi ujedinite![]()
Debeli, si ti PRA - pra Limanac ?!? :shock:nesons:Pa kad pogledas da je izgradnja govnarijuma , bila planirana pre samog Limana ,
pa vremenom i nastanjeni prvi stanovnici ( vojna lica ) , . . . .![]()
krvolok:Debeli, si ti PRA - pra Limanac ?!? :shock:
( dalmatinski pra - prao, kupao )Pa, i pitao sam te na srednje - dalmatinskom, sa z(i)adarskim dugo uzlaznim aksonom, imajući u vidu tvoju vezanost za Dalmaciju, po DUŠEKU sudeći !!!nesons:A ,da li si ti pra Limanca ?( dalmatinski pra - prao, kupao )
![]()

Liman I je plansko naselje zidano za univerzitetski kadar, otuda sva intelektualna elita i njihovo potomstvo zivi na LIMANU No. Ilimanhero:prvi stanovnici Limana (u novoj istoriji) su bili najrazlicitiji ljudi, dok su prve stanove dobili PROFESORI (Liman 1)
nesons:U hemice , da nisi malo neurozan ?!:shock::smile:
mojne tako !8)
mens:......meni nisu, pa da nastavim!
dakle, u tom "spontanom " desavanju " nebeskog naroda", uz prekomerno koriscenje nekih mlecnih proizvoda, oduzeta nam je autonomija, trajno!!! Liman kao lokomotiva celog grada, mora preuzeti ulogu inicijalne kapisle razvoja i modelom difuzionistickog oblika rasta, povuci ceo region u napredak!!! posto je Vojvodina vec u savezu evropskih regija,( za mnoge koji to nisu znali), Limani su dali evropskom parlamentu nacrt i molbu za dobijanje posebne teritorijalne automomije unutar pokrajine, kao deo od posebnog znacaja za ceo region!! cekamo njihov odgovor!!!
u medju vremenu da vas obavestim , da cu ja drzati free shopove u pogranicnoj zoni Liman \ ostatak Vojvodine, kao i da cu, ja davati odobrenja za izdavanje pasosa Ujedinjenog kraljevstva Limana !!!
hvala na paznji!!