LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
PALACINKA:
A jel pasoshe mogu da dobiju SAMO limanci ili svi oni koji se tako osecaju?

Ja sam tek od skoro NE_LIMANAC ali u srcu jos uvek veran otadzbini, DDOR-u i Orfeju!
posto pretendujemo da udjemo u EU pre Srbije (sto i nije neki poduhvat), siroko tolerantno, gradjansko pristupanje i lojalnost Limanskoj zemlji i svetinjama, bice dovoljan preduslov za pasos. Naravno i ovo sto hemi kaze , za svedoke, takodje!!!

Govnarijum nije slucajno na limanu !

Se*ete najvise od celog grada , a i blizu ste lepog plavog Dunava !

( zamislite da Dunav prolazi kroz Detelinaru , od silnih sra*a Limanaca dolazilo bi do cestih ZAKRCENJA CEVI - pa bi stari deo grada NASTRADAO i bio poplavljen GO*NIMA )
:lol: :lol: :lol:

nesons:

( zamislite da Dunav prolazi kroz Detelinaru , od silnih sra*a Limanaca dolazilo bi do cestih ZAKRCENJA CEVI - pa bi stari deo grada NASTRADAO i bio poplavljen GO*NIMA )

Tako je!

nesons:

Ne seeeri, Nenose !!! :lol:

mislim da bi veoma vazno ministarstvo bilo i ministarstvo sporta imajuci u vidu spens, teniske terene, djacko igraliste i sve ostale terene za bilo koji oblik sporta...

osim toga, kod mene na L4 odavno postoji "ministarstvo propasti" koje je doduse na kolektivnom odmoru ali je nekad bilo jako aktivno! ko zna - zna! :D

Orvel:
Mensiku cemo u Ministarstvo za ekonomsku saradnju sa inostranstvom. :)
ok, moze. tako ce konacno moj diplomatski duh dobiti pravu sansu, umesto sto ga ovde rasipam, pokusavajuci da izbegnem otvorene sukobe sa hordama varvara, sa druge strane limanske granice! :razz: :razz:

mens:
ok, moze. tako ce konacno moj diplomatski duh dobiti pravu sansu...

koji bre dipolmatski duh!!! :shock:

mi kao novooformljena drzava ne mozemo sebi da dozvolimo da kad nam dodje americki sekretar odbrane ili britanski ministar inostranih poslova da ga pustimo da na njega vristis, psujes i da mu se najebavas mile mame kapitalisticke samo zato sto ne razume tvoj tarzan english ili sto se blago ne slaze sa tvojim ( nasim ) stavovima.....

sa druge strane, ne smem ni da pomislim sta bi bilo kad bi te poslali u UN...... Ako je hruscov udrarao cipelom ti ces pucati u plafon!!! :shock:

HEMI 426:
koji bre dipolmatski duh!!! :shock:

mi kao novooformljena drzava ne mozemo sebi da dozvolimo da kad nam dodje americki sekretar odbrane ili britanski ministar inostranih poslova da ga pustimo da na njega vristis, psujes i da mu se najebavas mile mame kapitalisticke samo zato sto ne razume tvoj tarzan english ili sto se blago ne slaze sa tvojim ( nasim ) stavovima.....

sa druge strane, ne smem ni da pomislim sta bi bilo kad bi te poslali u UN...... Ako je hruscov udrarao cipelom ti ces pucati u plafon!!! :shock:

Hemi, pazi sta pises. Optuzicemo te za veleizdaju. :lol:

mens:
......meni nisu, pa da nastavim!

dakle, u tom "spontanom " desavanju " nebeskog naroda", uz prekomerno koriscenje nekih mlecnih proizvoda, oduzeta nam je autonomija, trajno!!! Liman kao lokomotiva celog grada, mora preuzeti ulogu inicijalne kapisle razvoja i modelom difuzionistickog oblika rasta, povuci ceo region u napredak!!! posto je Vojvodina vec u savezu evropskih regija,( za mnoge koji to nisu znali), Limani su dali evropskom parlamentu nacrt i molbu za dobijanje posebne teritorijalne automomije unutar pokrajine, kao deo od posebnog znacaja za ceo region!! cekamo njihov odgovor!!!
u medju vremenu da vas obavestim , da cu ja drzati free shopove u pogranicnoj zoni Liman \ ostatak Vojvodine, kao i da cu, ja davati odobrenja za izdavanje pasosa Ujedinjenog kraljevstva Limana !!!
hvala na paznji!!
Mi nismo za Monarhiju. Jedino ako izvuces mac iz kamena. A posto toga nema na Limanu, moraces da izvuces ostatke Mosta slobode iz Dunava. :lol:

Da, da. Videces ti kad budes placao boravishnu taksu uz kartu za Shtrand...
E, mens, mogu ja da drzim carinsku zonu?... imam unapred razradjeu strategiju oduzimanja shvercovanog vatrenog orizja, opijata i kineskih CDova i plasiranja istog na beogradsko trziste. Naravno, sve u cilju obnove i rekonstrukcije kljucnih institucija.

POKRECEM AKCIJU !!

KO JE ZA TO DA LIMANCE NE PUSTAMO .....DA IZADJU VAN LIMANA !!????

Granice se zatvaraju - potrebne su vam vize za izlazak iz LIMANA !!
Za vizu je potrebno :
- 2 fotografije ,
- Priznanje da ipak volite i druge delove grada ,
- 100 evra ,
- 2 L krvi ( posto je vasa na ceni ) ,
- 3 svedoka koji ce da prisustvuju ,
- tusiranje u dezinfekcionoj kadi ,
- potom kupanje smrkom ( uz prisustvo svedoka )
BOLJE POZURITE ZA VIZU , JER SE USLOVI ZA IZLAZAK POGORSAVAJU IZ DANA U DAN !!

Ja glasam za "KO VAS ****, SELJACINE" :lol: :lol: :lol:

Sve sto mi treba je ili u centru ( neutralna zona ) ili na spensu ( limanska interesna sfera ) ili na misheluku koji polako pripremamo da postane L5, tako da nikad nemam potrebe da zalazim na kaselje ili deteslinaru...

Back