LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa to se i ocekivalo...dosao je od nikuda,napadao glupostima bez razloga, svadjao se sa samim sobom, sprzio mozak idiotarijama i prso...licno, mislim da je steta...bio je talenat i imao je energiju, doduse u losem pravcu ali ipak... :wink:

Posto je Soros shvatio znacaj ovog projekta, a i na licno nagovaranje(soros, masoni, iluminati i ja smo zajedno pohadjali ubrzani kurs - kako zavladati Srbijom za 7 dana-u svakoj boljoj knizari za samo 200din(pdv uracunat)) moram nastaviti sa aksiomima o genezi Homo Limanicus-a, kao karike koja nedostaje u shvatanju podvrste Homo Novosadikus-a:
1)Homo Limanikus je nastao iz posebne bioloske supe(setite se teorije evolucije) zvane Limanski dunavac
2)posto je, pre mnogo eona izmileo iz dunavca, svoje nespremno telo za suvozemne uslove, je morao da brani od napada divljih zivotinja tj. baba Dusankinih pasa, sto mu je dalo prirodnu cvrstinu i spremnost za buduce nedace, koje su ga cekale na putu do Urban Limanikus-a
3)prvi zaklon je nasao u okolisnom zbunju i drvecu-odakle potice njegova ljubav prema reci Dunav i njegov pogled na svet- sve se menja(panta rei), tj. ne mozes zgaziti u isti Dunav dva puta
4)njegova snalazljivost(pod napadima raznih zivuljki u blizini) ga je dovela do zakljucka da mora preskociti nekoliko stepenica evolucije-pa je preskocio onu stepenicu sa majmunima- i, naravno, svesrdno je prepustio drugima, tj. pravio je majmune od njih
Dalje postavke ove epohalne teorije, koja nadopunjuje teoriju evolucije, na Limanski originalan nacin, postovacu nakon uplate za dalja istrazivanja od doticnih organizacija. :wink:

Pokušajte na pretrazi da nađete temu o tome iz kog dela grada nas ovde najviše ima...
To što naš deo grada ne stavljamo u prvi plan, samo znači da smo sigurni u sebe kao pojedinci. Što u krupnijem planu daje mnooogo bolje rezultate :wink:
Samo mali i nesigurni ljudi moraju da se utapaju u veće grupacije...
Jeste sad sigurniji ovako ovde? Niko ne istupa sam, kao pojedinac - nego kao limanci... Znate da imate neku zaleđinu...

Stvarno ste jadni :(

mackica ns:
Pokušajte na pretrazi da nađete temu o tome iz kog dela grada nas ovde najviše ima...
To što naš deo grada ne stavljamo u prvi plan, samo znači da smo sigurni u sebe kao pojedinci. Što u krupnijem planu daje mnooogo bolje rezultate :wink:
Jeste sad sigurniji ovako ovde? Niko ne istupa sam, kao pojedinac - nego kao limanci... Znate da imate neku zaleđinu...

1. Najvise mase na NS-u ima sa Limana, najsavremeniji smo, najobrazovaniji smo i imamo internet...sto se za druge ne bi moglo reci... :wink:
2. Tema "Limanologija" ( kao i sve ostale limanske teme ) je osnovana sa ciljem da bude oaza pameti, kulture, urbanog duha i limanskog smeka u odnosu na gluposti koje se nalaze na forumu i "majstore" koji su ih pokrenuli... :wink:
3. Jadni ste vi ( deteslinara, naselje...sta god ) i kao pojedinci i grupacije...
4. Ma ti si bre jadna!

mackica ns:

ej, zena nas provanjuje, zesce!!!
jel ti mackice radis za policiju, kada tako ostroumno i strateski razmisljas??? :shock:

HEMI 426:
1. Najvise mase na NS-u ima sa Limana, najsavremeniji smo, najobrazovaniji smo i imamo internet...sto se za druge ne bi moglo reci... :wink:
Grešiš, nađi pomenutu temu i proveri... Ako znaš da koristiš pretraživač :wink:
2. Tema "Limanologija" ( kao i sve ostale limanske teme ) je osnovana sa ciljem da bude oaza pameti, kulture, urbanog duha i limanskog smeka u odnosu na gluposti koje se nalaze na forumu i "majstore" koji su ih pokrenuli... :wink:
Nikad više gluposti nije bilo na forumu dok se niste pojavili vi limanci... Čuvena trojka :roll: Takođe proveri :wink: 3. Jadni ste vi ( deteslinara, naselje...sta god ) i kao pojedinci i grupacije...

4. Ma ti si bre jadna!

Jadan si ti baš ako devojci koja te nije uvredila nikako upućuješ takve reči. Ja govorim činjenicama, a vi glupostima :P

e, vidis nsbee, ko su ti drugarice? ovde djuskate cetvrtkom , saljete polupce i topite se od ljubavi, a ovde ti ona zarije noz u ledja!
cuvena trojka???? ko bi to bio?? :shock:

mackica ns:
HEMI 426:
Grešiš, nađi pomenutu temu i proveri... Ako znaš da koristiš pretraživač :wink:
Nikad više gluposti nije bilo na forumu dok se niste pojavili vi limanci... Čuvena trojka :roll: Takođe proveri :wink: 3. Jadni ste vi ( deteslinara, naselje...sta god ) i kao pojedinci i grupacije...

4. Ma ti si bre jadna!

Jadan si ti baš ako devojci koja te nije uvredila nikako upućuješ takve reči. Ja govorim činjenicama, a vi glupostima :P

A ti si kao devojka..... :shock: ej, matora, sorry, nisam znao.... :lol: :lol: :lol:

Back