A
Aleksej_BASO
Gost
Ala ste jadni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sada ima samo tri teme o limanu, po ovoj tvojoj reakciji, vidim da je PREMALOOO!!Aleksej_BASO:Ala ste jadni...
nema na cemu!!!limaci uvek na usluzi podmlajivanja okoline!!!LePiaf:Fala vam deco, vratili ste me u prvi razred gimnazije... Ucinili ste jednog starog choveka na tren mladjim... Hvala vam... hvala...

nsbee:Cekam Proku a zatim otvaram temu o Telepu!
Svaki deo grada neka otvori minimum 3 teme!![]()

Aleksej_BASO:Novo Naselje Rulz!![]()

Ne znam. . . Sada prvi put vidim taj forum. . .PALACINKA:

mackica ns:Pokušajte na pretrazi da nađete temu o tome iz kog dela grada nas ovde najviše ima...
To što naš deo grada ne stavljamo u prvi plan, samo znači da smo sigurni u sebe kao pojedinci. Što u krupnijem planu daje mnooogo bolje rezultate :wink:
Samo mali i nesigurni ljudi moraju da se utapaju u veće grupacije...
Jeste sad sigurniji ovako ovde? Niko ne istupa sam, kao pojedinac - nego kao limanci... Znate da imate neku zaleđinu...
Stvarno ste jadni![]()
ej, zena nas provanjuje, zesce!!!mackica ns:Pokušajte na pretrazi da nađete temu o tome iz kog dela grada nas ovde najviše ima...
To što naš deo grada ne stavljamo u prvi plan, samo znači da smo sigurni u sebe kao pojedinci. Što u krupnijem planu daje mnooogo bolje rezultate :wink:
Samo mali i nesigurni ljudi moraju da se utapaju u veće grupacije...
Jeste sad sigurniji ovako ovde? Niko ne istupa sam, kao pojedinac - nego kao limanci... Znate da imate neku zaleđinu...
Stvarno ste jadni![]()
HEMI 426:1. Najvise mase na NS-u ima sa Limana, najsavremeniji smo, najobrazovaniji smo i imamo internet...sto se za druge ne bi moglo reci... :wink:
Grešiš, nađi pomenutu temu i proveri... Ako znaš da koristiš pretraživač :wink:
2. Tema "Limanologija" ( kao i sve ostale limanske teme ) je osnovana sa ciljem da bude oaza pameti, kulture, urbanog duha i limanskog smeka u odnosu na gluposti koje se nalaze na forumu i "majstore" koji su ih pokrenuli... :wink:
Nikad više gluposti nije bilo na forumu dok se niste pojavili vi limanci... Čuvena trojkaTakođe proveri :wink: 3. Jadni ste vi ( deteslinara, naselje...sta god ) i kao pojedinci i grupacije...
4. Ma ti si bre jadna!

mackica ns:HEMI 426:1. Najvise mase na NS-u ima sa Limana, najsavremeniji smo, najobrazovaniji smo i imamo internet...sto se za druge ne bi moglo reci... :wink:
Grešiš, nađi pomenutu temu i proveri... Ako znaš da koristiš pretraživač :wink:
2. Tema "Limanologija" ( kao i sve ostale limanske teme ) je osnovana sa ciljem da bude oaza pameti, kulture, urbanog duha i limanskog smeka u odnosu na gluposti koje se nalaze na forumu i "majstore" koji su ih pokrenuli... :wink:
Nikad više gluposti nije bilo na forumu dok se niste pojavili vi limanci... Čuvena trojkaTakođe proveri :wink: 3. Jadni ste vi ( deteslinara, naselje...sta god ) i kao pojedinci i grupacije...
4. Ma ti si bre jadna!
Jadan si ti baš ako devojci koja te nije uvredila nikako upućuješ takve reči. Ja govorim činjenicama, a vi glupostima![]()