Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pisao je Dupor o Lilitu, kod njega sam nasla jedino nesto na tu temu.
To nije klasican libido, libido osobe se proceni u karti i bez Lilita.
Lilit je kao neki void, crni mesec, dosta je bitan kod nekih osoba koje imaju netipican seksualni zivot( gej recimo, osobe koje su u ozbiljnim s&m pricama, svingeri itd.) kod njih Lilit radi naglaseno jer kao sto rekoh je Crni Mesec u pitanju koji je nevidljiva tacka na preseku putanje Meseca oko Sunca, zato je i dodat naziv Lilit po mitologiji jer je ona bila odbacena ljubavnica, a Sunce i Mesec su neka klasika musko zenskih odnosa, muz i zena, Sunce i Mesec su kralj i kraljica na astro dvoru, i tu obicno nema mesta za Lilit. Lilit "mrzi" Mo.
Zbog toga vise radi kod ljudi koji vode neke neobicne seksualne zivote( autsajderi u drustvu nesto kao i sama Lilit) kod njih ima smisla gledati u kakvom je znaku, aspekti itd.
ali kod svakog predstavlja to nesto mracno i skrajnuto, samo nece je svi ispoljiti

Lilit je ovde Black Moon na slicici.
Gde ti se nalazi Lilit?Sta to znaci, sta je slab znak za Lilit? Mislim da ne razumes sta je Lilit, i ne bi trebalo da bude previse naglasena..
Samo konjukcije sa licnim ili asc se gledaju, da opet ponovim, onda je naglasena, u suprotnom nije, pa je onda ne bi trebalo previse obracati paznju na nju.
Lilit je neki tip shadow self-a samo nesto primalnijeg i "uvrnutijeg"
Bitnija je u zenskim horoskopima inace.
Mogu da zamislim.Kao Astrolog, što u prolazu, što u mimohodu, sve devojke i žene je uvek fasciniralo to što u Astrologiji postoji nešto imena Lilit.
I uvek tu negde uz šoljicu kafe i prekrštene nožice ide pitanje uz blagi smešak "A, kako se gleda Lilit".
Hoću karmičku, sudbinsku i božju nadoknadu za svaki put kada sam dobio ovo pitanje u životu i morao da odgovorim na isto.
Nije užas nego je uđas.
Gde ti se nalazi Lilit?

Mogu da zamislim.
Tantalove muke