Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisao je Dupor o Lilitu, kod njega sam nasla jedino nesto na tu temu.
To nije klasican libido, libido osobe se proceni u karti i bez Lilita.
Lilit je kao neki void, crni mesec, dosta je bitan kod nekih osoba koje imaju netipican seksualni zivot( gej recimo, osobe koje su u ozbiljnim s&m pricama, svingeri itd.) kod njih Lilit radi naglaseno jer kao sto rekoh je Crni Mesec u pitanju koji je nevidljiva tacka na preseku putanje Meseca oko Sunca, zato je i dodat naziv Lilit po mitologiji jer je ona bila odbacena ljubavnica, a Sunce i Mesec su neka klasika musko zenskih odnosa, muz i zena, Sunce i Mesec su kralj i kraljica na astro dvoru, i tu obicno nema mesta za Lilit. Lilit "mrzi" Mo.
Zbog toga vise radi kod ljudi koji vode neke neobicne seksualne zivote( autsajderi u drustvu nesto kao i sama Lilit) kod njih ima smisla gledati u kakvom je znaku, aspekti itd.
ali kod svakog predstavlja to nesto mracno i skrajnuto, samo nece je svi ispoljiti
![]()
Lilit je ovde Black Moon na slicici.
Gde ti se nalazi Lilit?Sta to znaci, sta je slab znak za Lilit? Mislim da ne razumes sta je Lilit, i ne bi trebalo da bude previse naglasena..
Samo konjukcije sa licnim ili asc se gledaju, da opet ponovim, onda je naglasena, u suprotnom nije, pa je onda ne bi trebalo previse obracati paznju na nju.
Lilit je neki tip shadow self-a samo nesto primalnijeg i "uvrnutijeg"
Bitnija je u zenskim horoskopima inace.
Mogu da zamislim.Kao Astrolog, što u prolazu, što u mimohodu, sve devojke i žene je uvek fasciniralo to što u Astrologiji postoji nešto imena Lilit.
I uvek tu negde uz šoljicu kafe i prekrštene nožice ide pitanje uz blagi smešak "A, kako se gleda Lilit".
Hoću karmičku, sudbinsku i božju nadoknadu za svaki put kada sam dobio ovo pitanje u životu i morao da odgovorim na isto.
Nije užas nego je uđas.
Gde ti se nalazi Lilit?
Mogu da zamislim.
Tantalove muke