Lilit

Sekstil je slabiji aspekt. Konjukcija sa Neptunom čini da fatalnost bude pijana. Nekad je opijanje lepo, kao na nebu, a nekad je samo pusti me da umrem princip.

Lilit ti je tu krivac :mrgreen:

Još nešto interesantno što sam primetio - u Škorpiji stvara neodoljivu želju za kupinama.

Sekstil je slabiji aspekt. Konjukcija sa Neptunom čini da fatalnost bude pijana. Nekad je opijanje lepo, kao na nebu, a nekad je samo pusti me da umrem princip.

Lilit ti je tu krivac :mrgreen:

Još nešto interesantno što sam primetio - u Škorpiji stvara neodoljivu želju za kupinama.

Ne volim previše alkohol
Al KUPINE OBOŽAVAM
iako nisam fan voća

Ne mislim na alkohol već na pijanu ljubav. Poljuljanu ljubav. Gega se. Nestabilna ljubav. pomuti joj se ceo život.

Ha, znao sam za kupine. U nešto manjoj meri i maline, ali kupine pogotovo. Kupinovo vino takođe.

shutterstock_100679656.jpg

Fantastično zar ne

Ne mislim na alkohol već na pijanu ljubav. Poljuljanu ljubav. Gega se. Nestabilna ljubav. pomuti joj se ceo život.

Ha, znao sam za kupine. U nešto manjoj meri i maline, ali kupine pogotovo. Kupinovo vino takođe.

shutterstock_100679656.jpg

Fantastično zar ne

Najviše volim da jedem direktno iz kupinovog grma gde žive moje sestre zmije

I kod mene konjukcija sa Neptunom ,pretpostavljam da ne vuce na dobro a pogotovu sto je u 12 kuci u Strelcu.......mozda zavrsim u nekom Sanatorijumu ili Manastiru ;-)

I kod mene konjukcija sa Neptunom ,pretpostavljam da ne vuce na dobro a pogotovu sto je u 12 kuci u Strelcu.......mozda zavrsim u nekom Sanatorijumu ili Manastiru ;-)

U mom slučaju je veoma dobro
To je dar koji treba da se nauči da se koristi a ja to umem
Za druge ne znam
Možda je i loše a možda i ne utiče

U mom slučaju je veoma dobro
To je dar koji treba da se nauči da se koristi a ja to umem
Za druge ne znam
Možda je i loše a možda i ne utiče
Slazem se.
I ja smatram da jeste zapravo posebnost i dar s'kojim se dobrim osjecajem "rukuje".
A ostalo se naravno salim na svoj racun .

@N3W ,osim sto obozavam da budem u Manastiru ,Katedrali....slabo stojim sa Kičicom [emoji3]

Slazem se.
I ja smatram da jeste zapravo posebnost i dar s'kojim se dobrim osjecajem "rukuje".
A ostalo se naravno salim na svoj racun .

@N3W ,osim sto obozavam da budem u Manastiru ,Katedrali....slabo stojim sa Kičicom [emoji3]
Ja ne volim:D
Nije Lilith mesto u manastiru:D
Jednostavno - nemoguće
Znam da se šališ
Ne ludi se od nje
Al ona može da učini da drugi polude
Naravno ko veruje u nju

Kako ne? Pa nema ne. :mrgreen:

Majka Tereza je imala Lilit MC :mrgreen:

Imaš tri vrste Lilita. Pravu tačku Lilit (Severnu) i nepravu tačku Lilit (Južnu), kao i asteroid Lilit.

Beyonce recimo ima Lilit u Škorpiji pa je veoma pobožna.

Ukoliko Lilit nije na ASC ili pojačana planetama, recimo Mars ili Venera, preslaba je to tačka za posmatranje. :ok:

Evo ga interesantan link, možda bude od pomoći nekome http://mychristianpsychic.com/journal/the-ten-sexiest-astrological-placements/

Sto sad ja da mislim o svojoj Lilit koja se krije u 12 kuci i drma mi vladara 7 kuce i dispozirora :-):-).
Gdje cu zavrsiti .
Jesam li ja drugaa Majka Tereza :-):-)

Back