Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je najjača Lilit u mom iskustvu.
Onda su ti ljudi sa Venerom u Škorpiji fatalni.
Sekstil je slabiji aspekt. Konjukcija sa Neptunom čini da fatalnost bude pijana. Nekad je opijanje lepo, kao na nebu, a nekad je samo pusti me da umrem princip.
Lilit ti je tu krivac![]()
Još nešto interesantno što sam primetio - u Škorpiji stvara neodoljivu želju za kupinama.
Ne mislim na alkohol već na pijanu ljubav. Poljuljanu ljubav. Gega se. Nestabilna ljubav. pomuti joj se ceo život.
Ha, znao sam za kupine. U nešto manjoj meri i maline, ali kupine pogotovo. Kupinovo vino takođe.
![]()
Fantastično zar ne
I paukići. Vole da uđu unutar ploda.
I kod mene konjukcija sa Neptunom ,pretpostavljam da ne vuce na dobro a pogotovu sto je u 12 kuci u Strelcu.......mozda zavrsim u nekom Sanatorijumu ili Manastiru ;-)
Slazem se.U mom slučaju je veoma dobro
To je dar koji treba da se nauči da se koristi a ja to umem
Za druge ne znam
Možda je i loše a možda i ne utiče
Ja ne volimSlazem se.
I ja smatram da jeste zapravo posebnost i dar s'kojim se dobrim osjecajem "rukuje".
A ostalo se naravno salim na svoj racun .
@N3W ,osim sto obozavam da budem u Manastiru ,Katedrali....slabo stojim sa Kičicom [emoji3]
Ja ne volim
Nije Lilith mesto u manastiru
Jednostavno - nemoguće
Znam da se šališ
Ne ludi se od nje
Al ona može da učini da drugi polude
Naravno ko veruje u nju
[emoji3]
Mislis da mozemo da smantamo ljude ,muski svijet [emoji51]
Da budu kao opcinjeni nama [emoji274]
Nije Lilith mesto u manastiru
Jednostavno - nemoguće
Kako nije mestopa sve monahinje imaju Lilit negde koji čuči i tera da stalno preispituju svoju veru. Bez Lilita koja im pokazuje tamu, nema svetlosti koju traže, zar ne?
![]()