gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Azijatkinje su lepe ali je meni ta vrsta lepote previše egzotična
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve ti koristi imas od togaPozz. Po vašem mišljenju koja država ima najljepše zene?

Nema koristi od odgovora sigurno.Zanima me šta ljudi misleKakve ti koristi imas od toga![]()
Kakve ti koristi imas od toga![]()

Pa da si barem tamo muskarce pitala..Nema koristi od odgovora sigurno.Zanima me šta ljudi misle
Gdje tamo..nema veze i žene mogu reći šta mislePa da si barem tamo muskarce pitala..
И мени су Азијати лепи, младолики, ситни и витки због чега и делују млађе, али само као слика. Нема оне енергије која буди чула, што се мене тиче.Azijatkinje su lepe ali je meni ta vrsta lepote previše egzotična
U pravu ste...Pa nikakve ali kakva korist od foruma i inače
Ako se malo ne nasmeješ i zabaviš ovo mesto uopšte nema nikakvog smisla
Da nema smisla,ljudi nebi dolaziliU pravu ste...
Ovde i onako nista nema smisla
Srbija i RusijaPozz. Po vašem mišljenju koja država ima najljepše zene?
TakoeDa nema smisla,ljudi nebi dolazili
Pozz. Po vašem mišljenju koja država ima najljepše zene?
Stvarno nemam pojma... Čak i ljudi počnu znalački da objašnjavaju gde su prirodno najlepše, gde su najsređenije, meleskinje ili nežne plavuše... Meni je sve to isto.Pozz. Po vašem mišljenju koja država ima najljepše zene?
Rusija!!!!Pozz. Po vašem mišljenju koja država ima najljepše zene?
Sto se tice srpkinja,njima se zamera (u globalu) da nisu vicne ljubavnim vestinama,ali su dobre u kuhinji.!A što se tiče zemlje Srpkinje ofc
Jesu..u kuhinji vrhSto se tice srpkinja,njima se zamera (u globalu) da nisu vicne ljubavnim vestinama,ali su dobre u kuhinji.!
Covece.Zar nisi cuo ili procitao,onu jednu od deset Bozjih zapovesti,a koja kaze:NE POZELI NISTA STO JE TUDJE !Udata zena je svakako TUDJA.!
Ma da samo nemaju duha,to bi im oprostili,ali u krevetu se ponasaju ko krava na livadi.!Švajcarkinje se trude i sve ali im ništa ne vredi, nemaju duha