Andrej Bolkonski
Iskusan
- Poruka
- 6.420
Grkinje su bez malo nule,po pitanju seks epila.Ali grcima to ne smeta,tamo su lepi mladici na vecoj ceni.Potpuno bzvz su Bugarke i Grkinje u proseku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grkinje su bez malo nule,po pitanju seks epila.Ali grcima to ne smeta,tamo su lepi mladici na vecoj ceni.Potpuno bzvz su Bugarke i Grkinje u proseku
Pa zavisi jel gledamo po autobusu ili na tvuPozz. Po vašem mišljenju koja država ima najljepše zene?
Pa sad..nama preostaje tv jer ko će ići npr.u Rusiju da gleda po busuPa zavisi jel gledamo po autobusu ili na tvu
Hehe..sretnoPa ok onda ruskinje iz kuhinje i hotel eleona
Jesi probao?Ma da samo nemaju duha,to bi im oprostili,ali u krevetu se ponasaju ko krava na livadi.!
Probao sam.Devojka lezi u krevetu,kao da se sprema da resava ukstene reci.Jesi probao?
Čovjek izgubi voljuProbao sam.Devojka lezi u krevetu,kao da se sprema da resava ukstene reci.
JadnoČovjek izgubi volju
Meni su Poljakinje najlepse![]()

Vise puta.U krevetu se ponasaju kao da su anestezirane pred operaciju.Legnu sa sve cetiri u vis.i....cekaju kad ce da svrse......ha,ha, mogu samo da cekaju...Jesi probao?
Daj,zezas..možda su djeviceVise puta.U krevetu se ponasaju kao da su anestezirane pred operaciju.Legnu sa sve cetiri u vis.i....cekaju kad ce da svrse......ha,ha, mogu samo da cekaju...
Ma kakvi.Frigosi !Daj,zezas..možda su djevice
Ma zezam seMa kakvi.Frigosi !
Gdje si našao ženu iz Grčke?Ma zezam se
U Grckoj naravno,tamo ih ima koliko hoces.!O Gdje si našao ženu iz Grčke?
Al za ženu ne,samo se čovjek sjebe..ovo govorim na osnovu tvoje priče.U Grckoj naravno,tamo ih ima koliko hoces.!
Njezna i slatka.Svaka na svoj način
![]()
![]()

Ova il je glavata,il kratkonoga,al nesto ne stimaSvaka na svoj način
![]()
![]()

Ni drveta bez grane ni čoveka bez mane. Ti si smokvice meni jako lepa žena i nikad ti nisam gledao maneOva il je glavata,il kratkonoga,al nesto ne stima![]()
Totalno nebitno,meni je ona nesrazmernaNi drveta bez grane ni čoveka bez mane. Ti si smokvice meni jako lepa žena i nikad ti nisam gledao mane![]()
Svaka na svoj način
![]()
![]()
Ova devojka je prava secerlema.! Med.Cvetni pupoljak.Praznik za oci i dusu,!