8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Pricajte vi sta hocete, ali da je onaj gol Sevcenka priznat Milan bi sigurno prosao dalje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KOWYNUXX:Roni ima ugovor do 2010...verujem da ce ga produziti bar do 2012...samo se ti nadaj...![]()
marco3dx:i rekao je da ce kad zavrsi igracku karijeru nastaviti da radi u Barsi kao neki od uticajnijih ljudi...
btw. Barsa je zasluzila da bude u finalu, Milan je mrtva ekipa i neka budu srecni sto su sa njihovim fosilima dosli i dovde...
Reci mi ime ekipe koja je vise zasluzila finale od Barselone..Gledaju se samo golovi i nista vise, a po golovima Milan je zasluzio finale. Ljudi kazu kako se Milan izvlaci - pogledaj samo Barcelonu. Celzi su prosli jer je Celzi ostao sa igracem manje (ono nije faul za crveni karton), Milan su prosli jer mu je ponisten regularni gol.
Posebno Celzi.. Od koga su ispali ti timovi?I Milan i Celzi.
Ne, nego tim koji se grcevito brani zasluzuje da ide u finale.. Mislim, ne kontam.. Normalno da tim koji napada zasluzuje finale.. Pa tom logikom Radnicki iz Nisa treba da se nadje u Ligi sampiona pre Barselone..I opet ti zasluge. Sta je zasluga? Jel to znaci da tim koji napada i stvara sanse zasluzuje da ide u finale samo zbog toga?
And.. Ako ces tako, Barselona je dobila i Milan i Celzi, a to je - REZLUTAT..Drugo, rezultat se gleda i samo rezultat. Nista vise. Sanse, dominacija ... nista od toga nije vazno.
loogyc:Ne, nije bilo.. Ali, jel ti mislis da Valdes nije mogao da odbrani ono... Pistaljka se cula bar 2 sekunde pre nego sto je Sevcen sutirao... Nebitno, Barselona je u finalu.. A tamo, tamo moze svasta da bude..
Me too.Arnold_Layne:daj bože, pošto navijam za Arsenal u finalu....
zivi bili pa videli.. Mozda za koju godinu.Vratice vam se za ovaj ponisten Sevcenkov gol ... i to sa kamatom!
ronaldinjo je najvise vuce....i ovako su jaci, ali skoro je sve na njemu....on daje takve golove da se ne mogu odbraniti!bojan86:Ma Barca je duplo jaca od Milana i zasluzeno je u finalu!
ja sam za Arsenal, Barcu volim zbog Ronaldinja!Arnold_Layne:daj bože, pošto navijam za Arsenal u finalu....
loogyc:Me ne too..
zivi bili pa videli.. Mozda za koju godinu.![]()