LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iako su ispali najvecji belosvetski gnjavatori poput juvea, milana i chelzija, ne verujem da cjemo u finalu gledati eksploziju fudbala i otvorenu igru, mozhda samo igrom sluchaja. ko shto neko reche, venger je bolji trener od rajkarda, i svakako je svestan da u otvorenoj igri celu tekmu protiv barse niko nema shanse.

ja navijam za ARSENAAAAAL

Prilozi

• arsenalflagn.gif
    arsenalflagn.gif
    61,6 KB · Pregleda: 25
  • arsenalball.gif
    arsenalball.gif
    42,5 KB · Pregleda: 25
  • Copy of a4.jpg
    Copy of a4.jpg
    59,8 KB · Pregleda: 1
Odgledajte film Lepa sela lepo gore i dobro protumacite monolog Nikole Koje o postenju... Mislim da se taj monolog upravo odnosi na sve iskompleksirane navijace Milana koji su ubedjeni da je Milan najjaci tim pa kad ih neko lepo nagu*zi onda pocne da se polemise o postenju... Gde ste bili misevi jedni kad je Terry faulirao Messija i posle toga igrao rukom u sesnaestercu, sto tad niste kenjali o postenju.... Ni ja ne volim Barcu, ali smesno je omalovazavati ih samo zato sto su najjaci i sto im ne moze niko nista... Voleo bih da Arsenal osvoji titulu ali tesko...

Walken:
Odgledajte film Lepa sela lepo gore i dobro protumacite monolog Nikole Koje o postenju... Mislim da se taj monolog upravo odnosi na sve iskompleksirane navijace Milana koji su ubedjeni da je Milan najjaci tim pa kad ih neko lepo nagu*zi onda pocne da se polemise o postenju... Gde ste bili misevi jedni kad je Terry faulirao Messija i posle toga igrao rukom u sesnaestercu, sto tad niste kenjali o postenju.... Ni ja ne volim Barcu, ali smesno je omalovazavati ih samo zato sto su najjaci i sto im ne moze niko nista... Voleo bih da Arsenal osvoji titulu ali tesko...

Daj ne seri. NE SERI.

Spominjes AC Milan i onda govoris o utakmici Barcelone sa Chelsea. Spomeni mi neku situaciju gde je Barcelona ostecena u duelu sa AC Milanom.

A Iniesta je los, i Edmilson? Eto i Messi kao ne igraju? Pa Markez i Puyol su najbolji odbrambeni tandem u Evropi (uz Terija i Carvalja).... Deco je fenomenalan igrac, a jedina slaba tacka im je golman, mada i nije toliko los.... To sto se toliko Ronaldinho izdvaja medju takvim igracima samo govori o njegovoj velicini...

68Charger440:
Daj ne seri. NE SERI.

Spominjes AC Milan i onda govoris o utakmici Barcelone sa Chelsea. Spomeni mi neku situaciju gde je Barcelona ostecena u duelu sa AC Milanom.
Pa pricali ste o postenju Barce, a tu se utakmica sa Celsijem mora spomenuti... Protiv milana nije ostecena, nego je ostecen milan, ali je opet bio nadigran i zasluzeno ispao....
Pa ovakvoj Barci uopste ne treba pomoc sudija jer ljudi razbijaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back