dosta se taj antifudbal provlachio...ZzZzZz:jaoo sto bih voleo da im Milan zavuce dva komada onako pred kraj meca kao protiv Liona...
a mrzim ih, najvishe na svetu

nemaju shanse protiv barse!
a ni barsu posle shahtjora nevolem, uopshte!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dosta se taj antifudbal provlachio...ZzZzZz:jaoo sto bih voleo da im Milan zavuce dva komada onako pred kraj meca kao protiv Liona...
ajde,zivota ti, objasni ovo!!!!antifudbal
shto? da necesh da mi zabranish?Terror Techa:mislim, ne kao pojam, vec kako mozes da nazoves igru Milana antifudbalom!!?
Pa Milan je u zadnjih 5 godina u samom evropskom vrhu...Oni jesu jedan user klub
loogyc:hm.. Barcelona igra najlepsi fudbal i ako neko smatra da nije tako nek stavi prst na celo.. S druge strane Milan se nekad provuce(Lion), nekad glat pobedi(Bajern).. Oni jesu jedan user klub.. Pa onaj inzagi je srecniji nego tezi..![]()
E, aj ne kenjaj...shto? da necesh da mi zabranish?
loogyc:hm.. Barcelona igra najlepsi fudbal i ako neko smatra da nije tako nek stavi prst na celo.. S druge strane Milan se nekad provuce(Lion), nekad glat pobedi(Bajern).. Oni jesu jedan user klub.. Pa onaj inzagi je srecniji nego tezi..![]()
mislim brate,Terror Techa:E, aj ne kenjaj...
pitao sam te kako mozes, a ne kako smes!
pa sta drugo da mu radi?prosto je divno gledati kako se lome noge protivniku koji je trenutno jachi od tebe
68Charger440:Arsenal u finalu. Viljareal promasio penal u 90. minutu.