LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
_0pu§TεNº_:
bas zanimljiv detalj kad je jedan lik iz publike uleteo na teren, i dao Henry-u dres od Barselone sa Henry_14 na njemu .
ljudi taj transfer bi bio VRH !
henry_ronaldinho3.jpg
Ja ne bih to voleo! Volim i Barcu i Henrya, ali Barca vec ima dosta ODLICNIH napadaca i dovodjenje Henrya bi samo stvorilo guzvu! Eto'o, Messi, Larson, Maxi, Giuly i jos da dodje Henry! Ne treba im da postanu kao Real i da ih sopstvena snaga ubije!

i imamo prvog finalistu!!! kakva igra tih fudbalskih znalaca... kakva igra tih pravih fudbalskih profesionalaca... cak ni sudija nije mog'o da pomogne viljarealu posle komicno dosudjenog penala...
Ne kaki.. Viljareal je sinoc bio bar 3 puta bolji protivnik, penal je bio nezasluzen, ali igra.. igra viljareala je ukupno bila bolja (gledajuci oba meca)

enivej, nadam se prolasu Barce.. i bice.. ;)

i imamo prvog finalistu!!! kakva igra tih fudbalskih znalaca... kakva igra tih pravih fudbalskih profesionalaca... cak ni sudija nije mog'o da pomogne viljarealu posle komicno dosudjenog penala... kakva zanimljiva utakmica... kakav akcioni triler... izvanredna postavka taktike i jednog i drugog stratega... izvanredna igra i jednog i drugog tima... pojedinci koji su se setali kroz protivnicke odbrane... anri koji je zrtvovao polufinale zarad dobra ekipe... rikelme koji je na sebe preuzeo teret celog grada, teret koji nisu mogli da ponesu ni svi navijaci viljareala.. teret koji, na kraju se pokazalo, nije mog'o ni on da ponese na svojim tananim ledjima... mali rastom, ali veliki u srcu, podneo je poraz muski i cestitao protivnicima pobedu i prolaz u finale... pitali smo se ko ce kuci nasmejan a ko sa suzama u ocima i sinoc se pokazalo da za finale nije potrebno samo znanje i iskustvo vec i mnogo, mnogo srece... pitate se i dalje zasto volimo ovu igru??!! pa mi za nju zivimo!!!! da, da, da...

Ala ovaj covek kenjaaaaaaaa......

e kakva zivcana utakmica, ovaj Dida brani, nije normalan, ima srecu ko magare * ....
Eto'o se obrukao :mad:
Milan je iskoristio JEDINI sut u okvir gola - gol je ponisten jer se Puyol okliznuo :wink:
sta je bilo, bilo je, verovali smo u Barcu i protiv Celsija i protiv Milana
BARCA IDE U VELIKO FINALE
schal.gif
,sledeci je Arsenal.
...sreca...sreca...raaadost.. ....... ! ! >!> ;mjawgfaq3463qaawe6sd84gserh4seg/k[39s6eoriaeirgt93q874_YESS
(jos sam pod utiskom)
00009161.gif

Priželjkivao sam Barsu i Arsenal u finalu i to mi se ispunilo.
"Zlobnici" koji nisu hteli da uživam u tom finalu moraće zajedno sa mnom na silu da uživaju. :D

Mada sam malo razočaran rezultatima utakmica. Obe po 0-0. Samo se igraju odbrane i to uništava fudbal. Još fali i da finale bude 0-0 i da se odlučuje penalima pa da svi kolektivno pljunemo na takav fudbal. :?

champions.gif

nedelja 1 :
Udinese - Panathinaikos 3 - 0
Werder Bremen - Barcelona 0 - 2
nedelja 2 :
Barcelona - Udinese 4 - 1
Panathinaikos - Werder Bremen 2 - 1
nedelja 3 :
Panathinaikos - Barcelona 0 - 0
Udinese - Werder Bremen 1 - 1
nedelja 4 :
Barcelona - Panathinaikos 5 - 0
Werder Bremen - Udinese 4 - 3
nedelja 5 :
Panathinaikos - Udinese 1 - 2
Barcelona - Werder Bremen 3 - 1
nedelja 6 :
Udinese - Barcelona 0 - 2
Werder Bremen - Panathinaikos 5 - 1

1/8 finala
01
PSV Eindhoven 0 - 1 Lyon
Real Madrid 0 - 1 Arsenal
Benfica 1 - 0 Liverpool
Bayern Munich 1 - 1 AC Milan
Chelsea 1 - 2 Barcelona
Glasgow Rangers 2 - 2 Villarreal
Werder Bremen 3 - 2 Juventus
Ajax 2 - 2 Inter Milan
02
Lyon 4 - 0 PSV Eindhoven
Arsenal 0 - 0 Real Madrid
Liverpool 0 - 2 Benfica
AC Milan 4 - 1 Bayern Munich
Barcelona 1 - 1 Chelsea
Villarreal 1 - 1 Glasgow Rangers
Juventus 2 - 1 Werder Bremen
Inter Milan 1 - 0 Ajax

1/4 finale:
01
Lyon 0 - 0 AC Milan
Benfica 0 - 0 Barcelona
Arsenal 2 - 0 Juventus
Inter Milan 2 - 1 Villarreal
02
AC Milan 3 - 1 Lyon
Barcelona 2 - 0 Benfica
Juventus 0 - 0 Arsenal
Villarreal 1 - 0 Inter Milan

1/2 FINALE:
01
Milan 0 - 1 Barcelona
Arsenal 1 - 0 Villarreal
02
Villarreal 0 - 0 Arsenal
Barcelona 0 - 0 Milan

FINALE :
Arsenal ? - ? Barcelona
.

Sabani ste vala svi...

SEVCENKOV GOL JE BIO REGULARAN !!!
Ne znam zasto bi bila nepravda protiv PSV-a i protiv Liona?
I to su bili regularni golovi iako su postignuti pred kraj meca!!!

I zapamti : otici ce vama Ronaldinjo kad-tad a onda ste nayebali!

kakvi kompleksi...hehehehe....

vidim da sa tobom nema diskusije jer ne mogu da se spustam na taj nivo cistog prepucavanja sa nekim ko nema pojma...

postava Milana je mnogo starija...sta cete vi kad odu Maldini, Stam, Kostakurta, Serzinjo, Kafu, Sedorf...a o Inzagiju bez koga ne mozete da date gol i da ne govorim

U Barsi samo Larson i Gio imaju vise od 30, a Roni ima ugovor do 2010...verujem da ce ga produziti bar do 2012...samo se ti nadaj... :lol:

kakvi bre kompleksi ?

Ja navijam samo za Zvezdu a Milan gotivim kao klub i kazem da im je ucinjena nepravda veceras
jer im je ponisten regularan gol.

Barselona je odigrala 2 utakmice u prvenstvu bez Ronaldinja(kad je dobio crveni karton) i obe je
izgubila...

ma sta mi naprica...

Barsa jeste obe izgubila, ali ne zato sto on nije igrao, vec jednu zbog greske Valdesa, a drugu zbog baxuzluka..a bez Ronija su dobili Viljareal, Betis, bez pola ekipe su dobijali, tako da ta tvoja nepotpuna indukcija ima mnogo nedostataka

I zapamti : otici ce vama Ronaldinjo kad-tad a onda ste nayebali!
Roni je rekao da bi on citavu karijeru proveo u Barsi.. Ko njega bude hteo, platice 200 miliona evra.. :) Osim Celzija gde Roni nece da igra, ne postoji tim koji ga moze priustiti.. :)))

i naaaaaaapreed Barsa..

Barsa jeste obe izgubila, ali ne zato sto on nije igrao, vec jednu zbog greske Valdesa, a drugu zbog baxuzluka..a bez Ronija su dobili Viljareal, Betis, bez pola ekipe su dobijali, tako da ta tvoja nepotpuna indukcija ima mnogo nedostataka
[;)] Barsina najslabija tackaje golman.. Ustavri Valdes je fantastican golman, brani mnogo sto sta, ali opet nekad sjebe tim.. Juce sam se streco kad su mu vracali loptu.. :D

Od Valdesa nema boljeg kad treba da se cita 1 na 1, ali lik ne zna da ispuca loptu i crtas je, tj, ne zna da istrci kod kornera...pregled igre i komunikacija je ok, takođe i pozicioniranje, ali ga ova 2 gorenavedena gadno yebu...

u prvoj utakmici su imali dve prave prilike naspram milanovih sedam

u drugoj utakmici milanu je ponisten cist gol

ma i bez obzira na sve ostalo ponisten nam je cist gol !!! mutavi puyol se okliznuo.... ogadila mi se barcelona .. ko da sad oni moraju da uzmu sve zato sto su trenutno u trendu... postali su ekipa za koju se svira kad treba(real,celsea,milan......)

o, bojaneeeee... meni da je rek'o to.... u stvari, znam da ti ne smes nista da mu kazes... nema veze...
e, znate sta? volim sto je ispao milan! to je jedna ciganska ekipa sa ciganskim navijacima!!! isto kao zvozda!!! dok su jaki, svi su tu, ne mozes usta da im zapusis a cim gube, svi im krivi... sudije, protivnicki igraci, kupljene utakmice...
djilardinjo, inzagi, najobicnije zene u dresovima!!! ne zene nego babe!!! pa to je sramota ko sve igra fudbal!!! samo bi pokvarili finale svojom glupom taktikom procitanom pre 15 godina!!! najbitnije im je pasti i posle najmanjeg kontakta i lezati na zemlji po 5 minuta... oni su sramota za muski rod!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back