LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad kad su igrali kolko znam Ronaldinjo se odmarao za Milan, Barselona jeste pobedila ali jedva, a Viljarealu nisu igrali Forlan, Rikelme i jos neki standardni igraci... nisam 100 posto sigurna nisam gledala cula sam

Ronaldinjo je oba puta igrao protiv Viljareala. Pobede od 2:0 i 1:0.
Sto se petljas kad se ne razumes.. :)))) Nije igrao poslednju utakmicu upravo protiv Viljareala, i da bilo je 1:0

Sta ste se uzveli u finale kad nista nije gotovo.. Pogotovo se ne moze tako lako izbaciti Milan, a ni Viljareal nije u losoj situaciji.. Setite se koliko su bili bolji od Intera na Madrigalu.. ;)

mislim da je arsenal trebao da da vishe golova kuci ako je teo finale
8) na madrigalu nishta nije isto

napred zuta podmornico!

eh da imaju bar jednog ksvetnog napadacha, najbolji na svetu bi bili... :(

Ja iako navijam za Barsu i zelim da bas oni uzmu titulu prvaka, tvrdim da Arsenalu nece biti nimalo lako na revans mecu i da nece moci da se izvuku ko na onom njihovom skracenom terenu. Uostalom, pa i da prodju nece moci protiv Barse jer je to mnogo jaci,kompletniji i pre svega kvlitetniji tim.

jeclena:
Ja iako navijam za Barsu i zelim da bas oni uzmu titulu prvaka, tvrdim da Arsenalu nece biti nimalo lako na revans mecu i da nece moci da se izvuku ko na onom njihovom skracenom terenu. Uostalom, pa i da prodju nece moci protiv Barse jer je to mnogo jaci,kompletniji i pre svega kvlitetniji tim.

Mereno je da je Hajberi približno iste površine kao stadion Barse ili Milana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back