LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuuu ne mogu da verujem kakva asistencija Ronaldinja! Što se kaže, iz mesta. Kao rukom...
Sve je jasno. Onaj Điraldino je takav slepac da je lošiji od polovine centarforova iz SCG lige. Ko ga samo dovede u Milan da mi je da znam. Kaka je toliko izvikan da mi prosto nije jasno da li će ikada igrati toliko dobro koliko ga neki cene. Ševčenko nije imao sa kim da igra u napadu.

****** zaspo sam u poluvremenu
tako sam bio umoran
kad je bio gol cale poceo da se dere
on mislio da gledam
dosao kod mene u sobu a ja mu reko super utakmica zar ne
a njemu bilo zao sto me probudio
pito sam jutros drugare jel bila sorka oni kazu nije
ja reko dobro je onda sto nisam gledao do kraja
sigurno bih se smorio

Ne znam kako ce Milan da da 2 gola Barseloni u Spaniji, jos ce tamo biti jaca za par igraca, igra kuci...Milan je smesan, pa ona odbrana ne zna gde bije, Dida krece pa staje kod gola,a Dilardino i Gatuzo su posebna prica, malo je reci mamlazi...

Ne znam kako ce Milan da da 2 gola Barseloni
zasto 2?

A sto se tice vecerasnje tekme, gledao sam psamo pregled...
I bas me nije preterano odusevio Arsenal...
Ako sam dobro video pored gola su imali samo jos jednu dobru priliku(Anri)...
A Villarealu nije dosuddjen prekrsaj na ivici sesnaesterca, mozda cak i penal...
ozda i nisam upravu, jer nisam gledao celu tekmu
ali cini mi se da Villareal ima sanse

Priželjkivao sam finale Arsenal-Barselona i polako ide ka tome. Nadam se da se neće ovi drugi povampiriti :shock: i da mi pokvare užitak gledanja ova dva kluba u međusobnom duelu.

Barselona je najjaci klub na svetu trenutno, a to ce pokazati ukoliko ne budu imali mnogo nesrece.. :)) Barselona je dobila Milan bez celokupnog veznog reda (cavi, Deko, Mesi, Larson-ajde on je napadac). Nadam se "Arsenal-Barcelona" finalu.. Uz malo srece, tj. bez nesrece tako ce i biti.. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back