- Poruka
- 20.959
jomini:Ne spamujte, molim vas. A inače baš mi nedostaje snajka tipa te bakute.
DOSTA SPAMA.
I ja dobijam dosta SPAMa.
U porukama žele da mi pomognu da se rešim dugova ili da se obogatim
B.Gates
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Ne spamujte, molim vas. A inače baš mi nedostaje snajka tipa te bakute.
DOSTA SPAMA.
A čekaš da se otkačim pa onda hrabro udriStrela:Сељаку један, што не познајеш основне уметниче стилове, Земун је мој град, као и Београд и нећеш ми ти кулову одређивати чега да се држим, јуче си се појавио на политици и с*** неком ко је на политици 18 месци. Само нас је неколико са толиким "политичким" стажем, а видела сам леђа и много бољима од тебе...![]()
goxy:patrijote....
tako vas ja od milja zovem ..Tepam vam :wink: ....torrente_bg:Pravopis ti je mozda malo diskutabilan.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:torrente_bg:Nemoj sad da se vadis
Кере лају, каравани путују! радикали у Земуну још бар 5 мандата. Тако говоре истраживања "угледних", а вама веома блиских агенција. НА ВАШУ ВЕЛИКУ ЖАЛОСТ! Кратко и јасно.DellBoy-011:s obzirom da se pojavila paola, bez straha podizem ovu temu, ne bi lih procitao njen cenjeni sud 8-)
paola:Кере лају, каравани путују! радикали у Земуну још бар 5 мандата. Тако говоре истраживања "угледних", а вама веома блиских агенција. НА ВАШУ ВЕЛИКУ ЖАЛОСТ! Кратко и јасно.
Одговор је сјајан на какво питање је дат!DellBoy-011:Kao i uvek, konkretan odgovor, pun argumenata i činjenica, na prosto pitanje i još prostiju temu o prostoj vlasti.
Hvala8-)
DellBoy-011:Kao i uvek, konkretan odgovor, pun argumenata i činjenica, na prosto pitanje i još prostiju temu o prostoj vlasti.
Hvala8-)
Ovo sa kabinama za nudiste mi se posebno dopaloDellBoy-011:Nastavak...
![]()
Hm... mislio sam da su kabine po svim svetskim standardima.DellBoy-011:Neznanče/slučajni prolazniče,
to je restoran sa samoposluživanjem, garderoba nema![]()
:grin: :grin:DellBoy-011:Ma dobro, biće most pre toga, ipak su se pripremali tri godine, temeljno, pa u poslednjoj sezoni da kažu: evo - ispunili smo obećanja:-D
Čitam danas u "Blic"-u JKP "Gradsko zelenilo" već danima čisti i uredjuje, odnete su velike količine smeća, studenti-volonteri su se pridružili u akciji.
Svi nešto rade osim nadležnih: SO Zemun.
Nema struje - nema vode.