LIDO - ogledalo radikalske vlasti

DellBoy-011:
Slika je originalna, da ne bude zabune:roll: :-D

acd7tp6.jpg

А је си ли то ти испод палме?

DellBoy-011:
Ti lepo otvori temu o novom sadu, nauči kako se prebacuju snimci i uživaj.

ма заболи ме да трошим своје време на такве глупости... то само овако успут помињем... ал приче са ове теме су више за дискусије "Све и свашта" и "Разонода" и сл.

VlajaZlaja:
ето путујеш на Хаваје а жалиш се како ти је мнооооого лоше јер су ти ето радикали на власти у граду
ниско!
Naravno da je loše, ove godine sam putovao u bugarsku.
I ne zavisim od opštinske vlasti, bogu hvala, već isključivo od svog rada.
A jel tebi maja omogućila negde da putuješ, možda?

хехе да радиш нешто дефинитивно не би имао времена за 3000 постова, за оптерећеност смишљањем смешних антирадикалских парола, за сликање канти за ђубре, љуљашки, сломљених стабала, тушева,... а с обзиром да имаш пара за Хаваје верујем да углавном не би имао ни слободне суботе...

VlajaZlaja:
хехе да радиш нешто дефинитивно не би имао времена за 3000 постова, за оптерећеност смишљањем смешних антирадикалских парола, за сликање канти за ђубре, љуљашки, сломљених стабала, тушева,... а с обзиром да имаш пара за Хаваје верујем да углавном не би имао ни слободне суботе...

zaista mi je stalo do tvog mišljenja:lol:
btw 30 meseci x 30 dana = 900 dana ili 3 post-a dnevno.

није то моје мишљење већ је то вероватно чињеница да си паразит, нерадник, сноб и трут који ништа не ради и свима соли памет о политици - шта ваља а шта не ваља - иако то уопште не би требало да те дотиче - с обзиром да имаш пара за Хаваје
а 30 месеци губиш сваки дан на Крстарици?
а наводно сам си зарадио за Хаваје? e то једноставно не иде једно са другим, никако... :-?

Strela:
Мани се дечко Велике Србије, како је кренуло с ДОС-ом, читаћеш ти новине АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ и мислићеш да си на Хавајима.
DOS postoji još samo u radikalskim glavama.
BOlje bi im bilo da se uhvate posla, a ne da lažu narod o visokom vodostaju dunava koji ih sprečava da rade.
U stvari, rade i oni ponešto, evo recimo opštinski menadžer je napravio novu kuću na altini.
Ajde moooooooolim te reci mi da sam to izmislio, jedva čekam:lol:

VlajaZlaja:
није то моје мишљење већ је то вероватно чињеница да си паразит, нерадник, сноб и трут који ништа не ради и свима соли памет о политици - шта ваља а шта не ваља - иако то уопште не би требало да те дотиче - с обзиром да имаш пара за Хаваје
а 30 месеци губиш сваки дан на Крстарици?
а наводно сам си зарадио за Хаваје? e то једноставно не иде једно са другим, никако... :-?
ne vredi trošiti više ni jedan post na tebe, stoga: ignore - prava opcija.

а што је и типично за све демократе - да су нерадници, снобови, трутови и да су умисли да су некакви интелектуалци који су посисали сву памет света и свима могу да соле памет о свему а да ништа не раде - може се лепо видети из примера изградње брана на Дунаву у Новом Саду...

Gazda Milutin:
Kakva glupa tema.. Dunav je ekstra prljava reka , barem kod Beograda, isto kao i Sava. Ne bi se u njima okupao da mi neko plati.

Tema je odlična i vrlo konkretna. Tiče se problema grada koga većina njegovih stanovnika voli i žao im je da gledaju takve stvari. Ti ako smatraš da je glupa ne moraš da je čitaš niti treba da osećaš potrebu da u njoj postuješ. Uvek se možeš baviti nekim drugim temama.

Pa slabo ti onda pamcenje DellBoy!
Jer bi morao da se setis da je to Lido u principu uvek bilo takvo.Manje vise jadno.
Ove godine je to malo izrazenije mozda jer je do pre 2meseca jos bilo pod vodom.
Generalno obale reka u BG su vise nego jadne i tuzne.Danas sam na uscu bio,kad prodjes Brankov most jedino sto mozes da vidis to je smece na sve strane.Umesto da se naprave tereni za odbojku na pesku,tenis,mali fudbal.....to bar ne kosta puno.
Ali u tome izgleda i jeste fora jer one koji vode grad takvi sitni poslici ne zanimaju.Tu bi im ugradnja bila mala.Sada samo gledaju kako ce da zavale neki parkic na extra lokaciji za debele pare da bi se tu izgradila jos jedna zgrada u nizu a zelenilo i igralista za decu ko j-e-b-e.

torrente_bg:
.Danas sam na uscu bio,kad prodjes Brankov most jedino sto mozes da vidis to je smece na sve strane.Umesto da se naprave tereni za odbojku na pesku,tenis,mali fudbal.....to bar ne kosta puno.
Ali u tome izgleda i jeste fora jer one koji vode grad takvi sitni poslici ne zanimaju.Tu bi im ugradnja bila mala.Sada samo gledaju kako ce da zavale neki parkic na extra lokaciji za debele pare da bi se tu izgradila jos jedna zgrada u nizu a zelenilo i igralista za decu ko j-e-b-e.
kad smo kod usca,nije mi jasno zasto se niko ne doseti da recimo to usce kojim se svi hvale osvetli nocu.svi strani turisti po anketama kazu-fin je beograd,pun zivota,tralala..ali ne postoji ni jedno mesto na kom bi recimo chovek rekao-uh kako je ovo prelepo,sto volim sto sam dosh'o:)znachi,tamo je potrebno malo para,neka fina rasveta,recimo naprave neku dobru prepoznatljivu foru s tim na vodi,i imali bi jedno od lepsih mesta u gradu..ok su ulice i kanalizacija i njihovo sredjivanje,ali svaka metropola treba da zivi i od turizma,a bg je,iako je napredovao zapusten.
nikad mi nece biti jasno zasto se tamo nalazi mracno siprazje..ili zasto su yebene barake i pruga ispod kalisha...

torrente_bg:
Pa slabo ti onda pamcenje DellBoy!
Jer bi morao da se setis da je to Lido u principu uvek bilo takvo.Manje vise jadno.
.

Odlično me služi pamćenje i nije oduvek bilo tako.
čak sam napisao i da je, za prethodne vladavine radikala 1996-2000, i to bar tri sezone bilo potpuno ok i sve je funkcionisalo, izdali su ga nekoj firmi.
takodje od 2000-2004 je sve funkcionisalo, počev od prelaska na ostrvo do održavanja.
dakle, funkcionisalo je duže vreme, a sad se vratilo unazad.
Vodostaj je bio veći do 10. jula i to su proverljivi podatci.
Od tada su prošle tri nedelje i niko iz opštine nema ni nameru da kroči tamo ili da bar pokuša nešto da uradi ove sezone.
Drugim rečima: na odmorima su, ne radi im se, ne pada im na pamet.

Pa ne vidim ni poentu da se nesto radi kada se voda sa lida povukla u julu.Da je sve bilo normalno pa da je moglo da se krene sa sredjivanjem pre pocetka sezone u martu/aprilu pa i da se prigovori.Ovako ne vidim svrhu bacati pare .A sa tim privatnikom je raskinut ugovor jer ni on nista nije uradio na Lidu.Inace redovno sam isao na Lido jos kao klinac.Jedino ove godine nisam bio ,a bogami ni na Adu nisam isao ove godine.Inace to Lido je uvek bilo strokavo.Malo je za-je-ba-ni-je ono za sredjivanje jer da bi se to zaista uradilo kako valja mora se jos izdignuti i okovati betonom sto naravno niko ne zeli.A ova fora Nenada Bogdanovica da zeli bas Lido da sredi je samo obicna politicka igra.Da je DS na vlasti bolelo bi ga bas d-u-p-e za Lido.A to se vidi i po obali na NBGD gde je DS na vlasti i gde se nista ne radi.Prosetaj DellBoy malo uscem do Gazele i malo savskim kejom pa ces i sam videti koja je to jada i stroka.Zemunski kej treba da im je uzor.

Back