LIDO - ogledalo radikalske vlasti

Gde ti živiš 'DellBoy' ...u Londonu ?

Prošle godine je bila Najveća poplava u istoriji Zemuna ...i Beograda.
Ajd, sad Ti pročitaj novine od prošle godine...evo za početak 1.link
i slika iz texta tog članka, a ostalo pronađi sam ....da znaš o čemu pišeš.

"Uspešna odbrana od poplava
25. april 2006.
Gost: Srđan Jovanović, šef beogradskog štaba za odbranu od poplava "
http://www.b92.net/info/vesti/u_fokusu.php?id=101&start=0&nav_id=195909

vodamn9.jpg

Na zemunskom keju voda je došla do đzakova na šetalištu, a na
Lidu je bila 4-5met., pa Ti sad nađi investitora za neku ozbiljniju gradnju.
Izgleda da Ti ne shvataš obične činjenice, pa informiši se malo.

Brate, Dunav makar tece:D ......Dok Ada, ''beogradsko more''stoji, stoji jos otkad su ''zarobili'' tu vodu:roll: ....Ako treba da se odlucim, ada mi je skroz bljak za kupanje, ima doduse super terene i bicikl stazu ,ali:| .........Mada jesam lokal -patriota:!: .....

goxy:
Brate, Dunav makar tece:D ......Dok Ada, ''beogradsko more''stoji, stoji jos otkad su ''zarobili'' tu vodu:roll: ....Ako treba da se odlucim, ada mi je skroz bljak za kupanje, ima doduse super terene i bicikl stazu ,ali:| .........Mada jesam lokal -patriota:!: .....

Pa Ada je ogromna WC solja .Dodje za vikend njih 300000 i neka se svako po jednom ispisa i kupas se u fekalijama.

@..'DellBoy'

Nažalost, samo gubim vreme,jer Ti ne razumeš ništa.
Posle te i takve poplave voda se povlačila celo prošlo leto.

A,druga je stvar što je 'oterala' investitore ....da li bi Ti uložio kapital
za izgradnju na Lidu, ako (sad) znaš da će to biti za godinu-dve odneseno vodom.

Ove god. je počelo sređivanje plaže kad je Vojska postavila pontonski most,a
bilo je cenjkanja od strane Vojske za bolju cenu, pa se uvela 'mostarina' od samo 60din.

Pomogao sam Ti da shvatiš neke stvari i sa ovim postom Vas napuštam, pa
ako hoćete da ostanete i dalje u svojim zabludama, ja više ne mogu da Vam pomognem.

Pa nije fora to ti je tako.Prirodna reakcija organizma ti je da ti se sora kad udjes u vodu e sad sumnjam da ce neko da izadje iz iste i ode do wc-a ili da se suzdrzi vec ce svako da se isora.
Pa neka svako pusti 1 decilitar puta ajde recimo 100000 =100000dl =10 000 litara pisacke :)

Plus tu i tamo neko govance

Dragan R.:
@..'DellBoy'

Nažalost, samo gubim vreme,jer Ti ne razumeš ništa.
Posle te i takve poplave voda se povlačila celo prošlo leto.

Pomogao sam Ti da shvatiš neke stvari i sa ovim postom Vas napuštam, pa
ako hoćete da ostanete i dalje u svojim zabludama, ja više ne mogu da Vam pomognem.

Ne razumeš ti grafikone, voda se povukla! Nije se "povlačila" celo leto.
I drago mije da si se učlanio samo da mi objasniš neke stvari i da pišeš samo na ovoj temi, nisi bio od velike pomoći, ajd zdravo:lol:

Torrente BG:
Ebo te i most i Lido? Ne znam cemu tolika pozuda za istim i za kupanjem u dunavskim g_ovnima.

Pazi, ako nisi Zemunac, nećeš shvatiti, sve i da počnemo da objašnjavamo.. :wink:

Nego, evo još malo radikalske vlasti, članak je 92jkin, a slika moja:

Invalidi završili na ulicama Zemuna

15. jul 2007. | 10:10 | Izvor: B92

Beograd -- Bračni par Grublješić, teški invalidi, posle 23 godine izbačen na ulicu iz svog stana u Zemunu.

Iako su stan otplatili, sud je doneo odluku da ih iseli, bez obzira na zdravstveno stanje - Meiri Grublješić je amputirana jedna ruka, dok je njen suprug slep. U zemunskoj opštini kažu da trenutno nemaju da im ponude drugi stan, tako da je ova porodica stacionirana u šatoru ispred opštine.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=07&dd=15&nav_id=255338

nikolla90:
Pazi, ako nisi Zemunac, nećeš shvatiti, sve i da počnemo da objašnjavamo.. :wink:

Beograd -- Bračni par Grublješić, teški invalidi, posle 23 godine izbačen na ulicu iz svog stana u Zemunu.

Iako su stan otplatili, sud je doneo odluku da ih iseli, bez obzira na zdravstveno stanje - Meiri Grublješić je amputirana jedna ruka, dok je njen suprug slep. U zemunskoj opštini kažu da trenutno nemaju da im ponude drugi stan, tako da je ova porodica stacionirana u šatoru ispred opštine.

Dole B92! Ua invalidi!

nikolla90:

Ovaj slucaj je bio na TV-u na BG hronici i objasnjeno je o cemu se radi i kolike su nadleznosti opstine tu kao i da im je ista ponudila privremeni smestaj ali ovi su odbili ...itd.

José Luis Torrente:
Ovaj slucaj je bio na TV-u na BG hronici i objasnjeno je o cemu se radi i kolike su nadleznosti opstine tu kao i da im je ista ponudila privremeni smestaj ali ovi su odbili ...itd.

E sad si nam sve objasnio. Bilo u BG hronici i rekli ovi iz opštine da izbacuju invalide iz njihovog rodjenog stana zbog viših opštinskih ciljeva...

23 godine živiš na jednom mestu i nemaš nameru da se pogadjaš sa vlastima...

Da se vratimo staroj/dobroj letnjoj temi koja je otvorena pre više godina:mrgreen:

Beograd, 02.07.2008.
Do Lida ovog leta bez pontonskog mosta

Pontonski most uopšte neće, kao ranijih godina, spajati plažu „Lido“ i zemunski kej ovog leta. Kako nezvanično saznajemo, razlog za to su neizmireni dugovi zbog kojih su Vojska, koja je do sada postavljala i održavala „pontonac“, i Opština Zemun u sporu.

Novi direktor Poslovnog prostora i predsednik opštine nisu stigli za 20 dana, koliko je prošlo od njihovog postavljanja, da „pročešljaju“ sve papire.

Pa dobro mamicu im ko je pre ovih bio na vlasti?:roll::mrgreen:
Čuo sam da je dug oko 2 miliona, a čudi me da novo rukovodstvo ne pita Gordanu Pop Lazić gde su pare nego se iščudjava u novinama:rotf:

Radikali - a na plaćaju Našu Srpsku Vojsku:eek::mrgreen:

Gde ti živiš 'DellBoy' ...u Londonu ?

Prošle godine je bila Najveća poplava u istoriji Zemuna ...i Beograda.

Ajd, sad Ti pročitaj novine od prošle godine...evo za početak 1.link
i slika iz texta tog članka, a ostalo pronađi sam ....da znaš o čemu pišeš.

"Uspešna odbrana od poplava
25. april 2006.
Gost: Srđan Jovanović, šef beogradskog štaba za odbranu od poplava "
http://www.b92.net/info/vesti/u_fokusu.php?id=101&start=0&nav_id=195909

vodamn9.jpg

Na zemunskom keju voda je došla do đzakova na šetalištu, a na
Lidu je bila 4-5met., pa Ti sad nađi investitora za neku ozbiljniju gradnju.
Izgleda da Ti ne shvataš obične činjenice, pa informiši se malo.

Da nije bilo vojske jos bi vadili blata iz kuca, a gradjani Zemuna i Beograda dolazili da gledaju :thumbdown:,kao da su na letovanju turisticki da vide kako Dunav raste:thumbdown:
Gde su bili gradjani Zemuna :thumbdown:

Back