LIDO - ogledalo radikalske vlasti

Strela:
Сељаку један, што не познајеш основне уметниче стилове, Земун је мој град, као и Београд и нећеш ми ти кулову одређивати чега да се држим, јуче си се појавио на политици и с*** неком ко је на политици 18 месци. Само нас је неколико са толиким "политичким" стажем, а видела сам леђа и много бољима од тебе... :evil:
A čekaš da se otkačim pa onda hrabro udri ;) ....Nemoj se bre nerviraš šta si zapenila :-D ...
Moja leđa nećeš videti 8-)Ni ti ni ostali radikalni me neće sprečiti da postujem ono što mislim, javljaću se uvek kad nađem za shodno da reagujem ;-) ......Ja povremeno dolazim na politiku tek da podbodem vas patrijote i Hvala hvala na uvredama to mi je ko od nekog drugog kompliment.....Ja tebe neću da vređam ti sama sebe vređaš svakim svojim postom......

DellBoy-011:
s obzirom da se pojavila paola, bez straha podizem ovu temu, ne bi lih procitao njen cenjeni sud 8-)
Кере лају, каравани путују! радикали у Земуну још бар 5 мандата. Тако говоре истраживања "угледних", а вама веома блиских агенција. НА ВАШУ ВЕЛИКУ ЖАЛОСТ! Кратко и јасно.

paola:
Кере лају, каравани путују! радикали у Земуну још бар 5 мандата. Тако говоре истраживања "угледних", а вама веома блиских агенција. НА ВАШУ ВЕЛИКУ ЖАЛОСТ! Кратко и јасно.

Kao i uvek, konkretan odgovor, pun argumenata i činjenica, na prosto pitanje i još prostiju temu o prostoj vlasti.
Hvala8-)

DellBoy-011:
Nastavak...

img0094rg8.jpg
Ovo sa kabinama za nudiste mi se posebno dopalo

Da napravimo jednu malu retrospektivu:

Konačno ponton do Lida

A. - S., 7. jul 2004

PONOTONSKI most preko Dunava do Lida biće postavljen u petak oko 10 časova. Tako će konačno početi sezona kupanja na zemunskom "moru". Iz Opštine Zemun je potvrđeno da se prelazak preko mosta neće naplaćivati

Datum : 16.12.2004

Zemun će opet procvetati, kao u vreme od 1996. do 2000. Nećemo kao naši prethodnici trošiti dva miliona dinara na reprezentaciju u obližnjim restoranima. Prioriteti su nam izgradnja infrastrukture, uređenje obale Dunava i gradske plaže "Lido", koja će biti spremna za sledeću sezonu - rekla je Pop Lazić.

11.04.2005
Skupština opštine Zemun je potpisala ugovor sa konzorcijumom Ekozem o zakupu dela Velikog ratnog ostrva. Ekozem će u naredne 4 godine u ovaj projekat uložiti 25 mil EUR, a radovi počinju praktično odmah!

nastaviće se....

01.06.2006."EkoZem" sklopio ugovor o zakupu Lida, obećao investcije od 25 mil EUR, ali nije započeta nijedna od investicija

Lido čeka leto

B. STJELJA, 26. maj 2007

Sređivanje Lida upravo se privodi kraju, pa će prvi gosti u prirodni rezervat, već 15. juna. Na obalama će tokom ovog leta biti postaljeni tuševi, toaleti, restorani, sportski tereni, a Zemunski kej će sa Lidom spajati pontonski most.
- Ove će godine, nakon dve sezone pauze, Lido u pravom svetlu dočekati posetioce - rekao nam je Pera Žebeljan, direktor JP Poslovni prostor Zemun. –

Autor: Dragana Nedović, Bojana Jelovac | 26.06.2007

Opština Zemun tvrdi da će „ponton“ do Lida biti postavljen do subote

Mi ćemo se potruditi da Lido uredimo koliko možemo,kaže Steva Tatalović, član Veća opštine Zemun, u čijoj nadležnosti je Lido

Dođe petak, a pontona nema

Autor: Nataša Korlat | 30.06.2007 -

Bez obzira što je najavljeno da će već ovog vikenda biti postavljen pontonski most do Lida, to se juče nije dogodilo. U Opštini Zemun kažu da je došlo do „tehničkih problema“ i da „most još nije sklopljen“,

Ma dobro, biće most pre toga, ipak su se pripremali tri godine, temeljno, pa u poslednjoj sezoni da kažu: evo - ispunili smo obećanja:-D
Čitam danas u "Blic"-u JKP "Gradsko zelenilo" već danima čisti i uredjuje, odnete su velike količine smeća, studenti-volonteri su se pridružili u akciji.
Svi nešto rade osim nadležnih: SO Zemun.
Nema struje - nema vode.

DellBoy-011:
Ma dobro, biće most pre toga, ipak su se pripremali tri godine, temeljno, pa u poslednjoj sezoni da kažu: evo - ispunili smo obećanja:-D
Čitam danas u "Blic"-u JKP "Gradsko zelenilo" već danima čisti i uredjuje, odnete su velike količine smeća, studenti-volonteri su se pridružili u akciji.
Svi nešto rade osim nadležnih: SO Zemun.
Nema struje - nema vode.
:grin: :grin:
a što si ti izdajnik?
što pljuješ na Srbe?
nemam reči...pa biće...kud si navro. Biće i sledeće godine leta, pa ćeš se kupati....
znaš li ti koliko je Srba poklano?

Back