Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim da je neko nešto ukapirao sem tebeLidl reklamira jedan usisivač u katalogu a na akciji u radnji potpuno drugi. Klasična prevara i obmana potrošača. Ovo je baš za prijavu inspekciji. Svi su ukapirali samo ti nisi, pališ na gurku?![]()
Taj sa reklame i ovaj iz radnje nemaju veze jedan sa drugim ali ne u tom smislu, pogledaj cenu tog u radnji, niđe vezeLidl reklamira jedan usisivač u katalogu a na akciji u radnji potpuno drugi. Klasična prevara i obmana potrošača. Ovo je baš za prijavu inspekciji. Svi su ukapirali samo ti nisi, pališ na gurku?![]()
Taj u radnji nije na akciji i očigledno se reklama ne odnosi na njegaNaravno, u reklami je za pranje nameštaja a u radnji običan usisivač.
Porediš babe i žabe, to je toNaravno, u reklami je za pranje nameštaja a u radnji običan usisivač.

a posle kazu kupuj domace
kako navlace ljude kad jasno stoji i drugi naziv i druga kutija i druga cena.Šta tebi nije jasno? U katalogu je usisivač za mokro pranje, u lidlu običan. Tako je već nekoliko puta na istu foru navlače ljude. Dođite, dođite evo i poklon vaučera:
naravno da ne... prevara bi bila da su taj jeftiniji iz radnje prodavali kao skupljiNe vidite nikakvu prevaru i obmanu potrošača?
Dovoljan je upis ovdeNaravno da sam došao samo zbog tog usisivača i osećam se prevarenim. Gde prijaviti ovu lidl prevaru?![]()

Ti paročistači su bacanje para. Stvarno.Nikada nije bilo tog usisivača za pranje u lidlu kada je ova akcija uvek je običan u radnji.

ja imam onaj cento gradiTi paročistači su bacanje para. Stvarno.
Hoćeš da ti prodam moj? Jednom samo proban.![]()
Ja neku glupost koju su još moji roditelji kupili.ja imam onaj cento gradi
![]()

Uopšte nema veze sa paročistačem lupaš gluposti non stop.Ti paročistači su bacanje para. Stvarno.
Hoćeš da ti prodam moj? Jednom samo proban.![]()
Odličan je imamo dva žena jedan ja drugi. Skida i kamenac u kupatilu. Kada oribam nešto deterdžentom samo pređem sa njim i sve fleke nestanu.Ja neku glupost koju su još moji roditelji kupili.
I koristiš li ga s oproštenjem
![]()
fora je u tvojoj kupovini. meni je i dalje na 6 i 9 hiljada ali ja retko kad predjem tu drugu granicu jer vise kupujem u maxiju.U čemu je fora da maltene svaki mesec povećavaju granicu za onaj kupon od 1din, meni je sad na 12.000
Mislim mahom je neko bezveze pecivo ali opet čudi me da toliko podignu. Kad sam vratila aplikaciju bilo je na 3 000, pa 6000 itd..