Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta tebi nije jasno? U katalogu je usisivač za mokro pranje, u lidlu običan. Tako je već nekoliko puta na istu foru navlače ljude. Dođite, dođite evo i poklon vaučera:

1000013200.jpg

Meni svašta nije jasno ali nisam ja tema :kafa:
:hahaha:

Zašto porediš dva potpuno različita proizvoda sa drugačijom cenom?
Ti si očigledno zalutao tu medju tim usisivačima i paročistačima :lol:

Lidl reklamira jedan usisivač u katalogu a na akciji u radnji potpuno drugi. Klasična prevara i obmana potrošača. Ovo je baš za prijavu inspekciji. Svi su ukapirali samo ti nisi, pališ na gurku? 🤔

Šta tebi nije jasno? U katalogu je usisivač za mokro pranje, u lidlu običan. Tako je već nekoliko puta na istu foru navlače ljude. Dođite, dođite evo i poklon vaučera:
kako navlace ljude kad jasno stoji i drugi naziv i druga kutija i druga cena.

a ako si ti u lidl dosao samo zbog tog usisivaca onda imas ozbiljan problem.

usisvaci se i ne kupuju u lidlu.

U čemu je fora da maltene svaki mesec povećavaju granicu za onaj kupon od 1din, meni je sad na 12.000 😵‍💫
Mislim mahom je neko bezveze pecivo ali opet čudi me da toliko podignu. Kad sam vratila aplikaciju bilo je na 3 000, pa 6000 itd..

U čemu je fora da maltene svaki mesec povećavaju granicu za onaj kupon od 1din, meni je sad na 12.000 😵‍💫
Mislim mahom je neko bezveze pecivo ali opet čudi me da toliko podignu. Kad sam vratila aplikaciju bilo je na 3 000, pa 6000 itd..
fora je u tvojoj kupovini. meni je i dalje na 6 i 9 hiljada ali ja retko kad predjem tu drugu granicu jer vise kupujem u maxiju.
ispada da kad vise kupujes dizu prag sto je suludo umesto da ga spustaju i animiraju te da vise trosis..idioti.

@Duki Lu kolika je sad tvoja granica?

Back