Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel jedete ovu kanalizacijskj ribu sa istoka?

1000012572.jpg

pangasisus je riba za izbegavanje..ako nisi znao gaji se bukvalno u kanalizaciji jer je reka mekong jedna od najzagadjenijih na svetu pa ih kljukaju antibioticima pa je pangasius prepun i antibiotika sto stvara rezistentnost na antibiotike u buducnosti a i na stranu to, to je riba sa najsiromasnijim nutritivnim vrednostima.

..to sto je jeftin je samo mamac ... on je necu reci otrovan ali je los za zdravlje.

Ja sam uvek jabuke kupovao kod jedne iste babe na zelenjaku, 3 kg za 100 dinara. Kada mi je usput kupovao sam i u lidlu 2 kg za 120 din ali su sada te iste jabuke 2 kg 200-250 din. Rampa za lidl!

Što se tiče jabuka kod nas u Hrvatskoj, na placu su oko 1 do 1.2€ po kg one bolje, a lošije oko 0.7 do 0.8€ po kilogramu.
Evo iz Konzuma jedna zanimljivost.
Sad:
1000015645.jpg

I pred 3 godine, prije nego što smo uveli euro
1000015646.jpg

Znači pakiranje od 2kg je skuplje za 0.36€ ili u postotku za 27%.
Medijalna plaća pred 3 godine 863€, a sad 1260€.

Ja imam takav ciklonski, jak je i glasan ali ako ne pereš često filter jedva radi. Dakle posle svakog usisavanja izađeš iz kuće, izduvaš filtere pa i opereš mrežice ako ih ima. Posle se i ti okupaš i opereš garderobu :mrgreen:

Inače se zapuši i ne radi.

ima dobrih, cesto i boljih nego na pijaci.
Svo voće kupujem u Lidlu!
Juče sam kupila odlično belo i roze grožđe u pakovanju po 500 gr. Odlino.
Mandarine slatke i povoljna cena, narandže takođe.
Banane su 209, ali zdrave i lepe.
Ove godine sam čak i kupus iz Lidla ukiselia.

Volim da kupujem u Lidlu, posebno voće i povrće, mlečne proizvode, kada ima sveža riba i prasetina.
Piletinu nabavljam sa farme kada imaju sveže klanje, jaja takođe privatno.

IMG_20251125_184855.jpg

Poslednja izmena:

Back