Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
fora je u tvojoj kupovini. meni je i dalje na 6 i 9 hiljada ali ja retko kad predjem tu drugu granicu jer vise kupujem u maxiju.
ispada da kad vise kupujes dizu prag sto je suludo umesto da ga spustaju i animiraju te da vise trosis..idioti.

@Duki Lu kolika je sad tvoja granica?
Meni odavno 8000 za prvi cilj, 33000 poslednji.

a jel su bar bolje nagrade za vece iznose?
sta ti nudi za 8.000 za dinar?
Prehlađena sam, ovih dana nisam išla, donosili su mi. Nisam koristila aplikaciju.
Sada da slikam da priložim, prvi cilj mi 12000. Stvarno sam otkačia!
Isto je za prvi cilj hleb ili krofna, isto sve.

IMG_20251206_213932.jpg

fora je u tvojoj kupovini. meni je i dalje na 6 i 9 hiljada ali ja retko kad predjem tu drugu granicu jer vise kupujem u maxiju.
ispada da kad vise kupujes dizu prag sto je suludo umesto da ga spustaju i animiraju te da vise trosis..idioti.

@Duki Lu kolika je sad tvoja granica?
U tome i jeste fora, prošli mesec sam samo 10ak hiljada potrošila u Lidlu, zato mi nije jasno otkud ta granica.
Maksi mi je "ispred nosa" i tu stalno kupujem a u Lidlu povremeno.

E pa to me zanimalo, znači više nema veze kupuješ li redovno ili samo ponekad.
Kad sam ponovo vratila aplikaciju jedno vreme sam češće išla u Lidl i nikad nije bila ova granica.
Meni su glupi ti ciljevi.
Kupujem šta mi treba a ne da bih dobila hleb ili tortilju za dinar.
Svo voće, povrće, mlečne proizvode, slatkiše, kupujem u lidlu.

Prehlađena sam, ovih dana nisam išla, donosili su mi. Nisam koristila aplikaciju.
Sada da slikam da priložim, prvi cilj mi 12000. Stvarno sam otkačia!
Isto je za prvi cilj hleb ili krofna, isto sve.

Pogledajte prilog 1828882
nemoj ovog meseca da kupujes kod njih..predji na maxi i druge prodavnice. bezobrazni su...

zasto im ne pises i kazes da si ih provalila i da poprave to.

nemoj ovog meseca da kupujes kod njih..predji na maxi i druge prodavnice. bezobrazni su...

zasto im ne pises i kazes da si ih provalila i da poprave to.
Već si mi ranije predlagao, nešto me mrzi. Pisaću im.

Polako prelazim u Univer, mada mi je voće i povre iz Lidla najbolje, a to najviše kupujem.
Ima ovde lokalni market, slatkiši ( Toblerone, Rafaeo kuglice, ratluci, praline) su mnogo povoljniji u odnosu na Maxi, Idea ili Univer.

Meni su glupi ti ciljevi.
Kupujem šta mi treba a ne da bih dobila hleb ili tortilju za dinar.
Svo voće, povrće, mlečne proizvode, slatkiše, kupujem u lidlu.
ja na to gledam kao na bonus..kupujem redovno..cak mi je jednom prilikom falilo 500 din do sledeceg cilja i bio sam u fazonu..zabole me..i nisam povecao kupovinu za tih 500 din.

ja na to gledam kao na bonus..kupujem redovno..cak mi je jednom prilikom falilo 500 din do sledeceg cilja i bio sam u fazonu..zabole me..i nisam povecao kupovinu za tih 500 din.
Ma, bilo mi zanimljivo u početku. Sada me nervira.
I ja kupujem šta mi treba, ne jurim cilj.

Ma i logično je da se ne juri cilj, i meni je besmisleno. To su uveli kao neku vrstu nagrade što se kupuje kod njih i verovatno pokušavaju da polako ukidaju to, otkud znam..
Lidlovo voće i povrće je lepo ali lepo je i u Maksiju, bliži mi je od Linde pa tamo kupujem često.

realno i nije nesto
prodavac bruto 33.000 sto je neto oko 20.000 sto je mesecno oko 1.500 evra..
kod nas je negde oko 700 evra mozda i visa sad jer je lidl najavio povisenje plate a poznato je da kod nas lidl ima najvise plate u tom sektoru

tako da na papiru jeste visa kao sto je sve vise na zapadu nego kod nas kad su u pitanju plate ali realno u nemackoj je renta stana izmedju 900 i 1.400 evra tako da im dobar deo plate ode na rentu i kad se podvuce crta nemaju nesto visa primanja.

Back