Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hoćete li kupiti ovu grozu?

1000009989.jpg

Gledao neko alat možda?

Videh u nekom letku aku bušilicu za smešne pare, deluje mala i lagana, veće su mi teške i s njima ne bih ništa mogla sama, a kad bih već zvala pomoć šta će mi bušilica.
Ova mala bi mi poslužila za eksere, kad nešto sama majstorišem.

Pa zašta je onda?
Drvo može i čekićem.
Prijateljica je kupila takvu u koferčetu, toliko je teška da je drži sa dve ruke, džaba je kupovala mada je spretna i jača u rukama od mene ali joj uvek treba pomoć za tu bušilicu.

Probala je sama da napravi okvir za komarnik i zove dodji da mi držiš, a slikarka je i sebi pravi platna odavno, onom heftalicom, ovo joj je promašaj.

Zato sam i pitala za tu manju, aku.
Ili ako znaš za neku tog gabarita?

Gomila tutorijala žena " sama svoj majsor" i sve barataju alatom, bušilicama kao da su igračke, a ja najobičniju bušilicu ne mogu da ubodem.

Da bušiš gvožđe, drvo, plastiku... Da uvrtiš šraf, da pritegneš maticu...

Ova na fotki nije manja i u suštini nije za žene nijedna. Znam pošto gledam ženu kako se muči. Ona vozi ladu pa je jača u rukama ali opet ništabjoj ne ide naročito šrafljenje.

Sa heftalicom je ok.

Pa zašta je onda?
Drvo može i čekićem.
Prijateljica je kupila takvu u koferčetu, toliko je teška da je drži sa dve ruke, džaba je kupovala mada je spretna i jača u rukama od mene ali joj uvek treba pomoć za tu bušilicu.

Probala je sama da napravi okvir za komarnik i zove dodji da mi držiš, a slikarka je i sebi pravi platna odavno, onom heftalicom, ovo joj je promašaj.

Zato sam i pitala za tu manju, aku.
Ili ako znaš za neku tog gabarita?

Gomila tutorijala žena " sama svoj majsor" i sve barataju alatom, bušilicama kao da su igračke, a ja najobičniju bušilicu ne mogu da ubodem.
Da sklapas namestaj na primer.
Moderni namestaj ne moze cekicem i ekserom. Jer ces da ga raspolutis. Treba ti i specijalni ekser za drvo itd.

Neki stocic ili policu za tv.
Dobijes srafove i uputstvo.
Ali srafcigerom dok zavrnes xyz srafova u drvo ima da se useres.
Ovim to uradis za cas.

Postoje i manji aku odvijaci, zavrtaci, koji se koriste recimo za sklapanje racunara gde ova budzevina ne bi mogla da prodje.

Bio u lidlu pre neki dan sve abnormalno skupo da padneš u nesvest. Kupio kesu onih paštetica od lisnatog testa i posle prdeo dva dana pocepao lidl gaće 😐

1000010608.jpg

Ova pink hemija je dostupna u lidlu, ima je i u dm. Moja prijateljica koja živi preko je luda za ovim.

Evo kako obična boja može da zaludi žene.

1000010542.jpg

Baš me zanima šta će da kaže dal je isti kvalitet kao preko. Ja sam davno prestao da kupujem to, domestos razblažim sa vodom u prskalicu za kupatilo (kamenac skida). Za kuhinju alkoholno sirće i malo deterdženta isto u prskalicu.

Za parket isto sirće i deterdžent za sudove. Jedino za masne fleke koristim u kuhinji onaj groso odmaščivač.

Za pod vileda a ostalo magične krpe.

Back