Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hoćete li kupiti ovu grozu?

1000009989.jpg

Gledao neko alat možda?

Videh u nekom letku aku bušilicu za smešne pare, deluje mala i lagana, veće su mi teške i s njima ne bih ništa mogla sama, a kad bih već zvala pomoć šta će mi bušilica.
Ova mala bi mi poslužila za eksere, kad nešto sama majstorišem.

Pa zašta je onda?
Drvo može i čekićem.
Prijateljica je kupila takvu u koferčetu, toliko je teška da je drži sa dve ruke, džaba je kupovala mada je spretna i jača u rukama od mene ali joj uvek treba pomoć za tu bušilicu.

Probala je sama da napravi okvir za komarnik i zove dodji da mi držiš, a slikarka je i sebi pravi platna odavno, onom heftalicom, ovo joj je promašaj.

Zato sam i pitala za tu manju, aku.
Ili ako znaš za neku tog gabarita?

Gomila tutorijala žena " sama svoj majsor" i sve barataju alatom, bušilicama kao da su igračke, a ja najobičniju bušilicu ne mogu da ubodem.

Da bušiš gvožđe, drvo, plastiku... Da uvrtiš šraf, da pritegneš maticu...

Ova na fotki nije manja i u suštini nije za žene nijedna. Znam pošto gledam ženu kako se muči. Ona vozi ladu pa je jača u rukama ali opet ništabjoj ne ide naročito šrafljenje.

Sa heftalicom je ok.

Pa zašta je onda?
Drvo može i čekićem.
Prijateljica je kupila takvu u koferčetu, toliko je teška da je drži sa dve ruke, džaba je kupovala mada je spretna i jača u rukama od mene ali joj uvek treba pomoć za tu bušilicu.

Probala je sama da napravi okvir za komarnik i zove dodji da mi držiš, a slikarka je i sebi pravi platna odavno, onom heftalicom, ovo joj je promašaj.

Zato sam i pitala za tu manju, aku.
Ili ako znaš za neku tog gabarita?

Gomila tutorijala žena " sama svoj majsor" i sve barataju alatom, bušilicama kao da su igračke, a ja najobičniju bušilicu ne mogu da ubodem.
Da sklapas namestaj na primer.
Moderni namestaj ne moze cekicem i ekserom. Jer ces da ga raspolutis. Treba ti i specijalni ekser za drvo itd.

Neki stocic ili policu za tv.
Dobijes srafove i uputstvo.
Ali srafcigerom dok zavrnes xyz srafova u drvo ima da se useres.
Ovim to uradis za cas.

Postoje i manji aku odvijaci, zavrtaci, koji se koriste recimo za sklapanje racunara gde ova budzevina ne bi mogla da prodje.

Bio u lidlu pre neki dan sve abnormalno skupo da padneš u nesvest. Kupio kesu onih paštetica od lisnatog testa i posle prdeo dva dana pocepao lidl gaće 😐

1000010608.jpg

Ova pink hemija je dostupna u lidlu, ima je i u dm. Moja prijateljica koja živi preko je luda za ovim.

Evo kako obična boja može da zaludi žene.

1000010542.jpg

Back