Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.116
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je nešto kao prirodnoOva pink hemija je dostupna u lidlu, ima je i u dm. Moja prijateljica koja živi preko je luda za ovim.
Evo kako obična boja može da zaludi žene.
Pogledajte prilog 1797871
Нисам пробалаTo je nešto kao prirodno
Ne smrdi i ne iritira
Zato ce nas komunizam i Drug Staljin spasiti.Само захваљујући техничкој генијалности Америке ви 'комуњаристи' се данас јефтино грејете
@38imak
Само захваљујући ономе што сте од нас 600 000 монархиста узели ви 'комуњаристи' се данас јефтино грејете
@aleksije radicevic @vučji čopor @Mystic+
Dobro aj nije ko led ali nije ni vreo tj pitanje je dok prođe kroz 6 metara zidanog odžaka.Ne treba bas ni hladan da bude dim koji ide gore, kazu minimum mora da je 60C ali moze na 45C ne moze manje....jer radice pec , loziste, ali ce da ti cug bude mali pa ce da ti se pravi cadj..
Meni smrdi ko i sva hemija, pristojno pere. E sad dal vredi te pare ko voli da kupuje plastiku i zagađuje planetu ja vala ne.To je nešto kao prirodno
Ne smrdi i ne iritira
Ništa specijalno, ok jeНисам пробала
Ništa više plastike nema tu nego u nekom drugom pakovanjuMeni smrdi ko i sva hemija, pristojno pere. E sad dal vredi te pare ko voli da kupuje plastiku i zagađuje planetu ja vala ne.
Ništa štetnije za zdravlje od domestosaNaravno ali ja imam prazne te pumpice prskalice pa dopunim domestosom i vodom a za kuhinju sirće, malo deterdženta i vode pa sa time perem.

Probaj.Nisam nikad jeo te tanke.
jel treba sda se ljuste?Probaj.
Super su ovako za grickanje kao uzina ili kao grisine uz film.
Ili kad otvoris frizider da uzmes nesto na brzinu.
Samo kod spanskih imas obicne zelene bez zacina bez iceg njihov ukus mi se ne svidja i ljubicaste koje su super sa zacinima.
E sad videcemo ove latino ljute.![]()
Ne. Bar one spanske nisu morale. Jedes ih direktno iz kesice.jel treba sda se ljuste?
secam se nekih spanskih tankih, bas me smorilo skidanje one plastike sa njih.
Da, slazem se.Gledam samo kako su im novogod. slatkisi poskupeli
a mogli su da ih ''izbace'' i u oktobru![]()