Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne treba bas ni hladan da bude dim koji ide gore, kazu minimum mora da je 60C ali moze na 45C ne moze manje....jer radice pec , loziste, ali ce da ti cug bude mali pa ce da ti se pravi cadj..

Само захваљујући техничкој генијалности Америке ви 'комуњаристи' се данас јефтино грејете

@38imak

Само захваљујући ономе што сте од нас 600 000 монархиста узели ви 'комуњаристи' се данас јефтино грејете

@aleksije radicevic @vučji čopor @Mystic+
Zato ce nas komunizam i Drug Staljin spasiti.

Ne treba bas ni hladan da bude dim koji ide gore, kazu minimum mora da je 60C ali moze na 45C ne moze manje....jer radice pec , loziste, ali ce da ti cug bude mali pa ce da ti se pravi cadj..
Dobro aj nije ko led ali nije ni vreo tj pitanje je dok prođe kroz 6 metara zidanog odžaka.

Klima je odlična za prelazni period ali kada padne idpod nule ta peć je mama i ugalj. Treba kombinovati i od svakog sistema uzeti ono što je najbolje u pravo vreme. Osim toga loženje je najbolji bekap ako nestane struje i slično. Tada ništa ne radi sem vatre.

1000011150.jpg

Probaj.

Super su ovako za grickanje kao uzina ili kao grisine uz film.

Ili kad otvoris frizider da uzmes nesto na brzinu. :D

Samo kod spanskih imas obicne zelene bez zacina bez iceg njihov ukus mi se ne svidja i ljubicaste koje su super sa zacinima.

E sad videcemo ove latino ljute. :D
jel treba sda se ljuste?
secam se nekih spanskih tankih, bas me smorilo skidanje one plastike sa njih.

jel treba sda se ljuste?
secam se nekih spanskih tankih, bas me smorilo skidanje one plastike sa njih.
Ne. Bar one spanske nisu morale. Jedes ih direktno iz kesice.

E sad postoje i one velike chorizo, njih ako kupis u komadu vrlo verovatno sledi ljuscenje.

Ali ja ih ne volim, tesko ih je iseci razvlace se, cak i kad su isecene fabricki, to je nesto gnjecavo bez veze za nas koji smo navikli na ove domace da kazem tvrde cajne, budimske i druge.

Ali ove male chorizo su potpuno drugacije. Da li zato sto su male ili je drugi recept, meni su super. Kupim po nekoliko kesica kad su dani Spanije.

Mogu da se upotrebe i u druge svrhe, ako neko pravi snicle sa lovackim sosom pa da se naseckaju na sitno u sos ili u pasulj na malo krupnije.

Ali nema potrebe. Najlakse je jesti ih iz kesice.

Jedina razlika kod spanskih zelene su natural, a ljubicaste su sa crvenom paprikom, dimljene, sta vec, imaju bolji ukus po mom misljenju. :D

A ono što je u lidlu slučajno povoljno - nema zbog "logističkih poteškoća" to sam vido samo u srbiji i nigde više. Dakle u srbiji se prodaje samo ono što se ne proda u EU.

Back