Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod nas je na snazi akcija države manje marže za 20 % i niže cene.
Pa koje su to nekakve cijene tih nekakvih glavnih, osnovnih, namirnica?
Kruh, brašno, ulje, mlijeko, šećer, jaja, meso (svinjetina, piletina, puretina), povrće, voće, sredstva za pranje i čišćenje?
Ima i kod nas nekih ograničenih cijena, ali skoro sve se može naći jeftinije od tih ograničenih cijena.

Lidl ukinuo kupone sa popustima! Samo trice i kučine 15%

Katalozi samo za alat!

1000009173.jpg

Onda trice i kučine kupuješ jer su ti kuponi personalizovani

Ja redovno dobijam kupone za ono što obično kupujem
ja dobijam kupone zavisno od toga koliko potrosim, ako potrosim 5000 dobijem kupon za nesto smisleno , ako potrosim 2000 , dobijem kupon za pelene, a tesko da ja kupujem pelene..jos je rano , za 10 godina mozda...mislim za odrasle, za ove malecne nije mi ni sad prerano..

Kruh, brašno, ulje, mlijeko, šećer, jaja, meso (svinjetina, piletina, puretina), povrće, voće, sredstva za pranje i čišćenje?
Ima i kod nas nekih ograničenih cijena, ali skoro sve se može naći jeftinije od tih ograničenih cijena.
Kao i kod vas , ono sto je vrh to se ne prodaje ostavlja se u domaćinstvo , ni vi nemate novca za maslinovo ulje koje je vaš dalmatinac ostavio za njega .
Mleko farma veštak , samo u nekolko opština imaju domaće krave koje pasu , gmo pilad 3 kila za 2 meseca oko 3 eura po kg.
Problem sa mesom je verovatno isti kao i kod vas .Nije u pitanju cena već nula ukus .Svejedno koje je .
Preko vas ide u luku ono sto valja iz Srbije to neko plaća skupo , tako i žito izvezete što valja a uvezete jeftinije koje ne valja .

Ovo ti sve govori

1000007324.jpg

U španiji za te pare pršuta

1000008434.jpg

da je ta vasa logika meni bi u kuponima bilo samo povrce i hleb

Ili zivo meso....i alat...

Evo sta je meni u kuponima, milion sladoleda, a ja ni kao klinac nisam jeo sladolede, ebiga roditelji stedeli na meni, ni cokolade ni sladolede...
ima i ta pavlaka i energetska pica, a to je sve ono sto nikad ne kupujem, tako da vam teorija pada u vodu , a moja opstaje, a to je kad platis pa klatis, dobijes kupone koji imaju smisla, a kad stalno kupujes po 1000, kao sto onaj ko kupuje voce i povrce i radi , samo se ja ne lozim na njihove akcije kupuj povrce jer su me zaebali prvi put, sklonili one bukovace sto sam hteo da se ovajdim, kao nagradu...sad ne uzimam ni ove nagrede sto me dodju na potrosene pare, skoro je bilo 3 nagrade na trajanju , necu da se zaebavam, nisam ni rodjendanski poklon iskoristio.a u maxi koristim, uvek ona cokolada, nije losa, nije nesto ali taman za poklon, da je vrednije, zbunilo bi me da li sam u Srbiji..

Poslednja izmena:
Ne znam za vas ali meni među kuponima skoro uvek bude nešto što mi treba i što se stalno ponavlja. Otprilike 5-6 stvari koje kupujem više manje redovno se vrti non stop naizmenično. Uvek bude i nekih novih i niđe veze stvari s onim što sam uzimala ali hajde da kažeš da je ok što uvek ima nešto što mogu da iskoristim. Ako je i kod vas tako a trebalo bi da jeste ne znam šta očekujete.

Ne znam za vas ali meni među kuponima skoro uvek bude nešto što mi treba i što se stalno ponavlja. Otprilike 5-6 stvari koje kupujem više manje redovno se vrti non stop naizmenično. Uvek bude i nekih novih i niđe veze stvari s onim što sam uzimala ali hajde da kažeš da je ok što uvek ima nešto što mogu da iskoristim. Ako je i kod vas tako a trebalo bi da jeste ne znam šta očekujete.
ma mario kupuje ono sta mu i ispada u kuponima a posle ovde nesto kuka kako lidl daje krs..

evo sad bas gledam ponudu od sutra
feta, kinder cokolada,vrat, cokoladne praline, coca cola, kajmak, kisela pavlaka, sir za mazanje onaj sto sam i ovde proporucio itd itd...

wNTRERkZDREE5RTczMENBNUE3MDc1QUYxRDZCMEU4M0JCQzM2M0JFLmpwZw.jpg

ma mario kupuje ono sta mu i ispada u kuponima a posle ovde nesto kuka kako lidl daje krs..

evo sad bas gledam ponudu od sutra
feta, kinder cokolada,vrat, cokoladne praline, coca cola, kajmak, kisela pavlaka, sir za mazanje onaj sto sam i ovde proporucio itd itd...

wNTRERkZDREE5RTczMENBNUE3MDc1QUYxRDZCMEU4M0JCQzM2M0JFLmpwZw.jpg
Meni to mislim nikad nije bilo u kuponima, neki sirevi tu i tamo jer povremeno kupujem kačkavalje etc
Tih čokolada se isto ne sećam, suhomesnato tek ne jer nit kupujem nit jedem

Meni to mislim nikad nije bilo u kuponima, neki sirevi tu i tamo jer povremeno kupujem kačkavalje etc
Tih čokolada se isto ne sećam, suhomesnato tek ne jer nit kupujem nit jedem
verovatno gleda sta vise uzimas :D
volim sireve i puno ih kupujem i ovde i u maxiju i zato ga imam u kuponima

cesto mi je i kackavalj u listicima u lidlu u kuponima, kao i krofne i tako..u principu 70% ono sta redovno uzimam i po neki kupon onako po random principu sta obicno ne uzimam.

Back