- Poruka
- 18.278
Ima i toga ali su i te kafe mnogo kvalitetnije od našihne znam, ne pijem kafu
ali znam da sam vidjao bas visoke cene u zapadnim marketima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i toga ali su i te kafe mnogo kvalitetnije od našihne znam, ne pijem kafu
ali znam da sam vidjao bas visoke cene u zapadnim marketima.
Pogledali one snižene cene i rekli "drugovi lopovi, ovako se više ne može".vidi ove lidlovce koje *****
pre neki dan oborili cene, danas sve skuplje po par dinara..
ladno su svim proizvodima digli po par dinara cenu![]()
U evropi za te pare dobiješ pola kile čokolade
jedini koji valja od dzemova je taj, verujMa da engleski dzem iz Poljske.
Ja jednom kupio u Lidlu engleski dzem od pomorandze ili tako nekog citrusa, kad ono made in Poland.

najbolji dzem je domaci, ali ima ga kod mene jer ga pravi mistikjedini dzem od pomorandze koji valja je iz sollera, ali toga nema kod nas....
Aj, bez zuba smo nekako navikli, ali kako ćemo bosi, a zima dolazi...Imalin je pojeftinio i kalodont jer većina srba nema zube![]()
Ništa poljsko ne kupuj jeziv nekvalitet imitacija hrane. Tako je bilo i pre 20 godina u lidlu. Sve što je poljsko ne gledaš uopšte. Nes kafa bila ko blato da si razmutio.Ma da engleski dzem iz Poljske.
Ja jednom kupio u Lidlu engleski dzem od pomorandze ili tako nekog citrusa, kad ono made in Poland.
Bila je bolja nego sadNišta poljsko ne kupuj jeziv nekvalitet imitacija hrane. Tako je bilo i pre 20 godina u lidlu. Sve što je poljsko ne gledaš uopšte. Nes kafa bila ko blato da si razmutio.
Jesi li vidio što ima kod nas u Lidlu?Ništa poljsko ne kupuj jeziv nekvalitet imitacija hrane. Tako je bilo i pre 20 godina u lidlu. Sve što je poljsko ne gledaš uopšte. Nes kafa bila ko blato da si razmutio.

Ovo je baš jeftinoJesi li vidio što ima kod nas u Lidlu?
Evo maslac 82% m.m. 250g za 2.05€
Lino Lada 1kg za 6.49€
Hladno prešano suncokretovo ulje 1l za 1.99€
Itd.
zavisi od kojih pomorandzi a iz sollera spadaju u najbolje na svetu.najbolji dzem je domaci, ali ima ga kod mene jer ga pravi mistik
Ne smijem mu pisati druge cijene u drugim centrima jer se bojim da će mu srčeko otkazati kad vidi.Ovo je baš jeftino

a ne, ovaj je od kajsijazavisi od kojih pomorandzi a iz sollera spadaju u najbolje na svetu.
Made in England or Poland who carez.Ma da engleski dzem iz Poljske.
Kod nas je na snazi akcija države manje marže za 20 % i niže cene.Jesi li vidio što ima kod nas u Lidlu?
Evo maslac 82% m.m. 250g za 2.05€
Lino Lada 1kg za 6.49€
Hladno prešano suncokretovo ulje 1l za 1.99€
Itd.