Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda nisu sva mesta ista....
Negde moram na pistolj karticu , negde ne moram....
negde mi promasi proizvod, grasak mi racuna kao neki drugi itd...

Uglavnom idem na samousluzne, bar u lidlu , gde ih ima, nisu iste, najdraza mi je u vojislava ilica lidlu , tu uvek sve radi i imaju cak i radnicu koja resava problem..

U sustini ja sam lidl samousluzni kupac, nikad ne kupujem vise od 2 proizvoda, uvek sam u blizini , npr pecivo ili neko voce ili neko povrce i to je to , akcije me nece, uvek neki skart u lidlu , to mora da se nacrtas i budes redovan,

Moraš da živiš u lidlu i dočekaš akciju jer izbace samo jednu kutiju i narod odmah pokupi tih desetak proizvoda.

Meni je lidl najskuplji supermarket u srbiji.

jel ima samousluznih kasa?

i gde je u SC?
Ima za kartice kase. Pa u Sava Centar Biznis, pored je ona sala gde se peva za 8. mart. SCB je kao neki mini trzni centar. Prizemlje ima Lidl, dm, apoteku, kafic valjda Starbuck ili neku drugi, Tehnomanija, Samsung, Andjus lokal gde snima emisije. 2. i 3. sprat su neke televizije.

Јел неко ишао у лидл да пазари и какве су цене?
slicno kao i u maxiju.
cene su one koje su ranije bile na popustu.

tako da se svodi na to da je sad akcija konstantna za sve proizvode a ne samo vremenski ogranicena za neke.

i za razliku od maxija koji je u aplikaciji povukao sve akcije citaj pederski potez, lidl je ostavio vaucere.

Јел неко ишао у лидл да пазари и какве су цене?
Bio ja, otvorio sam temu na politici. Šurenje sa cenama.

https://forum.krstarica.com/threads/jeste-li-bili-u-supermarketu-danas.1038775/

Npr nemački sir koji je bio 700 dinara je zamenila neka masa iz domaće proizvodnje za 999 din

1000008839.jpg

Mesa i dalje nema tj ima nešto malo

1000008838.jpg

Samo mešano mleveno 1000 din kg.
1000008840.jpg

Ladno ko 90tih :hahaha:

To se u inostranstvu isplati gde je kilo kafe 8,5 evra a na akciji bude 6 evra dok je u srpskom lidlu kilo kafe 15-20 evra. Treba piti čajeve evo ja sam zasadio mentu i raste ko luda :)

1000002990.jpg

Back