Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lidl je dobar jedino za grickalice i slatkiše a i to su duplirali i troduplorali cene pa je upitno.
Ne mozes to da kazes, lidl ima svoju armiju kupaca i njima je dobro mnogo toga, sto nije drugima..
To sto onima koji imaju ponudu siru to izgleda cudno , svasta je cudno...

Sto je narod vise pod frustracijom , to vise trazi sebi ugodna resenja..

Pogledaj samo sta prolazi u lidlu , a sta ne..
Nije proslo kilo napolitanki za 260 rsd, sad imaju napolitanke od 180 za 400g...
prolaze majcice od 1000 rsd, kupuju vrate kupuju vrate...
Prolaze kupovine puna kolica...Cak su i rusi sa punim kolicima otisli iz maxi , da li u max da li u lidl...

Sve ono što je dobro i povoljno se više ne prodaje u srpskom lidlu. Po mojoj proceni pola proizvoda su ukinuli za naše tržište. Te proizvode i dalje nude i prodaju širom EU. Za srbe samo najgore i najskuplje.

Imaju dobar prodajni tim, to je jasno , znaci tacno znaju sta treba da forsiraju, ako je to TV a da bude sljam, to ce da rade...i to rade..

Jel cujes sta je sve u lidlu redovno , cujes...jel redovi u lidlu , redovi...cak i sa automatskim kasama koje su tu da bi zadrzale ove kupce za komad...

Ajd van Bg, , to mi i jasno , tamo vladaju Idea i Lidl...
Ima lokalnih koji se pruze i ide im dobro i onda vlasnici nekako pogrese i predju u manji prostor i zeznu se..
Npr ja sam znao neki malo poznati lanac, i super im islo , dodju u mali grad i postanu poznati , kao idi tamo kad treba nesto hitno da kupis, a to mnogo znaci..
Narocito u malom gradu jer su tamo hitne kupovine evo me za 5 min, i to je drastican skok prometa....
Ali onda procene da im je previse velik prostor , a nije, i podele ga na pola i onda radnja pukne, jer nema sve i onda ne ide nista...

To mora da se zna, to je azbuka poslovanja u maloprodaji...
Duplo veci prostor ako ti ne donese 3x veci promet ne radis nesto dobro...to garantovano...

Lidl tacno zna koliki prostor hoce...tacno u kvm..jedino sto su svi objekti njihovi , ili vecina, a ja mislim skoro svi...

I da, u Srbiji lidl nije paleta prodaja, kao sto je najavljivano , u lidlu nemas nigde paletu da vidis....nesto ne vidim da je paleta prodaja uspela u Srbiji...
Metro se gusi , a on je dobar pokazatelj paleta prodaje....meni je ugodan, sve sto kupim tamo mi je bolje za iste pare nego u gradu...
Ali se guse, osecam, Imaju ovakve kao ja ima nas, srecemo se , tamo je obicno puna korpa....ali je to normalno jer razlika izmedju veleprodajne cene i maloprodajne je ogromna...

Zanimljivo da vecina marketa proba da pipka paleta prodaju , maxi , aman...

Poslednja izmena:
Verujem da je bilo i limuna od kilogram :rotf:
1000006641.jpg

Bio danas u lildu.

Uzeo glavice srebrnjaka u lidlu ga zovu mladi crni luk, mini crvene paprike ima ih dosta u kesi ali nisam ih jos probao da vidim kakve su u odnosu na one mini holandske u maxiju, paradajz, ima ga koliko hocete raznih vrsta...

Aloe veru, sladoled, mojito twist lager pivo. 3 u 1 nescafa je 246 dinara kesa na akciji.

Puding sa visnjom i cimetom na akciji mislim 80 i nesto din, rok do 28.07.

E sta nema i dalje cupavaca, oblandi i madjarica. Ne znam sta je fora sa tim nema ih vec dugo.

I dalje je slaba ponuda seckanog kackavalja, ali ima onaj carski dimljeni.

Imaju i neki novi domaci kackavalj koji reklamiraju, ali mi deluje nesto vestacko.

Onda kao dani italije i tu su medju te italijanske proizvode uvalili neki kao crunch rolls i da vidim ko prozivodi, kad ono prijedor. E to sigurno necu da kupim.

I sta me je iznerviralo, zbog cega sam ujopste i isao u Lidl nema letnjih pidzama koje su tu od juce na programu.

Ostale su dve pidzame, ali neki mali brojevi.

Pre dve nedelje su bile na programu i nema u prodavnici, sad opet na programu i opet nema.

Stvarno bruka, ako se kupuje pa narucite jebenu tonu pidzama po prodavnici. Indijanci.

jel onaj sok sa ananasom?
super je.
Kakav ananas u aloe veri.

Imas ovu zelenu aloe veru sa secerom i belu sa zasladjivacima.

I to je najjeftinija varijanta u gradu jer kosta 169 dinara ili tako nesto.

Svuda drugde je 269 i dalje preko 300 pa i 400.

I drugde stavljaju mango i tako neke gluposti i to bude odvratno.

U lidlu je cist bez dodataka.

front_cs.13.full.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
imas u lidlu i sa ananasom.

cak ima komadica ananasa unutra pa dok pijes i grickas ananas..meni se svidela.. nalazi se u onom delu gde se prodaju specificne stvari.

ako se dobro secam zuckasta je flasica.

potrazicu i ovu tvoju.

imas u lidlu i sa ananasom.

cak ima komadica ananasa unutra pa dok pijes i grickas ananas..meni se svidela.. nalazi se u onom delu gde se prodaju specificne stvari.

ako se dobro secam zuckasta je flasica.

potrazicu i ovu tvoju.
To je mozda neke specificna kratkotrajna ponuda.

Ovo je stalna ponuda.

Uvek je ima. Stoji gde i negazirani sokovi.

Back