Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovi su prva liga aloma sladoleda

8939772149790.jpg
364104689_1l.jpg
BAxnsipuRWk.webp
Slazem se. Ovaj je puno bolji, ali onaj moze da prodje i bolji je od Frikoma.

Bio danas u lildu.

Uzeo glavice srebrnjaka u lidlu ga zovu mladi crni luk, mini crvene paprike ima ih dosta u kesi ali nisam ih jos probao da vidim kakve su u odnosu na one mini holandske u maxiju, paradajz, ima ga koliko hocete raznih vrsta...

Aloe veru, sladoled, mojito twist lager pivo. 3 u 1 nescafa je 246 dinara kesa na akciji.

Puding sa visnjom i cimetom na akciji mislim 80 i nesto din, rok do 28.07.

E sta nema i dalje cupavaca, oblandi i madjarica. Ne znam sta je fora sa tim nema ih vec dugo.

I dalje je slaba ponuda seckanog kackavalja, ali ima onaj carski dimljeni.

Imaju i neki novi domaci kackavalj koji reklamiraju, ali mi deluje nesto vestacko.

Onda kao dani italije i tu su medju te italijanske proizvode uvalili neki kao crunch rolls i da vidim ko prozivodi, kad ono prijedor. E to sigurno necu da kupim.

I sta me je iznerviralo, zbog cega sam ujopste i isao u Lidl nema letnjih pidzama koje su tu od juce na programu.

Ostale su dve pidzame, ali neki mali brojevi.

Pre dve nedelje su bile na programu i nema u prodavnici, sad opet na programu i opet nema.

Stvarno bruka, ako se kupuje pa narucite jebenu tonu pidzama po prodavnici. Indijanci.
Te dzidza bidze u lidlu , znaci krpiceto ti je kao kad kupujes od ciganke na bulevaru, znaci izruce kesu i ti ko nase seljanke kopas kopas kopas, i onda nadjes....i nosis....

Nije to kao sto ti se ucini nekad , kod muskih gaca, ono spakovano po 3 komada , pa naslagano...ili ranije sto je bilo carape po 5 kom, pa naslagano , to ti je bas kao u bulevaru na pijaci izruce iz dzaka i to ti je to , sta ima ima..

ciganija teska...
Zato ti ne nalazis to , zato sto prvo to se iznese nekad 2 dana pre zvanicne prodaje...za povezane kupce, neke zene koje se znaju sa prodavacicama i leshinare po lidl prodavnicama...ne znam da li su penzionerke...imaju tonu vremena, kako , ne znam, mozda su nezaposlene...a neke su i penzionerke..

Kad pricamo o Lidlu koji menja radnike ko donji ves, ono sto meni smeta je iako imaju dobar software, nikako da nauce radnike da rade sa njim..

Znaci evo 4 put ja trosim nagradni kupon, i sva cetiri puta se identifikujem, sa karticom i posle toga ide kupon, i sva cetiri puta mi operaterka na kasi izbrise identifikaciju i krene od pocetka i na kraju bude neidentifikovana kupovina...

Znaci sva cetiri puta uradi C pa krene unos nagradnog koda , i onda ne saceka ili ne zna ili ne kaze i ne identifikujem se ako vec ne zna posle identifikacije korisnika da unese nagradni kod..

Jednom sam sam , na autoplacanju uneo kod i to je jedini put da je proknjizen nagradni kupon da je na moju kupovinu ...

To znaci da sve sto ide preko onih kartica i kupona poklon kartica, to sve se trosi mimo vase kartice...tj ne ulazi vam u log fajl, a to mi najvise i smeta..
Jer ja kupim za te nagradne kupone i kartice , koje su placene, nije to nista palo sa neba, kupim robu iz Lidla i treba mi elektronski racun , jer mi je to povoljnost kod lidla koju koristim, 3 4 puta mi je pomoglo , prilikom reklamacije, samo prelistam i nadjem elektronski racun i bar imam dokaz, a posle oni kazu trebace i odstampan primerak, ali to je manji problem..

A ovako znaci svaki put kad je veca kupovina, kasirka me zaebe...na nepismen nacin ....i rekoh adj 3 puta ali evo i 4 put me zaebana istu foru , jos ja kazem redosled kako treba, da bez obzira da li je nova ili stara radnica zna redosled i dzabe, to kroz jedno uvo uslo a kroz drugo izaslo ..
U prevodu seljanija ti ne gine, cak i kad je sistem napredno napravljen..

A ni drugi nisu bolji , Srbija prosto vristi za seljanijom..

Back