- Poruka
- 132.842
meni su ti tortilje cipsevi masniZato što je kao karton.
jedino lidl ima jedne trortiljice cips koje su dobre i koje mi se svidjaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni su ti tortilje cipsevi masniZato što je kao karton.
Slazem se. Ovaj je puno bolji, ali onaj moze da prodje i bolji je od Frikoma.ovi su prva liga aloma sladoleda
![]()
![]()
![]()
To su te kao karton za mene. Plava kesa u Hu se proizvodi.meni su ti tortilje cipsevi masni
jedino lidl ima jedne trortiljice cips koje su dobre i koje mi se svidjaju.
Te dzidza bidze u lidlu , znaci krpiceto ti je kao kad kupujes od ciganke na bulevaru, znaci izruce kesu i ti ko nase seljanke kopas kopas kopas, i onda nadjes....i nosis....Bio danas u lildu.
Uzeo glavice srebrnjaka u lidlu ga zovu mladi crni luk, mini crvene paprike ima ih dosta u kesi ali nisam ih jos probao da vidim kakve su u odnosu na one mini holandske u maxiju, paradajz, ima ga koliko hocete raznih vrsta...
Aloe veru, sladoled, mojito twist lager pivo. 3 u 1 nescafa je 246 dinara kesa na akciji.
Puding sa visnjom i cimetom na akciji mislim 80 i nesto din, rok do 28.07.
E sta nema i dalje cupavaca, oblandi i madjarica. Ne znam sta je fora sa tim nema ih vec dugo.
I dalje je slaba ponuda seckanog kackavalja, ali ima onaj carski dimljeni.
Imaju i neki novi domaci kackavalj koji reklamiraju, ali mi deluje nesto vestacko.
Onda kao dani italije i tu su medju te italijanske proizvode uvalili neki kao crunch rolls i da vidim ko prozivodi, kad ono prijedor. E to sigurno necu da kupim.
I sta me je iznerviralo, zbog cega sam ujopste i isao u Lidl nema letnjih pidzama koje su tu od juce na programu.
Ostale su dve pidzame, ali neki mali brojevi.
Pre dve nedelje su bile na programu i nema u prodavnici, sad opet na programu i opet nema.
Stvarno bruka, ako se kupuje pa narucite jebenu tonu pidzama po prodavnici. Indijanci.
Ako je strani nema veze.Oprez! Puter od samo 62% mlečne masti opet u ponudi dok onog sa 82% mm uglavnom nema!
Pogledajte prilog 1765754
Ima veze jer je kao margarin. Takav je i moja kravica 60% mm nejestivo.Ako je strani nema veze.
Naš maslac ne jedem bas iz tog razloga.
mariova zena prosla lidlomIsto je i juce bilo prazno kao na slikama od pre neki dan.

jes sestro ali svaka 20 kgU Lidlu lubenice lepe, 30 din/ kg

Brate, meni je kasirka vadila iz korpe i vratila, a na parkingu sam zamolila nekog čoveka da mi iz kolica prebaci u gepekjes sestro ali svaka 20 kg
gledao sam danas da kupim i ipak cu u maxiju..prevelike su.

Poverenje u potrošače. Niske cene.