Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odlične su u maxiju mada čudno ogromne i kockaste. 100 din pola kile to nema ni u lidlu :mrgreen:

1000003799.jpg

Neka hvala kupujem u maxiju piletina 199 din kg uzgojeno u srbiji ima je neograničeno i uvek je sveža. Uzmem po nekoliko komada i žena istranžira. U lidlu je uglavnom prazna kutija i cena.
ne laži opet.. i Lidlovo pile je uzgajano u Srbiji...citaj šta pišem..mesna industrija Jagodina

Kako uzgajano u srbiji kada ga nikada nema u lidlu? Mislio sam da je sa havaja ili nekih drugih egzotičnih destinacija pa ne može lako da dođe ima pametnija posla :mrgreen:

1000003804.jpg

Išao sam u kontrolu lidla, pogledajte kako su nabavili meso i napunili frižidere kada im se podvikne? Nemci ništa drugo ne razumeju :mafijas:

Pre nego što sam podviknuo:

1000003325.jpg

Kada se podvikne švabovima:

1000003814.jpg

Sinoć kasno bila u Lidlu.
Svega ima.
Jagode, banane, čeri, krastavci, banane, sve povoljne cene.
Avokado odlična sorta, a otišla sam samo za Palermo hleb i Bonito kafu, a nakupovala sve neplanski.
Mladi krompirići oni pravi, sa tankom koricom.
Palenta im odlična a duplo jeftinije u odnosu na Maxi

Sinoć kasno bila u Lidlu.
Svega ima.
Jagode, banane, čeri, krastavci, banane, sve povoljne cene.
Avokado odlična sorta, a otišla sam samo za Palermo hleb i Bonito kafu, a nakupovala sve neplanski.
Mladi krompirići oni pravi, sa tankom koricom.
Palenta im odlična a duplo jeftinije u odnosu na Maxi
jel si videla sta ti se desava sa kuponom plus?
nikad ne idem preko prve dve nagrade od 6 i 9 hiljada i uvek mi daje taj limit

Poslednja izmena:
Palenta je bila na akciji i mi smo uzeli ali je po toj ceni uobičajena u metrou pa uglavnom tamo idemo. Ne znam što je žena navalila u lidl kada je sve duplo skuplje nego u ostalim marketima. Užasavam se lidlovog znaka zbog ekstremno visokih cena.

Pogledajte sumanute cene krompira! 170 i 190 din kilo KROMPIRA! Uskoro će ga lidl prodavati sa cenom od 100 grama kao delikates! :lol:

1000003817.jpg

Back