- Poruka
- 386.010
Niko ti ne brani da kritikuješ Lidl ali nemoj da lažeš i pišeš neproverenoOpet se ti javljaš bez argumenata kada se kritikuje lidl neposlovnost?
I pitanje za tebe kako preporucuješ bojkot...Da li ti bojkotuješ Lidl?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ti ne brani da kritikuješ Lidl ali nemoj da lažeš i pišeš neproverenoOpet se ti javljaš bez argumenata kada se kritikuje lidl neposlovnost?
Kako onda znaš cene, kvalitet, asortiman?odem jednom u par meseci
Bojkotovati znaci da ne ides ni jednom mesecno..pri tom odlazak jednom mesecno ne znaci ništa niti daje uvid u snabdevenost robom..Naravno da bojkotujem lidl, odem jednom u par meseci da proverim proizvode, odakle su tj koliko proizvoda je proizvedeno u srbiji. To može svako da proveri nije teško.
Na primer ovde piše da je 100% iz srbije a nema ničega.
Pogledajte prilog 1728237
Moram kao predstavnik nezavisnog sindikata krstarice redovno da proveravam, dokumentujem i izveštavam o radu supermarketa u srbiji i evropskoj uniji.
Ja lično bojkotujem lidl jer sve što mi treba kupujem na pijacama duplo jeftinije i eventualno u obližnjim supermarketima maksi i idea. Nije samo cena presudna već i kvalitet.
pa ti prvi hvalis hranu iz inostyranstva jer samo tamo kupujes za male pareSad skoro sam gledao neku emisiju na tv kažu da lidl skoro uopšte nema nikakvu hranu iz srbiji. Bukvalno je SVE uvozno!
Ako to nije dovoljan razlog za bojkot onda nam nema nikakve pomoći.
to sa dnom nije nikakva prevara..to rade sve prodavnice narocito za voce i povrce.Lidl je potpuno pukao nemaju meso u ponudi.ovo crno dno pomeraju na gore i stave tek po nekoliko pakovanja. Liči na vreme ratova 90tih godina.
Pogledajte prilog 1728096Pogledajte prilog 1728098
zar nisi ti pljuvao i maxi i ideu svojevrmeno?Moram kao predstavnik nezavisnog sindikata krstarice redovno da proveravam, dokumentujem i izveštavam o radu supermarketa u srbiji i evropskoj uniji.
Ja lično bojkotujem lidl jer sve što mi treba kupujem na pijacama duplo jeftinije i eventualno u obližnjim supermarketima maksi i idea. Nije samo cena presudna već i kvalitet.
ovo je dokaz da prodaju dobro meso.A evo zašto nema mesa, mleka i ostalih mlečnih proizvoda u lidlu:
Зашто у „Лидлу” нема појединих производа од меса и млека
Zbog raznih boleština u nemačkoj lidl u srbiji prodaje samo trice i kučine sa buvljaka.
ja ne znam koji lanac snabdevanja on nije pljuvao..zar nisi ti pljuvao i maxi i ideu svojevrmeno?![]()
Jeste a kafa i čokolada su poskupele duplo jedino u srbiji jer je velika suša u africiovo je dokaz da prodaju dobro meso.
ti stvarno ne znas ni sta kacis..hoces da okacis kao negativu a ovo je najbolja pozitiva![]()
onog deda stojana sa pijace kod kog nikad nije ni kupovao ..e njega je hvalioja ne znam koji lanac snabdevanja on nije pljuvao..![]()
Stanoja nije pljuvao..mada više voli njegovog rodjaka na Zelenjakuonog deda stojana sa pijace kod kog nikad nije ni kupovao ..e njega je hvalio![]()
a ti pricas kao da putujes..Jeste a kafa i čokolada su poskupele duplo jedino u srbiji jer je velika suša u africi![]()
pa to ti kazem..nije pljuvao samo njega a kod njega nije ni kupovaoStanoja nije pljuvao..mada više voli njegovog rodjaka na Zelenjaku![]()
Naravno hrana u EU ima daleko viši nivo kvaliteta nego roba koja se plasira na srpskom tržištu znatno nižeg kvaliteta.pa ti prvi hvalis hranu iz inostyranstva jer samo tamo kupujes za male pare![]()