Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne umem da kupujem u lidlu , to ti je...

Znaci oni napisu nesto ima, ja kad odem nista nema...
Obicno nadjem za manje pare bolji proizvod, a jeste da im oni krastavcici bas dobri , jednom bili , keks im los, ali dobra kombinacija, ali nije zdrav..

A ovo ostalo sve ili nema ili je skuplje nego u maxi i dis i amanu, koji su mi na pljuc, doduse i lidl mi je na pljuc i po...

Ali stvarno ne umem, znaci ima robe koja je pre nego sto je najavljeno , nema kad je najavljeno , ima robe koja ostane, ali cena bude veca, u jednom a ista u drugom lidlu , negde cena ovako negde onako , posebno mrzim to sto za voce naprave akciju a onda sklone sve moguce proizvode na kojima mozes da potrosis tu akciju , stalno namestaljke za ove poklone sto su za 1 din kad napravis 10 000 din ili 6000 ,posto ovde ima onih koji misle da lazemo sta kazemo i da je lidl bolji od majke i oca...

Vrlo neprofesionalno sa njihove stranee skoro svve..
A kvalitet kao kod kineza ili buvljak..
Ja nisam taj nivo kupca, iako mi svi lidl ljubitelji kazu da je to za visu klasu korisnika..da sam ja beda za njih...vala po racunima jesam, spucaju 40 000 za jedna kolica, ja toliko spucam mesecno...

Imam kupone besplatne za kupovinu ali ih jos nisam utrosio , jer nemam na sta...jedino da kupujem nesto sto ne koristim...ili da kupujem ogromne kolicine..
Ja sam se isto nekoliko puta zeznuo da idem i nema. Odem i u toku cele akcije od četvrtka do nedelje nema taj proizvod. Onda sam prestao da jurim. Kad odem odem i kupim šta ima.

Problem je sto ja znam mnogo mesta gde ima jeftinije i bolje....tako da mi lidl uopste nije dobra opcija, osim sto im rade box za ostavljanje stvari , to mi godi, a to u ostalim radnjama ne radi , kazu da im musterije to odmah polome...kakvi srbi dolaze u te radnje ne znam, ali tako kazu...maxi , dis, sve polome za manje od 2 meseca...

Dakjle nije zvaka za seljaka...a Srbi su seljacine teske, samo nikako da to shvate...

1000002712.jpg

Није због тримера нешто друго је у питању

А тај силк можеш да купиш у боље снадбевеним продавницама пољопривредне робе

Back