Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni je svaki somersbi ok :D
drunk euro 2016 GIF by Sporza

Ja kad pitam sta ijete od sokova, svi ne piju nista, samo zdravo , ovo ono , ima secera, trte mrte, a sad vidi , te somersbi te fanta sa ovim fanta sa onim, ali provalio sam lidl sekciju kupaca....to su pomodari , ljudi koji vole da probaju stalno nesto novo , da se zvace dok se jede, tj da se prica dok se guta...

Zato se ja tu ne snalazim, jer mi je ldl toliko lazljiv da je haos...treba imati tri lidla , imam tri ldla u ilica, u ustanickoj i u kaludjerici i onda krenes u sva tri da bi odradio ono sto zamislis....ili sto lidl pise ...

Neke stvari jesu ukusnije, npr ovo grozdje sto je nina slikala jeste 530 din po kg, ali jeste prave zreloce i nije ugnjavljeno i slicno..
Ali mnogo je tu buvljackog , suvise za moj ukus...zbog jedne mrezice pomorandzi , neka hvala..

Ako je prema obecanom, bez zezanja maxi je prvi DIS je mozda poslednji , ali sam iznenadjen vojvodjanima....univerexport, naci ce oni svoj put.mada metro je tu profesionalniji za moj ukus...

Ideja je nekad neki objekat toliko uslikana lepo sredjena, ali u globalu je vasariste tacno ti se izbegava...a nijedna od ovih firmi ne bira radnike nesto posebno da se trudi...

U Ustanickoj nema lidla, to je Bulevar.

A ako ces da pijes nesto imas sok sa aloe verom koji je cca 170 dinara. I to je najbolji u gradu. Imas i bez secera.

Imas i tu u podrumu pica u vilica solidan za cca 300 dindzi.

U maxiju su najgori i po ukusu i po ceni. Imas aloe vera sokove krstene sa ukusima od manga i koje cega i onda napumpaju cene na 350-400-450 dindzi.

Ne vidim kako je zamerka da neceg nema ako je na akciji.

Kad je Maxi prvi po tome da se ponuda potpuno razlikuje od maxija do maxija.

Recimo kranjska prsuta bez kostiju, yuhor rustik prsuta... To mozes samo u Beu da kupis.

A imas tri maksija u Ustanickoj i tamo ih nema.

Ali ne samo da ih nema kada je akcija, nego ih nikada nema. Nikada se nisu ni prodavali tamo.

Maxi ima potpuno drugaciju ponudu od maksija do maksija.

Obrati malo paznju, nemas gomile proizvoda u obicnim maksijima koje imas u velikim maksijima u trznim centrima.

Od delikatesa, sireva, hleba, keksova. U manjim maksijima imas samo deleze keks i poneku napolitanku. A probaj da kupis ravanicu sadasnju medelu sa kokosom.

Nema, ali ima u Beu.

@Duki Lu zasto mi nemamo ove popusteeeee????? :sad2:
Napisala sam već da je moj limit za kupon za dinar visok.
Ovaj popust za koji pitaš, mislim da je dnevni popust.
Prošli mesec, posle kupovine u Lidlu, dođem kući, pogledam aplikaciju, u ' kuponima za dinar' piše 250 din., ali važeće 24 h.
Nije mi ništa trebalo, nisam išla u kupovinu, nisam iskoristila.

Ja imam one nagradne kartice od 3000 dinara 3 komada i ne mogu da ih potrosim....stalno mi racun max do 1000 dinara, nema sta da kupim, nista ne valja..

Samo prvi put sam potrosio kad sam ih imao 6 komada, , bilo meso koje mi se svidelo, i jos neka roba i to je to.
a zato kad kupujem u metrou , 20 000, u disu 9000, u maxi , 5000, ali u lidlu ne mogu, nema robe za mene....
A imam stalno ove kupone od 10% sreda, pa pojedinacno , mesecne sam jednom imao , kad sam potrosio nesto puno , ali i tad su me zakinuli , nije bilo to sto je 1,2,3,4 nagrada , i posle za voce, isto , tako da vise ne gledam, ama bas ni malo ne gledam...
Skoro je bilo neke krofne , i bilo ih je, ali ne interesuje me vise od njih nista od poklona...u lidlu ne kradu radnici, kao u disu , mislim na robu , ali me ne interesuju osim za par proizvofda koje procenim da mogu da prodju , i to ne zbog kvaliteta, vidim da su stetni , ali idu dobro u paru sa jos par stetnih proizvoda...zanimljiva stvar...spojis keks koji je sigurno stetan, i krem koji je sigurno stetan, ne najvise na trzistu ali je stetan, i dobijes odlicnu stvar, razvalise se deca kad dovate....

Definitivvno duplo vise trosim u metrou nego bilo koja druga, mozdea maxi , zezne me uvek, ima dobro voce i povrce u cak 3 maxi , koja su mi najbliza, i ako slucajno svratim, upecam se svaki put...ama bas svaki put...

A najmanje trosim u IDEA, a ne mogu da kazem da bas nista nemaju , samo embargo na meso , to dobro ali mi ne gode...stalno neki problemi...
U poslednje vreme iako mi je daleko pesaka, sve sam cesce u univerexportu i opet bih otisao ovih dana da mi je bilo vremena, mozda sutra...

Uvek me iznenade, ne cekam puno , ljubazni su, a nisu otkriveni kao gomex, gomex mi nije los, ne radi im kartica, ali nema veze, nego ih olese brzo, znaci u BG ne u Nisu , ih olese brzo , dodjem prazno sve....i ono na akciji i ono van akcije, mora da ne prave velike zalihe jer su im manji objekti...a jesu...

Poslednja izmena:
Sad skoro sam gledao neku emisiju na tv kažu da lidl skoro uopšte nema nikakvu hranu iz srbiji. Bukvalno je SVE uvozno!

Ako to nije dovoljan razlog za bojkot onda nam nema nikakve pomoći.

Back