Ja imam one nagradne kartice od 3000 dinara 3 komada i ne mogu da ih potrosim....stalno mi racun max do 1000 dinara, nema sta da kupim, nista ne valja..
Samo prvi put sam potrosio kad sam ih imao 6 komada, , bilo meso koje mi se svidelo, i jos neka roba i to je to.
a zato kad kupujem u metrou , 20 000, u disu 9000, u maxi , 5000, ali u lidlu ne mogu, nema robe za mene....
A imam stalno ove kupone od 10% sreda, pa pojedinacno , mesecne sam jednom imao , kad sam potrosio nesto puno , ali i tad su me zakinuli , nije bilo to sto je 1,2,3,4 nagrada , i posle za voce, isto , tako da vise ne gledam, ama bas ni malo ne gledam...
Skoro je bilo neke krofne , i bilo ih je, ali ne interesuje me vise od njih nista od poklona...u lidlu ne kradu radnici, kao u disu , mislim na robu , ali me ne interesuju osim za par proizvofda koje procenim da mogu da prodju , i to ne zbog kvaliteta, vidim da su stetni , ali idu dobro u paru sa jos par stetnih proizvoda...zanimljiva stvar...spojis keks koji je sigurno stetan, i krem koji je sigurno stetan, ne najvise na trzistu ali je stetan, i dobijes odlicnu stvar, razvalise se deca kad dovate....
Definitivvno duplo vise trosim u metrou nego bilo koja druga, mozdea maxi , zezne me uvek, ima dobro voce i povrce u cak 3 maxi , koja su mi najbliza, i ako slucajno svratim, upecam se svaki put...ama bas svaki put...
A najmanje trosim u IDEA, a ne mogu da kazem da bas nista nemaju , samo embargo na meso , to dobro ali mi ne gode...stalno neki problemi...
U poslednje vreme iako mi je daleko pesaka, sve sam cesce u univerexportu i opet bih otisao ovih dana da mi je bilo vremena, mozda sutra...
Uvek me iznenade, ne cekam puno , ljubazni su, a nisu otkriveni kao gomex, gomex mi nije los, ne radi im kartica, ali nema veze, nego ih olese brzo, znaci u BG ne u Nisu , ih olese brzo , dodjem prazno sve....i ono na akciji i ono van akcije, mora da ne prave velike zalihe jer su im manji objekti...a jesu...