- Poruka
- 42.838
Baš ću proveriti kako je kod drugih što kupuju ovde u Lidlu.trebala bi da im pises i da se zalis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš ću proveriti kako je kod drugih što kupuju ovde u Lidlu.trebala bi da im pises i da se zalis.
A o tom Sredoju nema sliku.naravno za lidl imas sliku jer ides tamo a o sredoju nemas pojma![]()
meni je nesto u glavi da je i meni u jednom trenutku bio podignut limit kad sam prethodnog meseca vise potrosio.Baš ću proveriti kako je kod drugih što kupuju ovde u Lidlu.
Baš tako.prakticno umesto da oni koji vise potrose dobiju manju graniocu da te motivisu oni dizu granicu i demotivisu te da vise kupujes.
idiotska poslovna logika.
Videću kako ću postupiti kada proverim sa drugaricama kako je limitarno kod njih.pisi im i pitaj da vidimo sta ce odgovoriti.
pitaj..zasto je tebi ova granica a drugarici niza.
To je tebi izgleda jako bitno gde ja kupujem?
E sad da ne čučiš tamo džabe kako bi me upoznala kupujem i kod sredojevića na zelenjaku![]()

Prvo Sredoje nije na Zelenjaku a drugo nema šanse da te upoznam kod Sredoja, niti želim
Zanimljivo je da o Lidlu sve zna i ima kupone a kaže da ne ide u Lidlnaravno za lidl imas sliku jer ides tamo a o sredoju nemas pojma![]()
Nema nikakav sredoje već porodica sredojevića koji su dva brata i njihova deca svi zajedno rade isti posao. Jedan na kaleniću drugi na zelenjaku. Pitaj šta te interesuje slobodno.
Kada se laže sve se pomešaPrvo Sredoje nije na Zelenjaku a drugo nema šanse da te upoznam kod Sredoja, niti želim
jer ti kod njega ne kupujes i nemaš pojma ni gde je ni ko je![]()
Kod mene ja ovako ali ja baš ne kupujem u Lidlu. Ne volim gužve i nedostatak običnih korpi kao u Rodi i MaksijuOd kada je sličica?
Kod mene je prvi poklončić na 8000, poslednji popust u mesecu na 33000.
Ova sličica je od pre nekoliko meseci, ili se varam?![]()
Zavisi koje? Suvlja ili mekša?Samo ti reci koliko je kod Sredoja 1 kg suve slanine da znam da ne idem kod njega
jel si proverila?Baš ću proveriti kako je kod drugih što kupuju ovde u Lidlu.
Kod mene u piljari u ulici 200 i 300 din.