Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u lidlu imaju korpu sa strane gde stavljaju taj stari hleb sa popustom.Jel u lidlu vazi kao u maxi da ako je posle 18h , 30% popusta, ja uzeo u 22h neki hleb i naplati mi 50 din, mali hlepcic, a pisalo tamo na fijoci doduse mozda ne za taj hleb , jer je sve bilo ispomerano , 65 din...
U maxi mi uredno uvek , bez pitanja spuste cenu ako je posle 18h
svaki sir je beoPa beli,ko da ima drugi,lidl madjionicari su to

ne znamPozdrav svima, zanima me kakav je ovo sir? Nešto kao feta, mladi sir ili nešto treće? Hvala
Pogledajte prilog 1706784
Pre je feta nego mladi. Mladi bude do 5 - 6%mm.Pozdrav svima, zanima me kakav je ovo sir? Nešto kao feta, mladi sir ili nešto treće? Hvala
sta ti je iskusna..svala cast na uocenom detalju.Pre je feta nego mladi. Mladi bude do 5 - 6%mm.
Ovo je tačno. Iz više puta iskustva sa lap topom i telefonima.tako je u tvom idealnom svetu kako ga zamisljas ali tehnika se pravi da izdrzi do isteka garancije![]()
Ulaskom u Lidl moguća vrtoglavica.
Čuveni stiropor sirPozdrav svima, zanima me kakav je ovo sir? Nešto kao feta, mladi sir ili nešto treće? Hvala
ni ukusa ni mirisa 
To je skupo drži se ti lidla.Koliko košta kod Sredoja kg slanine ?
Samo ti reci koliko je kod Sredoja 1 kg suve slanine da znam da ne idem kod njegaTo je skupo drži se ti lidla.
tab kupuje sam ostvari koje se pune na USBNe vredi da pises znas da tabu traju 3 god

nemoj da mu kvaris foru da se predstavi kako je bogatSamo ti reci koliko je kod Sredoja 1 kg suve slanine da znam da ne idem kod njega
Znam koja je cena kod Sredoja..jer kupujem kod njega po nekad..samo hocu da vidim koliko laženemoj da mu kvaris foru da se predstavi kako je bogat![]()
Pa što pitaš kada ne kupuješ?!?? Lepo ti kažem lidl ti je odličan za domaću slaninu nemoj da odustaješ.Samo ti reci koliko je kod Sredoja 1 kg suve slanine da znam da ne idem kod njega
Ne mora znati, važno da je čuo za njega.sta mislite, da li mario zna kako sredoje uopste izgleda?![]()
greba je provalila i da ne zivi kod beogradjanke..Greba ga je davno provalila da on Sredoja na Kalenic pijaci nije ni video..on uglavnom kupuje na sniženjima i u Lidlu

greba je bolja i od bie i cia i fbi i svih redomgreba je provalila i da ne zivi kod beogradjanke..
greba bolja od bie![]()