Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel u lidlu vazi kao u maxi da ako je posle 18h , 30% popusta, ja uzeo u 22h neki hleb i naplati mi 50 din, mali hlepcic, a pisalo tamo na fijoci doduse mozda ne za taj hleb , jer je sve bilo ispomerano , 65 din...

U maxi mi uredno uvek , bez pitanja spuste cenu ako je posle 18h

Jel u lidlu vazi kao u maxi da ako je posle 18h , 30% popusta, ja uzeo u 22h neki hleb i naplati mi 50 din, mali hlepcic, a pisalo tamo na fijoci doduse mozda ne za taj hleb , jer je sve bilo ispomerano , 65 din...

U maxi mi uredno uvek , bez pitanja spuste cenu ako je posle 18h
u lidlu imaju korpu sa strane gde stavljaju taj stari hleb sa popustom.

Pozdrav svima, zanima me kakav je ovo sir? Nešto kao feta, mladi sir ili nešto treće? Hvala

beli sir.png

Pozdrav svima, zanima me kakav je ovo sir? Nešto kao feta, mladi sir ili nešto treće? Hvala

Pogledajte prilog 1706784
ne znam
rekao bih da je mladi ali ne znaci da jeste.
lidl ima neke cudne varijacije naziva..secam se pre par meseci sam isto kupio neki sa cudnim nazivom gde nisam tacno znao sta sam uzeo dok nisam otvorio. ali ja volim sir tako da mi je bilo svejedno.

moraces da uzmes da bi saznao.

po ceni bih rekao da je u pitanju mlad sir.

Jel neko kupovao u lidlu one dugmaste baterije valja li to nečemu? Žena krišom kupila onu vagu u lidlu i jednom izmerili šećer na njoj, drugi put oćeš K prazna baterija.

Lično sam je aktivirao izvukao onaj najlon znači baterije su im teški krš po tim aparatima.

Back