- Poruka
- 27.847
a možda su ti se smešili MaldiviDobila sam neko obaveštenje od Lidla koje sam obrisala :bez da ga pročitam![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a možda su ti se smešili MaldiviDobila sam neko obaveštenje od Lidla koje sam obrisala :bez da ga pročitam![]()
teško..nikada ništa nisam dobila za dž..a možda su ti se smešili Maldivi![]()
Hajde, nikada se ne zna. Možda se čudo dosađuje.teško..nikada ništa nisam dobila za dž..

Ja sam dobijala baš odmor na CG primorju, porodično.teško..nikada ništa nisam dobila za dž..
Uplati ti ovde, ko zna.Ja bih rado da dobijem premiju na americkoj lutriji..pa da sama sebi uplatim Bahame![]()
Siromahu i zabava dostaUplati ti ovde, ko zna.
Uostalom, i da stvarno dobiješ pitanje da li stranci mogu uzeti novac od lutrije.
Pre par godina u Mađarskoj bio loto sa najvećom premijom u istoriji.
Nas 3-4 se dogovorimo i uplatimo, ali drugarica koja je preuzela 'odgovornost' je Mađarica.
Nismo imale ni jednu jedinu forintu za dobitak ali smo se lepo zabavile.
tako i ja ..nema love ali ima zabave i nadeKad ovde kupiš Dubai čokoladu mora da se pojede na Beogradu na vodi.da budem iskren ne kapiram hajp oko dubai cokolade.
sad sam bio u inostranstvu i kupio sam je i nista posebno, uzeo sam i ovu iz lidla na akciji i isto nista posebno
ali je povoljnija nego na strani..evo @mario80 nesto povoljnije kod nas..
u inostrantstvu joj cena krece od 5€ pa navise
meso skuplje dosta, cak i sa popustom

Koliko košta kod Sredoja kg slanine ?Slaninu uzimam kod sredojevića na kaleniću i zelenjaku cena je ista kao u supermarketima. Dimljena je baš onako kako treba i ima miris i ukus.