Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ок, мени се свиђа.
verujem da su dobri, ali ti smuckani zacini su vecinski so i biber..ostali zacini su u tragovima, meni je to bezveze..
bolje sama odredis kolicinu svega.

danas sam pekao cureci batak i premazao sam tim zacinima...red belog luka, red bosiljka, red sarenog bibera i red karija i bio je mljac mljac
so sam samo na kraju stavio kad se ispekao tek malo da dodatno zaslani...

verujem da su dobri, ali ti smuckani zacini su vecinski so i biber..ostali zacini su u tragovima, meni je to bezveze..
bolje sama odredis kolicinu svega.

danas sam pekao cureci batak i premazao sam tim zacinima...red belog luka, red bosiljka, red sarenog bibera i red karija i bio je mljac mljac
so sam samo na kraju stavio kad se ispekao tek malo da dodatno zaslani...
Имам и ја разне зачине. Највише волим мешавину зачина за грчку мусаку, мислим, и за обичну мусаку, небитно. Из оне радње у Цетињској. Садржи цимет, између осталог.
https://www.meraki.rs/grcki-delikat...e/cretan-life---mesavina-zacina-za-musaku-70g

U grčkoj kupujem u lidlu neku flašetinu od 2 litra staklenka za 2 evra i samo rokam. Neda se meso raspekmezi i dobije ludački šmek. Onda sam ukapirao što veći krš vino to bolje može i prokislo

U grčkoj kupujem u lidlu neku flašetinu od 2 litra staklenka za 2 evra i samo rokam. Neda se meso raspekmezi i dobije ludački šmek. Onda sam ukapirao što veći krš vino to bolje može i prokislo
Za kuvanje ne mora da se koristi nikakvo skupo ili fensi vino, ali ne sme da bude pokvareno. Znači ono što nije dobro za piće, nije dobro ni za kuvanje.

cekaj kako azijski?
ja sam mislio grcki jer je bilo super grcke alve danas u lidlu i nakupovao sam se i ratluka i alve.sjajna je..preporuka.
Nisam u BG trenutno.
Dok dođe iz BG, kasne malo al volim ovde da kupujem, jer skoro uvek nađem nešto interesantno, što se u Bg razgrabi brzo a na kasi sam najviše treći u redu..

Tnx na preporuci.

Tačno tako u pančevačkom lidlu sam kupio one solarne lampione za 300 din 😎 pa komplet sveća i tako neke nebuloze. U beogradu to sve razgrabe odma'

Moj mini cirkus :mrgreen:
IMG_20230604_204526.jpg

Back