Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad i ja da kukam na grčki lidl. Pazarim danas za 38 evra, očitam karticu, dobijem neke popuste što sam imala kupone. A kad sam došla kući, posle sat vremena mi stigne obaveštenje da sam dobila 3 evra za sledeću kupovinu koja mora biti preko 25 evra i mora biti danas 😁
Pa danas sam kupila sve što mi treba...

Sad i ja da kukam na grčki lidl. Pazarim danas za 38 evra, očitam karticu, dobijem neke popuste što sam imala kupone. A kad sam došla kući, posle sat vremena mi stigne obaveštenje da sam dobila 3 evra za sledeću kupovinu koja mora biti preko 25 evra i mora biti danas 😁
Pa danas sam kupila sve što mi treba...
I ako, ali danas, pojedeš sve ispred marketa, dobiješ još 4 kifle sa maslinama.

I grčki jogurt Grekos.

Ja dobio i 5 evra aaaaa u srbiji dobiješ artikl koji je trenutno nedostupan :lol:

Ako si autom nakupuj med džabe je livadski kilo 4,3 evra i puter je 6 evra kilo i paprike kilo 1,5 evra pasulj je dž

10 kila meda i isplatiš troškove puta tj 50 evra zaradiš :lol:

Bajdvej da izađem na rampu neće da digne, piše na displeju vaša parking kartica je u redu. Ali rampu ne diže. Ja na ono dugme i niko se ne javlja nigde nikoga. Posle 10-15 min se pojavljuje lik i kaže eee mora bolje da se drži tiket pa držim čoveče 15 minuta iza mene kolona. On kao gleda pa u telefon eee ostali ste 15 minuta duže?!?? Da platim 100 dinara haha rekoh mogu gore da se popnem u lidl i vratim hranu kupljenu za svih 8000 din, platim parking i više se nikada ne vidimo? On ćutke gurnu neki ključ, pritisnu nešto i rampa se podiže.

Eto zašto izbegavam sve živo što ima veze sa nemačkom i tim lihvarima.
cek, zar ti ne rece da u lidlu rampe ne rade :rotf:

i rampe su krenule da te zahebavaju :D

Bio sam sinoc u Lidlu oko 6-7 i vec su iznosili stvari za akciju od danas.

Uzeo sam neke stvari koje su na popustu od cetvrtka na sajtu, a bili su vec sinoc izlozeni i na popustu.

https://www.lidl.rs/p/toaletni-papir/p23981925?pageId=10023807&tabCode=Current_Sales_Week
https://www.lidl.rs/p/cockta-original/p22996525?pageId=10023807&tabCode=Current_Sales_Week

Da sam dosao malo kasnije oko 8, pola 9, sigurno bi sve vec bilo izneto.

Tako da prekupci to sigurno znaju, pokupe u sredu uvece sta valja i onda kad narod dodje u cetvrtak ujutru nema.

Al po kojim cenama? Ekšn je valjda od sutra pa i cene? 🤔
Po akcijskim cenama.

399 je bio toalet papir i 99 kokta.

Sad sam proverio na racunu.

Na kraju krajeva, prodaje se po ceni koja je istaknuta, ne moze na kasi da bude veca. Tako da bi se zalio da nije.

To je bilo na paletama i sa istaknutim akcijskim cenama.

I kad sam dosao sredjivali su suhomesnati deo na akcijama.

A police gde su dani grcke, azije itd su bile skroz prazne.

Verovatno da sam dosao sat-dva kasnije i to bi popunili sa americkim danima koji su od danas.

Tako da eto korisne informacije. :D

Back